Semnele ca energiile oamenilor din jurul tau te afecteaza! Cum recunosti sensibilitatea aurei tale!

Publicitate

“Viaţa îţi va plăti orice preţ îi vei cere. Trebuie să ştii să ceri inteligent.” – Anthony Robbins

Dacă ai simțit vreodată că obosești din cauza gândurilor altei persoane și nu ai putut găsi nicio explicație, s-ar putea să fii mai empatic decât crezi.

Înțelegerea persoanelor din jurul tău reprezintă o caracteristică rară, dar și un dar prețios în lumea noastră. Cu toate acestea, abilitatea de a simți totul atât de intens vine cu un preț. Ajungi să rămâi fără energie în cele mai multe cazuri. Există câteva semne care te ajută să îți dai seama dacă ești foarte sensibil la energia din jurul tău.

Cum îți dai seama că ești foarte sensibil la energia din jurul tău?

1. Ai abilitatea de a citi aure – Ești capabil de a simți aurele oamenilor cu mult timp înainte de a te aborda. Îți dai seama dacă o persoană poartă grijile cu ea sau dacă debordează de pozitivitate. Darul tău te poate ajuta foarte mult în acest caz. Ai puterea de a te izola de vampirii energetici, o putere foarte rară, pe care ar trebui să o folosești mereu.

2. Poți să îți dai seama instant dacă o persoană îți ascunde ceva – Datorită personalității tale foarte intuitive, îți poți da seama foarte ușor dacă o persoană nu este sinceră cu tine. Ai abilitatea de a intra în mintea acesteia și de a vedea cu adevărat care sunt gândurile sale. Cu toate acestea, este destul de dureros să știi mereu totul. Și pe cât de benefic este acest dar al tău, pe atât de enervant poate fi.

3. Ți se spune adesea că ești prea sensibil pentru această lume – Îți trăiești viața și te plimbi prin lume ca un individ unic. Nu ai primit niciodată acceptarea pe care ți-ai dorit-o de la ceilalți oameni, deoarece aceștia te percep ca fiind ciudat. Iar cu cât simți mai multe în interiorul tău, cu atât mai mult simți nevoia să te izolezi. Cu toate acestea, nu ar trebui să permiți nimănui să te facă să ai gânduri negative. Ești o persoană unică. Nu ai fost niciodată ca ceilalți. Iar acesta este un avantaj pe care ar trebui să îl folosești de fiecare dată când ai ocazia.

Publicitate

4. Ești copleșit de locurile foarte aglomerate – Nu suporți să stai într-o cameră plină cu oameni. Te simți copleșit instant. Acesta este motivul pentru care cel mai bun mod de a funcționa pentru tine este în compania a 2-3 persoane foarte apropiate din viața ta.

5. Știi ce simt și își doresc alți oameni – Atunci când ești un individ foarte sensibil la energia din jurul tău, ai alte perspective asupra vieții. Simți luptele altor persoane și știi deja cu mult timp ce își doresc aceștia chiar înainte de a vorbi. În special când vine vorba de persoanele dragi ție. Ai dezvoltat o legătură atât de puternică cu acestea, încât ți se pare uneori că vă înțelegeți prin telepatie.

6. Ai o intuiție puternică – Ai un mecanism natural pentru gestionarea situațiilor dificile. Instinctul tău este cel care te ghidează în viață. Ai grijă de darul tău și folosește-l întotdeauna pentru o cauză dreaptă.

7. Simțurile tale sunt mai alerte în general – Suntem supraexpuși la lumea din jurul nostru. Iar atunci când ești capabil să retrăiești experiențele celorlalți oameni ca și cum ar fi ale tale înseamnă că ai o natură foarte sensibilă. Însă nu este un lucru rău. Cu alte cuvinte, înseamnă că ai un suflet empatic și bun, care te ajută întotdeauna să înțelegi pe deplin oamenii din jurul tău și să îți dai seama cine sunt aceștia cu adevărat, datorită abilității de a vedea mai departe de aparențele pe care le lasă la vedere.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Spiritualitate

Cum sa recunosti un gentleman de un badaran

Publicitate

În ziua de azi, bărbații adevărați sunt din ce în ce mai greu de găsit. Trendurile se schimbă periodic, astfel că ne învârtim între metrosexuali, hipsteri sau, mai nou, lumbersexuali, dar un gentleman adevărat, care să știe să facă o femeie să se simtă iubită, pare a fi o adevărată raritate.

