Sharon Stone: “Femeia trebuie să-și cunoască valoarea, dar niciodată să nu o arate”

Sharon Stone: “Femeia trebuie să-și cunoască valoarea, dar niciodată să nu o arate”

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 November 2023 in CitateDe SufletDezvoltare PersonalaLecții de viațăLifeStyleSfaturi

Această actriță strălucitoare are 65 de ani, dar continuă să ne încânte cu frumusețea ei înfloritoare și cu declarațiile sale care lovesc acolo unde trebuie. O femeie cu adevărat frumoasă este întotdeauna bună atât față de alte femei, cât și față de oameni în general. Ea nu tolerează competiția, intriga sau perfidia.

„Chirurgia plastică nu este pentru mine, dar nu condamn femeile care se adresează unui chirurg. Dacă acest lucru vă face fericită, de ce nu?”

În California trăiesc 400.000 de blonde vopsite cu nasuri identice, buze uriașe, implanturi în obraji și dinți albicioși. Cine găsește asta atrăgător?

Nici cel mai scump machiaj și nici cea mai scumpă coafură nu pot face femeile frumoase. Cele mai strălucitoare și mai interesante femei sunt cele care au trecut prin viață cu suișuri și coborâșuri.

Ava Gardner a fost cea mai frumoasă femeie din lume. De ce? Pentru că nu și-a schimbat niciodată înfățișarea. Arăta ca o femeie și niciodată nu a încercat să arate ca o fetiță.

Expresia feței unei femei este mult mai importantă decât hainele ei.

Niciodată nu m-am gândit serios dacă sunt frumoasă sau nu. Dar știu un truc magic: abilitatea de a crea iluzia atracției. Când o femeie intră într-o încăpere, cei prezenți nu reacționează la frumusețea ei, ci la puterea și energia pe care o emite.

Femeia nu ar trebui să-și asume responsabilitatea pentru tot pe lumea asta. Dacă ești inteligentă, vei fi și frumoasă. Nu există femei urâte. Unele sunt frumoase ca o floare de trandafir, altele ca un cactus.

Am trăit cu aceeași idee toată viața.

Despre relații și bărbați

Este mai bine să fii cu singură decât să te simți singură alături de persoana greșită. Femeile poate că imită anumite lucruri. În schimb, bărbații imită relațiile.

Bărbații sunt ca mixerele. Ai nevoie de unul măcar, deși nu este întotdeauna clar pentru ce.

La un moment dat, fetele devin ele însăși acei bărbați de care se gândeau să se căsătorească.

Niciodată să nu te așezi în pat cu cineva care are mai multe probleme decât tine.

Despre oameni și viață

Oamenii se tem să se schimbe – li se pare că vor pierde ceva. Uită că pot câștiga multe lucruri noi!

Orice celebritate ar trebui să aibă prieteni care au fost prieteni cu ea încă de când nu era celebră. Pentru că orice celebritate este la fel de umană ca oricine altcineva pe această planetă.

Cândva, trebuia să fii celebru pentru a-ți permite să faci scandaluri; acum, ai nevoie de un scandal pentru a deveni celebru.

Este cu adevărat important ca cei care conduc viața altora să aibă o atitudine justă, adevărată și plină de compasiune față de toți oamenii, nu doar față de unii dintre ei.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!