Semnificatia liniilor de la incheietura mainii si cum iti influenteaza destinul

Semnificatia liniilor de la incheietura mainii si cum iti influenteaza destinul

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 February 2018 in Spiritualitate

Liniile orizontale sau curbate care separa palma mainii si restul bratului sunt liniile bratara ale incheieturii, cunoscute si ca linii Rascette.

Aceste linii pot avea mai multe semnificatii de la cele legate de sanatatea ta pana la prosperitate si faima.

Celor mai multi oameni le place sa auda despre linia vietii, linia inimii si linia capului, dar rareori se uita la liniile bratara. De fapt, liniile bratara iti pot spune multe despre viata ta.

Potrivit Metaphysics Knowledge, numarul de bratari reprezinta, de asemenea, longevitatea vietii tale. Cu cat mai multe bratari ai, cu atat vei trai mai mult.

Daca prima bratara este marcata clar si neintrerupt indica 23 pana la 28 de ani de viata, in timp ce a doua bratara reprezinta 46 pana la 56 de ani de viata.

Cea de-a treia linie de bratari care apare pe incheietura mainii reprezinta intre 69 si 84 de ani de viata, iar cea de-a patra reprezinta peste 84 de ani de viata.

Foarte putini oameni au linia a patra bratara. Cel mai comun numar de bratari este de obicei doua-trei.
Acum, ia un moment, priveste-ti incheietura mainii si numara-ti bratarile.

Strange pumnul si curbeaza-ti incheietura mainii spre interior. Acum, ar trebui sa vezi cateva linii taiate adanc pe incheietura ta. Cat de multe sunt acolo?

Iata ce inseamna!

Prima linie de la incheietura mainii este considerata cea mai importanta bratara. Potrivit cunoasterii metafizice, o linie clara si profunda indica faptul ca esti in stare buna de sanatate si in forma fizica excelenta. Daca prima linie este slab formata si oarecum neclara, aceasta indica faptul ca esti indulgent si nesabuit.

Prima linie de bratara poate reprezenta, de asemenea, o problema speciala de sanatate.

Pentru femei: Daca prima ta linie curbeaza in sus la baza palmei sau daca este formata din legaturi intrerupte, aceasta poate insemna probleme ginecologice – dificultate la nastere sau concepere, menstre absente.

Pentru barbati: Daca prima ta linie curbeaza in sus spre baza palmei sau daca este in legaturi intrerupte, acest lucru poate indica faptul ca pot aparea probleme cu prostata, urinarea sau reproducerea.

Linia cea de-a doua a incheieturii indica de obicei bogatie, prosperitate si fericire pentru tine. Aceasta va aparea dreapta, intr-o singura linie, fara goluri sau lanturi.

Cea de-a treia linie a incheieturii indica numele si renumele vietii tale. Daca linia este dreapta si fara goluri sau lanturi, indica si faptul ca poti avea o oarecare influenta.

Linia a patra a incheieturii mainii este considerata ca o paralela a celei de-a treia linii de bratara si, de obicei, o favorizeaza si o intareste. O a patra linie vizibila poate indica si foarte multi urmasi.

Nimeni nu poate prezice viitorul perfect, dar cu suficiente informatii, majoritatea dintre noi pot face alegeri in cunostinta de cauza.

La urma urmei, universul arunca semnalele pe tot parcursul zilei. Daca stii cum sa citesti aceste semnale, probabil ca esti intr-o forma buna pentru a afla ce se poate intampla in continuare.

Distribuie si prietenilor tai pentru a afla si ei. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!