Sfaturi spirituale de la geniul Nikola Tesla: cum să-ți găsești drumul în viață și să fii mai norocos

Sfaturi spirituale de la geniul Nikola Tesla: cum să-ți găsești drumul în viață și să fii mai norocos

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 December 2020 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSfaturiViata

Nikola Tesla a fost un geniu și un mare inventator. El a fost, de asemenea, o persoană iluminată, dezvoltată spiritual. Ideile sale din domeniul dezvoltării spirituale au fost cu zeci de ani mai înaintate față de nivelul gândirii de la vremea aceea.

Sfaturile date de Tesla se completează perfect cu legile spirituale fundamentale care te ajută să vezi viața într-un mod mai pozitiv și să devii mai norocos. Iată care sunt acestea:

Corpul nostru este un dar neprețuit

Corpul fiecărei persoane este o operă de artă creată de Dumnezeu, natură, Univers. Corpul uman este fragil, dar frumos, așa că sănătatea trebuie să fie mereu pe primul loc.

Corpul este un instrument pentru dezvoltarea sufletului, prin urmare acțiunile tale trebuie să vină doar din inimă, trebuie să fie pline de bunătate. Caută adevărul în cuvinte și fapte, separă răul de bine și fă lumea un loc mai bun. Acest lucru te va ajuta să-ți găsești drumul în viață și să ai noroc.

Universul nu este doar ceva material

Nikola Tesla a studiat energia. Știa că lumea este pătrunsă de unde energetice, care sunt evazive pentru dispozitive, dar care pot fi resimțite de sufletul tău.

Acordă atenție dorințelor din suflet, deoarece acestea sunt cele mai importante. Este important să-ți asculți inima, deoarece este conectată cu centrul abundenței Universului, care ne încarcă cu forță, aspirații și dorințe corecte.

Dacă o persoană vrea să vină cu o idee, are nevoie de singurătate pentru a se putea concentra

Munca creativă sau științifică necesită confidențialitate. Dacă vrei să creezi ceva unic, nu poți lucra cu zgomot sau tulburări de atenție. În momentele de singurătate, o persoană își exteriorizează ideile mai bine, dând frâu liber energiei sale creative.

Această abordare îi face pe oameni să aibă mai mult succes la locul de muncă și, de asemenea, ajută la determinarea celei mai corecte căi din viață în momentele dificile.

Trebuie să le dai timp viselor ca să devină realitate, nu te grăbi

Nikola Tesla a spus că, dacă îi vine un gând în cap, nu se grăbește să se apuce de treabă. În primul rând, face calcule, își formează o imagine a ceea ce ar trebui să fie în capul său.

Acest sfat îi va ajuta pe acei oameni care doresc să folosească legea atracției în beneficiul lor. Vizualizarea ajută la creșterea motivației și la atingerea unui mare succes în afaceri, muncă, cercetare și chiar dragoste.

Nu încerca să fii perfect

Defectele și aspectele noastre pozitive sunt inseparabile. Poți încerca să fi drăguț cu toată lumea, dar niciodată nu-i vei putea mulțumi pe toți, așa că cel mai indicat este să fi tu însuți.

Nikola Tesla era obsedat de munca și știința sa, dar a înțeles perfect cum funcționează legile armoniei binelui și răului. Ține minte că nu poți fi bun pentru toată lumea, vor exista mereu oameni care n-o să te placă. Acest lucru este total normal.

Nu te lăsa influențat de criticile altora

Dacă cineva râde de visele și obiectivele tale, atunci acest lucru nu ar trebui să te facă să renunți. Merită să lupți pentru fericirea ta, pentru că poți ieși din această luptă triumfător.

Este firesc să fi deranjat de criticile altora. De cele mai multe ori ele sunt neconstructive și lipsite de sens, așa că cel mai bine este să le eviți, să nu le pui la suflet.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!