Sfaturile unui psiholog pentru femeile inteligente si puternice! Tine cont de aceste 10 lucruri si vei fi o femeie respectata!

Sfaturile unui psiholog pentru femeile inteligente si puternice! Tine cont de aceste 10 lucruri si vei fi o femeie respectata!

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 March 2019 in Dezvoltare Personala

“Cei mai mulți oameni nu se maturizează, ci doar cresc.” – Leo Rosten

Un cunoscut psiholog rus, Pavel Rakov a inițiat o serie de conferințe pe tema ” De ce sunt deșteaptă, dar trăiesc ca o proastă?” . Titlu șocant, nu-i așa? …Greu de descris în cuvinte, ce îmbulzeală se face la ședințele domnului psiholog.

Așadar, de ce atâta nedreptate în viața unei femei inteligente și cum să devii dintr-o femeie deșteapta, una înțeleaptă? Iată ce spune Rakov:

1. O femeie înțeleaptă și-a început ziua citind un tratat filozofic, dar nu uită să-și aranjeze părul și să se dea cu rimel.

2.O femeie înțeleaptă are intotdeauna o stare bună. Asta se răsfrânge și asupra familiei sale. O astfel de femeie nu se va coborâ niciodată la nivelul unor scandaluri cu soacra și va rămâne independentă și față de proprii părinți. Va face ceea ce știe ea că trebuie sa facă, nefiind influențată de nimeni, dar fără să-și strice relațiile cu cei din jur.

3. O femeie înțeleaptă este, in primul rând mamă, soție și fiică și abia apoi director de firma, redactor șef sau procuror. Cariera e importantă, dar nu CEA MAI importantă.

4. O femeie deșteaptă este scandalizată până în adancul sufletului de prostia și nemernicia celor din jur. Vrea cu tot dinadinsul sa-i îndrepte. Să le arate că nu trebuie să trăiască precum niște oi, cu precum niște ființe raționale.

Ei, o femeie înțeleaptă nu va încerca să-i schimbe pe oamenii din jurul său. Ea ii va lua așa cum sunt, eventual încercând să se schimbe pe sine însăși.

5. O femeie înțeleaptă nu va face niciodată investigații și nu va încerca să arate mereu că ea are dreptate. Ea știe că fericiți sunt NU cei care au dreptate, ci cei care sunt..fericiti!

6. O femeie înțeleaptă nu se va justifica niciodată. Chiar dacă a greșit, img_3796își asumă greșeala și merge mai departe . Ea va atrage în primul rând prin starea sa interioară. . O femeie deșteaptă, în schimb, la o întâlnire amoroasă, va incepe să se justifice, să explice de ce s-a despărțit de soț și să-și enumere părtile forte.

7. Femeia înțeleaptă nu aleargă după iubire, ea se iubește în primul rând pe sine. Ea se bucură de viață, stă la plajă, dansează tango sau își face meseria cu plăcere. Iar dragostea vine de la sine.

8. O femeie înțeleaptă nu e înscrisă în grupul ” Bărbații sunt niște porci” și nu spune niciodată ” Toți sunt la fel”. Ea înțelege perfect ca bărbații sunt diferiți și ca fiecare femeie își primește bărbatul de care are nevoie.

9.O femeie înțeleaptă nu este deranjată de faptul că bărbatul vrea să fie lider. Ea își crează propria lume și-l invită pe bărbat să o conducă. Cu deșteptele e mai breu : ele își așează soții la masa tratativelor si încep să facă comparații între ceea ce face fiecare în casă, cât câștigă fiecare etc

10. O femeie înțeleaptă nu critică. Ea știe să se exprime în așa fel încât să-și pastreze demnitatea și nici să-l umilească pe interlocutor. Cea desteaptă este nerăbdătoare, ea vrea să vadă imediat rezultatul. Vrea să fie deodată fericită. Iar pentru asta ce are de făcut? Fireste, să identifice greșelile barbatului și să-i dea 5 minute să și le îndrepte!

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!