Image

Simptomele insuficienței cardiace care apar doar la femei

Publicat de Patricia Esca pe 1 December 2020 in SanatateSfaturi si TrucuriViata

Medicii au ajuns la concluzia că simptomele stopului cardiac la femei sunt diferite de cele la bărbați. Iar aceasta este una dintre cele mai frecvente cauze de deces prematur.

Trebuie să ne amintim că stopul cardiac și atacul de cord sunt două lucruri diferite .

Și iată 6 simptome unice de stop cardiac de care fiecare femeie ar trebui să fie conștientă .

Dacă aveți durere constante de brațe, spate, gât și maxilar.

Dacă durerea la nivelul spatelui, brațelor, gâtului și maxilarului este persistentă și progresivă, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră cât mai curând posibil. Aceste zone sunt primele care resimt o circulație anormală a sângelui.

Senzația de greață și dureri abdominale.

Unele simptome ale stopului cardiac sunt confundate cu cele ale arsurilor la stomac sau ale intoxicațiilor alimentare. Însă femeile pretind că simt presiune în stomac înainte de stop cardiac. Acestea pot fi confundate adesea cu alte probleme ale stomacului și fierii.

Citeste si  Destinul tau se poate citi si in alunite, iata ce semnificatie au in functie de zona in care le ai

Una dintre simptomele la care ar trebui să acordați atenție mare este transpirația rece.

Deși transpirațiile reci la femei sunt asociate cu anxietatea și stresul, dacă aceste simptome nu au fost prezente înainte, cel mai bine este să consultați un medic.

Amețeli și probleme de respirație.

Aceste două simptome, atunci când nu există o cauză evidentă, nu pot fi ignorate. Dacă persistă nu ezitați să contactați un medic specialist, un EKG pentru a analizat funcția inimii este de asemenea recomandat.

Oboseală extremă.

Chiar și atunci când te odihnești, simți că lucrezi din greu fizic. Acesta este un semnal important al problemelor cardiace.

Durere și presiune în piept.

La femei, durerea apare în tot pieptul și nu doar în regiunea stângă, ca la bărbați. Poate fi ca o ținere, ca o presiune sau ca o înfurnicare, rețineți că durerea este percepută diferit de la om la om.

Dacă aveți o combinație de cel puțin câteva dintre aceste simptome, consultați imediat medicul dumneavoastră. Și asigurați-vă împărtășiți aceste informații prietenilor dvs. O diagnosticare făcută la timp vă poate salva viața, sau dacă veți ști să identificați la alte persoane, le puteți salva.

Citeste si  Beneficiile consumului de porumbele pentru imunitate, sistem digestiv și inimă

Vă recomandăm mereu ca atunci când descoperiți sfaturi medicale să le împărtășiți și celor din jur, nu se știe când puteți face un bine!


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!