Sfaturi de sănătate Feng Shui

Sfaturi de sănătate Feng Shui

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 February 2021 in SanatateSfaturiSpiritualitate

Conform învățăturilor antice răsăritene, sănătatea noastră depinde nu numai de modul în care mâncăm, dacă facem exerciții fizice și dacă ne tratăm corect, ci și de aranjamentul casei în care trăim, de pietrele pe care le purtăm și chiar de culorile pe care le alegem.

1. Cel mai bun mod de a te trata conform Feng Shui este… curățarea. Se crede că ori de câte ori doriți o schimbare în viața dvs. la un nivel de sănătate, emoțional sau profesional, trebuie să aruncați lucrurile vechi, inutile și problemele se vor rezolva. Explicația, potrivit Feng Shui, este că atunci când acumulăm o mulțime de lucruri în casa noastră, suntem înconjurați de energie stagnantă, veche și, astfel, ne îmbolnăvim inevitabil.

De aceea este important să nu acumulăm, ci să aruncăm sau să oferim în mod regulat lucruri pe care nu le mai folosim. Pentru a aduce sănătate și armonie vieții noastre, casa noastră ar trebui să fie spațioasă, fără mii de widget-uri, cu mobilier pe care să-l putem deplasa adesea și fără colțuri întunecate sau spații în care să putem păstra lucrurile vechi. Cu toate acestea, atunci când începeți curățarea, nu uitați de subsoluri și mansarde, conform Feng Shui, gunoiul acumulat este cel care ne împiedică la nivel subconștient să ne vindecăm sau să ne schimbăm viața.

2. Conform învățăturilor antice, cel mai important pentru sănătatea noastră este sectorul estic al casei. Experții Feng Shui recomandă amplasarea de plante, figuri din lemn sau o zonă cu apă în casă. Acest lucru va activa energia pozitivă într-un aspect sănătos. Este foarte important să nu existe dulapuri cu obiecte inutilizabile sau un dulap chiar acolo, deoarece această parte a casei trebuie folosită foarte mult pentru a atrage sănătatea. Prin urmare, dacă nu puteți rearanja astfel încât să faceți ca acest sector al casei să fie utilizat zilnic, cel puțin puneți ventilatoare acolo pentru a muta energia.

3. Adepții Feng Shui cred că locația biroului și a patului ne afectează și sănătatea. Patul dvs. nu trebuie așezat astfel încât, atunci când dormiți, picioarele să arate spre ușă, deoarece acesta vă va afecta sănătatea. În Feng Shui, această ipostază este numită chiar „ipostaza omului mort”.

De asemenea, biroul dvs. nu trebuie să fie lipit de ușă. Adică, ușa nu ar trebui să fie orientată direct spre noi și nici nu ar trebui să fim cu spatele la ea. Potrivit învățăturii antice, acest lucru nu numai că ar avea un efect negativ asupra muncii sau învățăturii noastre, ci și ne-ar îmbolnăvi.

4. Monitorizează starea plantelor din casa ta. Conform Feng Shui, dacă plantele sunt uscate sau ofilite, acestea vor afecta inevitabil sănătatea dumneavoastră. De aceea, păstrați acasă doar plante vii, de preferință numai plante în ghiveci, nu buchete și asigurați-vă că aruncați toate florile uscate – vă îmbolnăvesc.

5. Poartă ametist. Această piatră este considerată piatra sănătății și a dragostei , așa că potrivit Feng Shui este bine să fii înconjurat de ametiste. Pe lângă bijuterii, îl puteți folosi și ca decor acasă. Dacă îl așezați lângă pat, veți asigura un somn sănătos.

6. Feng Shui ne învață că atunci când ne simțim epuizați =, când ne lipsește puterea sau ne simțim rău, să ne îmbrăcăm în roșu, galben sau alb. Aceste culori sunt considerate culorile câștigătorilor, ale personalităților extrem de puternice și se crede că ne ajută să ne vindecăm și să redobândim puterea foarte repede.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!