Dar cum deosebești un bărbat adevărat de unul imatur emoțional? Aruncă un ochi asupra trăsăturilor de mai jos și, dacă iubitul tău se regăsește în măcar câteva dintre acestea, e posibil să-l fi găsit.

Multe dintre noi realizăm la un moment dat că ne întâlnim mereu cu bărbații greșiți. Este destul de greu să-i reziști genului de băiat rău, mai ales atunci când presupune o provocare, dar după câteva astfel de experiențe, realizezi că este o relație care se erodează rapid. Odată ce depășești această fază, un adevărat gentleman îți poate da satisfacția pe care ți-ai dori-o în secret atât timp. Iată șase semne că te întâlnești cu unul.

Nu încearcă să te facă să te simți nesigură

Mulți bărbați vor încerca să te domine pe parcursul unei conversații. Există multe feluri în care fac asta. Pot folosi complimente cu sens dublu, sarcasmul sau evidențierea “accidentală” a insecurităților tale. Motivul este că vor să tânjești după aprobarea lor. O dată ce o faci, știu că e o șansă reală să îți dorești să fii cu ei.

Gentlemanii nu au nevoie să facă asta. Nu le place să se implice în astfel de jocuri deoarece știu că pot cauza probleme pe termen lung relației. El este dispus să depună efort pentru a te cuceri, în loc să încerce să te manipuleze folosindu-se de insecuritățile tale.

Nu pornește certuri

Bărbații imaturi sunt aceia care se iau adesea la harță prin baruri sau în trafic. Este o bravadă prin care încearcă să demonstreze că ei sunt masculii alfa. Bărbații sunt mereu în competiție, dar, în loc să-și demonstreze valoarea în domeniul relațiilor sociale sau al succesului financiar, unii dintre ei apelează la tertipuri de genul pentru a-și valida propria persoană.

Publicitate

Bărbații adevărați nu au aceeași nevoie pentru că sunt suficient de încrezători în forțele proprii și nu trebuie să se ia la trântă cu cineva pentru a o arăta. Totuși, dacă simt nevoia să demonstreze ceva, o vor face prin metode mai inteligente cum ar fi să se străduiască să devină mai buni în profesia lor sau să-și pună la încercare talentele și îndemânarea.

E manierat

Poate fi ceva extrem de simplu, precum să-ți deschidă ușa atunci când ieși dintr-o clădire, să-ți țina paltonul când te îmbraci sau să te ajute să cari o plasă. Chiar dacă nu ai nevoie de ajutor, un gentleman tot va dori să ți-l ofere. Sunt băieți bine educați care își dau silința să fie atenți cu tine.

Își recunoaște vina

Un adevărat gentleman nu va încerca să arunce vina pe alții pentru propriile lui greșeli. Dacă face o greșeală, și-o va asuma și se va scuza. Nu va încerca să te convinga că, cumva, este vina ta și nici nu va încerca să te manipuleze în așa fel încât să crezi ca ai interpretat eronat situația. Pur și simplu va accepta că a greșit și va căuta moduri de a rezolva situația.

Își exprimă nevoile și sentimentele

Abilitatea de a comunica eficient este un semn de maturitate. Un bărbat care își poate lăsa garda jos și să-ți spună ce anume îl deranjează este unul care îți arată că e suficient de bărbat. Vrea să știi că te poți baza pe el pentru a rezolva anumite probleme și că este capabil să facă față tuturor provocărilor vieții fără să agraveze situația reacționând ca un copil.

Te ascultă cu adevărat

Bărbații imaturi adesea nu ascultă cum trebuie. În parte este pentru că sunt centrați în permanență pe ei înșiși și propriile lor probleme. Un gentleman, pe de altă parte, își va fi rezolvat singur toate problemele și va fi capabil să renunțe la propriul ego pentru a te asculta sau ajuta. Poate fi o componentă foarte importantă pentru o relație sănătoasă și, dacă găsești un astfel de bărbat, te vei simți iubită și în siguranță lângă el.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
Sfaturi