Semnele ca energiile oamenilor din jurul tau te afecteaza! Cum recunosti sensibilitatea aurei tale!

Semnele ca energiile oamenilor din jurul tau te afecteaza! Cum recunosti sensibilitatea aurei tale!

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 April 2020 in Spiritualitate

“Viaţa îţi va plăti orice preţ îi vei cere. Trebuie să ştii să ceri inteligent.” – Anthony Robbins

Dacă ai simțit vreodată că obosești din cauza gândurilor altei persoane și nu ai putut găsi nicio explicație, s-ar putea să fii mai empatic decât crezi.

Înțelegerea persoanelor din jurul tău reprezintă o caracteristică rară, dar și un dar prețios în lumea noastră. Cu toate acestea, abilitatea de a simți totul atât de intens vine cu un preț. Ajungi să rămâi fără energie în cele mai multe cazuri. Există câteva semne care te ajută să îți dai seama dacă ești foarte sensibil la energia din jurul tău.

Cum îți dai seama că ești foarte sensibil la energia din jurul tău?

1. Ai abilitatea de a citi aure – Ești capabil de a simți aurele oamenilor cu mult timp înainte de a te aborda. Îți dai seama dacă o persoană poartă grijile cu ea sau dacă debordează de pozitivitate. Darul tău te poate ajuta foarte mult în acest caz. Ai puterea de a te izola de vampirii energetici, o putere foarte rară, pe care ar trebui să o folosești mereu.

2. Poți să îți dai seama instant dacă o persoană îți ascunde ceva – Datorită personalității tale foarte intuitive, îți poți da seama foarte ușor dacă o persoană nu este sinceră cu tine. Ai abilitatea de a intra în mintea acesteia și de a vedea cu adevărat care sunt gândurile sale. Cu toate acestea, este destul de dureros să știi mereu totul. Și pe cât de benefic este acest dar al tău, pe atât de enervant poate fi.

3. Ți se spune adesea că ești prea sensibil pentru această lume – Îți trăiești viața și te plimbi prin lume ca un individ unic. Nu ai primit niciodată acceptarea pe care ți-ai dorit-o de la ceilalți oameni, deoarece aceștia te percep ca fiind ciudat. Iar cu cât simți mai multe în interiorul tău, cu atât mai mult simți nevoia să te izolezi. Cu toate acestea, nu ar trebui să permiți nimănui să te facă să ai gânduri negative. Ești o persoană unică. Nu ai fost niciodată ca ceilalți. Iar acesta este un avantaj pe care ar trebui să îl folosești de fiecare dată când ai ocazia.

4. Ești copleșit de locurile foarte aglomerate – Nu suporți să stai într-o cameră plină cu oameni. Te simți copleșit instant. Acesta este motivul pentru care cel mai bun mod de a funcționa pentru tine este în compania a 2-3 persoane foarte apropiate din viața ta.

5. Știi ce simt și își doresc alți oameni – Atunci când ești un individ foarte sensibil la energia din jurul tău, ai alte perspective asupra vieții. Simți luptele altor persoane și știi deja cu mult timp ce își doresc aceștia chiar înainte de a vorbi. În special când vine vorba de persoanele dragi ție. Ai dezvoltat o legătură atât de puternică cu acestea, încât ți se pare uneori că vă înțelegeți prin telepatie.

6. Ai o intuiție puternică – Ai un mecanism natural pentru gestionarea situațiilor dificile. Instinctul tău este cel care te ghidează în viață. Ai grijă de darul tău și folosește-l întotdeauna pentru o cauză dreaptă.

7. Simțurile tale sunt mai alerte în general – Suntem supraexpuși la lumea din jurul nostru. Iar atunci când ești capabil să retrăiești experiențele celorlalți oameni ca și cum ar fi ale tale înseamnă că ai o natură foarte sensibilă. Însă nu este un lucru rău. Cu alte cuvinte, înseamnă că ai un suflet empatic și bun, care te ajută întotdeauna să înțelegi pe deplin oamenii din jurul tău și să îți dai seama cine sunt aceștia cu adevărat, datorită abilității de a vedea mai departe de aparențele pe care le lasă la vedere.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!