Simti ca nu-ti gasesti locul in viata ? Iata  intrebari care te vor ajuta sa iti descoperi calea

Simti ca nu-ti gasesti locul in viata ? Iata intrebari care te vor ajuta sa iti descoperi calea

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 February 2018 in Spiritualitate

Recunoasterea scopului te face sa te simti bine. Acesta iti poate simplifica viata, permitandu-ti sa faci alegeri bazate pe ceea ce pretuiesti si unde pot fi exprimate darurile tale. Scopul iti permite sa te concentrezi pe viata ta; sa te concentrezi la ceea ce este cu adevarat important.

Si te motiveaza, pentru ca mai mult ca sigur vrei sa ai un impact asupra lumii.

Cu toate acestea, daca nu ai un sentiment al directiei – un scop in viata – este pentru ca nu stii ceea ce este important pentru tine; nu stii care sunt valorile tale. Atunci cand nu ai o intelegere clara a valorilor tale, ceea ce te impinge inainte sau chiar ceea ce iti place sau ceea ce nu-ti place, atunci singurul lucru care se poate intampla este sa te bazezi pe valorile altor oameni si sa traiesti in functie de prioritatile celorlalti oameni, in loc sa traiesti conform cu propriile tale prioritati.

Vibrational, este creat un vid atunci cand nu-ti revendici propria energiei astfel vei sfarsi adoptand energiile celorlalti. In cele din urma, adopti valorile lor si ajungi sa-ti ingropi propriile valori.

Munca ta interioara trebuie, asadar, sa se concentreze asupra a ceea ce este important pentru tine si a modului in care se simte sa-ti asumi asta – chiar daca vei descoperi ca esti diferit de ceilalti oameni din viata ta.

Pentru a-ti gasi scopul, trebuie sa stii ce te emotioneaza, ce creeaza pasiune in viata ta si care sunt darurile tale innascute. Dar, daca nu intelegi ceea ce te entuziasmeaza si ceea ce poti sa oferi in mod natural oamenilor, acestea sunt vesti bune: cand scopul lipseste, este intotdeauna ascuns la vedere. Hai sa-l gasim!

Acestea sunt cele ZECE intrebari care te vor ajuta sa descoperi scopul personal:

1. La ce te pricepi? Care este domeniul in care ai excelat in viata? Care este acel lucru pe care-l faci si pe care ceilalti il admira si la care tu nici macar nu gandesti de doua ori inainte sa-l faci?

2. Care este acel ceva care te face sa te pierzi pe tine insuti? Ce iubesti la asta? Ce obtii in urma acestei activitati?

3. Care a fost locul de munca pe care l-ai apreciat cel mai mult si la care ai avut cea mai mare eficienta? De ce crezi ca a fost asa? Prin eficienta de care ai dat dovada, ce ai oferit oamenilor din jurul tau?

4. Care a fost cel mai preferat lucru pe care-l faceai cand erai copil? De ce? Ce calitate personala scotea la iveala? Este acela un aspect important al vietii tale acum? Ar trebui sa fie?

5. Cum vei salva lumea? Care este super-puterea ta care te va ajuta sa faci asta?

6. Daca ai mai avea un an de trait, ce ai face si cum ai vrea sa fii amintit? Incearca sa fii cat mai real…care ar fi cea mai buna viata a ta?

7. Care crezi ca sunt cele mai bune trasaturi de personalitate ale tale? De ce sunt acestea importante pentru tine? Cum le folosesti in viata ta? Ce iti spun acestea despre ceea ce trebuie sa faci, sa exprimi in viata ta?

8. Care este cea mai mare realizare din viata ta pana in prezent? Cum vrei sa o depasesti pe aceasta?

9. Care a fost cea mai semnificativa experienta spirituala? Cum te-a ajutat asta? Ce din aceasta experienta ar trebui sa exprimi mai mult in viata de zi cu zi?

10. Care sunt problemele care te-au invatat cel mai mult in viata? Acest lucru te ajuta sa te indrepti sau sa te departezi de ceva din viata ta care creeaza un nivel de semnificatie sau scop?

Incearca sa nu te grabesti cand raspunzi si la final iti vei da seama ce cunosti de fapt despre tine si ce este cu adevarat important pentru tine. Cum vei putea sa adaugi mai multa energie a scopului in viata de zi cu zi? Cum vei incepe sa creezi asta? Aminteste-ti ca intotdeauna scopul se afla ascuns intotdeauna la vedere. Gaseste-te pe tine insuti si l-ai gasit si pe el.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!