Sheikhul Aidh al-Qarni: “Orice problemă cu soția poate fi rezolvată în 5 minute!”

Sheikhul Aidh al-Qarni: “Orice problemă cu soția poate fi rezolvată în 5 minute!”

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 November 2023 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăRelatiiSfaturi

Nu este un secret că bărbații și femeile privesc lumea din unghiuri diferite. Ceea ce este considerat a fi de o importanță imensă pentru unul din parteneri, poate fi considerat absurd de celălalt partener. Femeile par să dramatizeze continuu, în timp ce bărbații se plâng că femeile îi acuză de lipsă de implicare și tot așa. Desigur, adevărul este undeva la mijloc, și fiecare partener trebuie să țină cont de celălalt pentru ca relația să fie perfectă.

Aidh al-Qarni este un învățat musulman, scriitor și unul dintre cei mai populari predicatori saudiți. Nu demult, unul dintre ziare a publicat un interviu cu sheikhul Aidh al-Qarni, în care înțeleptul oferea sfaturi practice pentru rezolvarea conflictelor familiale.

Relația dintre soț și soție

Despre metoda sa eficientă de a rezolva cele mai mari neînțelegeri cu soția în doar 5 minute, sheikhul Aidh al-Qarni a vorbit într-una dintre întâlnirile cu publicul musulman. “Nu doar Einstein și Newton pot face descoperiri mari. Orientul are și el ceva în bagaje,” a spus învățatul și scriitorul zâmbind, și a împărtășit secretul de a îmbunătăți relațiile de familie într-un timp scurt.

Ar fi minunat ca fiecare soț iubitor să citească și, mai important, să asculte aceste cuvinte de aur!

“Dacă aveți neînțelegeri cu soția, nu ridicați tonul, nu o amenințați și nici nu vă grăbiți să îi spuneți că ea are dreptate. Orice femeie trebuie să aibă posibilitatea să vorbească – așa că lăsați-o să facă asta. Însă nu vă uitați la computer sau la televizor în același timp.

Cel mai bun lucru pe care-l puteți face ca bărbat este să vă supuneți soției. Plecați capul și ascultați cu umilință. Cea mai importantă parte este să tăceți, indiferent dacă aveți dreptate sau nu.

Spuneți-i că are absolut dreptate. Promiteți-i că nu se va mai întâmpla așa ceva. Spuneți-i că o rugați să vă ierte pentru greșeala făcută – nu știți nici voi cum s-a întâmplat. Și că sunteți foarte rușinați în fața ei…

Femeia este mereu plină de emoții, este condusă de sentimente. Și, de obicei, este mai bună, mai inimioară și mai miloasă decât bărbatul. Femeia îngrijește de cei bolnavi și de cei apropiați când ea însăși este bolnavă. Femeia își poartă copilul în pântece, îl hrănește la sân. Ea îi oferă soțului căldură sufletească. Ea are grijă și se ocupă de el. Așa că supuneți-vă soției și nici măcar nu încercați să o contraziceți!”

Totul este simplu! Dacă vrei să îmbunătățești relația cu soția ta, învață să o asculți sincer din când în când. Chiar și pentru câteva minute, vei obține multe beneficii pentru tine și pentru relația voastră: vei înțelege ce simte aleasa ta, vei afla despre trăirile ei.

O conversație de 5 minute va contribui la apropierea voastră și va fi o excelentă prevenție împotriva unui viitor conflict. De asemenea, dacă nu o asculți acum, cu siguranță te va face să o faci mai târziu, dar într-o formă cu totul diferită…

Dacă înveți să fii atent și calm din când în când, să vorbești despre sentimentele tale și să îmbrățișezi mai des persoana iubită, atunci toate motivele de nemulțumire vor dispărea de la sine. Să fii fericit este atât de simplu!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!