Semnele care iti demonstreaza ca ai intalnit persoana care te va iubi toata viata

Semnele care iti demonstreaza ca ai intalnit persoana care te va iubi toata viata

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 January 2020 in Relatii

Să găsești pe cineva care te iubește așa cum ești tu, poate fi chiar o încercare…

Trăim într-o lume a judecății, care ne-a transformat și pe noi în critici. Nu mai iubim ca în trecut și nici nu le mai permitem celor din jur să ne iubească. De frică, probabil.

Vestea bună este că încă mai există semne, care îți pot confirma că bărbatul de lângă tine merită să existe în viața ta. Iată care sunt acestea:

1.Nu îi pasă că nu îți stă bine părul

Toate femeile experimentează o zi proastă la salon. Mergi să te aranjezi și te trezești cu un dezastru. El este cel care te încurajează că îți stă bine și că nu există motive de îngrijorare. Îți spune că ție îți stă bine oricum.

Pentru el contează doar personalitatea ta, înfățișarea se schimbă mereu.

Odată cu trecerea anilor schimbările asupra aspectului fizic sunt inevitabile, așa că persoana care este conștientă de aceste aspecte și te iubește pentru ceea ce ești, merită să facă parte din viața ta.

2.Ești frumoasă și fără machiaj

Este posibil să încercăm să ne ascundem imperfecțiunile cu ajutorul cosmeticelor. Dacă persoana de lângă tine este cea potrivită, atunci nu îi va păsa dacă porți sau nu machiaj. Pentru el ești frumoasă oricum.

3.Vârsta este doar o cifră

Acest bărbat îți va fi alături indiferent de vârsta pe care o ai. Dacă te îngrijorează faptul că odată cu înaintarea în vârstă nu vei mai arăta la fel de bine, iar partenerul va încerca să caute pe cineva mai tânăr, amintește-ți că timpul trece și peste el. Dacă te iubește cu adevărat va rămâne lângă tine pentru totdeauna/ probabil că ați avut discuții pe această temă, deja și dacă nu este prea interesat de aspectul fizic, înseamnă că merită să rămână în viața ta.

4.Greutatea nu contează

Femeile petrec foarte mult timp din viață, gândindu-se la faptul că trebuie să fie slabe și tonifiate. Pentru bărbatul care te iubește așa cum ești, va conta doar să fii sănătoasă! Nu te va face niciodată să te simți nesigură și îți va spune că există perioade în viață când greutatea o poate lua razna, dar tu vei rămâne acceași persoană frumoasă.

5.Te susține

Atunci când încerci să îți construiești o carieră, probabil că ai mare nevoie de susținere, din partea celor din jur, însă cea mai mare susținere trebuie să ți-o ofere partenerul de viață. Dacă este genul de persoană care îți spune că ai să reușești, oricât de greu ar fi, merită să îți fie partener de viață.

6.Nu se supără pe tine atunci când ești mofturoasă

Niciun om nu poate fi mereu fericit, există momente în viață când pur și simplu avem stări de nervozitate, fără motiv. Persoana de lângă tine trebuie să îți înțeleagă acele stări și să te ajute să le depășești, nu să facă și el pe supăratul.

7.Nu te controlează

Unii oameni confundă controlul cu grija. Ele sunt două elemente diferite. Dacă persoana de lângă tine îți dă libertate și te protejează doar din umbră, atunci merită să facă parte din viața ta. Asta înseamnă că este o persoană matură.

8.Îți respectă spațiul de care ai nevoie

Partenerul de viață trebuie să înțeleagă că , fiecare persoană are momente în care necesită să fie lăsată singură. Același lucru se întâmplă și în privința lui, deci îți va respecta deciziile și nu te va sufoca atunci când nu este cazul. Acesta este un semn de înțelepciune și maturitate.

9.Nu încearcă să te schimbe

Dacă te iubește necondiționat, de ce ar vrea să te schimbe? Așa cum am menționat mai sus, te acceptă așa cum ești, încă de la început și îți va da doar sfaturi, în momentul în care crede că greșești. El este conștient de faptul că fiecare persoană are propriile gânduri și păreri.

10.Acceptă și schimbările de comportament

Indiferent cât de mult ai iubi o persoană, există și momente în care te calcă pe nervi, așa este? Bărbatul de lângă tine știe deja aceste lucruri, așa că nu va face o furtună, într-un pahar cu apă, ci va dori să discutați despre aceste aspecte.

11.Îți iartă greșelile

Nimeni nu este perfect, iar dacă bărbatul de lângă tine este conștient de acest aspect, înseamnă că merită să îl iubești. Fiecare om merită a doua șansă, pentru că toți greșim la un moment dat. Totuși și tu trebuie să ai aceeași atitudine.

12.Îți va da mai multe șanse

Dacă ai greșit, iar persoana de lângă tine este dispusă să îți mai acorde o șansă, înseamnă că îi pasă și te cunoaște cu adevărat. Uneori facem greșeli fără voie, așa că fiind un bărbat matur, va înțelege. Acest bărbat merită să existe în viața ta!

13.Te ajută să scapi de trecut

Fiecare persoană vine cu un bagaj din trecut. Unele persoane suferă enorm și nu se pot dezlipi de fantomele trecutului, decât cu ajutor. Dacă persoana de lângă tine este dispusă să te ajute să depășești acele momente, merită să îți fie companion de viață!

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!