Sfatul unui psiholog: Este vizibil imediat atunci când doi oameni nu sunt unul pentru celălalt

Sfatul unui psiholog: Este vizibil imediat atunci când doi oameni nu sunt unul pentru celălalt

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 February 2021 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieRelatiiSfaturi

Discutăm cu un psiholog despre ce îi lipsește cel mai des femeii, la ce aspiră și ce este din fire.

Cât de important este rolul femeii și al mamei în familie?

Ea este cea care întreține casa și familia, gătește, are grijă de soțul ei când vine acasă de la serviciu. Îl ajută să se relaxeze, îi spune un cuvânt bun. Mama îi educă pe copii încă de mici pentru a fi oameni buni, deștepți, respectuoși, pentru a se dezvolta. Este baza vieții. Femeia este cea care învață iubirea și care o dăruiește.

„Când fiul meu era la grădiniță, îi plăcea o fetiță și amândoi am petrecut mult timp alegând piepteni, oglinzi, agrafe pentru a i le oferi.” Educația unui bărbat este diferită de cea a fetelor.

Am vrut să știe încă de la o vârstă fragedă că se fac cadouri femeii pe care o iubești. Că ar trebui să o respecte, să o invite la teatru, la un restaurant. El este stâlpul casei. De la o vârstă fragedă ar trebui să fie pregătit să aibă grijă, să-și protejeze și să-și apere familia, nu să ridice vocea. Femeia doar iubește și îi pasă. În zilele noastre, femeilor li se oferă rareori cadouri. Nu a fost așa înainte.

Are mama o putere de vindecare în familie?

De ea depinde dacă soțul ei se simte fericit și relaxat. Cu dragostea ei îl liniștește pe copil – dacă este speriat sau îi doare ceva, el uită pe jumătate. Când mama îmbrățișează copilul, cum adoarme? El îi simte energia pozitivă.

Astăzi, se pare că femeia a preluat funcția bărbatului din cuplu?

De multe decenii, femeia a vrut să fie lăsată în societate să dovedească că poate fi și bărbat, ceea ce nu este foarte corect, deoarece este o creatură fragilă. Ea trebuie să meargă la un coafor, la o manichiură, la un masaj, să nu meargă la luptă și să înfrunte greutăți. Dar acum trăim într-un alt timp. Nu vrea să se roage mereu pentru orice lucru la bărbat, ci să își câștige banii și să-și cumpere singură.

Cu ce ​​probleme vin femeile la tine?

99% dintre femei vin pentru o problemă de dragoste, în timp ce bărbații întreabă despre afaceri, despre sănătate. Femeia creează, construiește și distribuie dragostea, menține focul și fiorul în familie. Dacă dragostea este puternică, micile probleme nu sunt vizibile. Dacă femeia este mai delicată, mai iubitoare și radiază înțelegere, relația va fi mai bună.

Când cuplurile vin la tine, poți vedea dacă sunt unul pentru celălalt?

Da, când fiecare își dorește altceva de la viață, sunt oameni care au un destin diferit de la Univers. Înțeleg întotdeauna dacă cineva are un destin diferit. Și chiar dacă nu mă cred, mai târziu mă caută și îmi spun că ar fi trebuit să fi rupt totul de atunci. Nu toate relațiile sunt pentru totdeauna, unele vin în viața noastră pentru o lecție, și ne pregătesc pentru adevărata dragoste.

Apoi fiecare merge în drumul său, fiecare are de întâlnit adevărata dragoste!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!