Semne de necaz și cum să le îndepărtezi de tine

Semne de necaz și cum să le îndepărtezi de tine

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 June 2023 in LifeStyleSpiritualitateSuperstitiiViata

Probabil că în lumea noastră nu există oameni care să nu fi auzit măcar o dată despre semnul cu pisica neagră care prezice problemele. Există o mulțime de astfel de semne, care anunță probleme, nenorociri și necazuri. Din fericire nu tuturor li se întâmplă, dar există și modalități de a preveni neplăcerile iminente.

Semnele nefericirii: cum să ții problemele departe de tine?

Geamul spart.

Există o credință foarte veche care susține că îngerii ne pot observa prin geamurile ferestrelor. După cum se știe, îngerii noștri păzitori ne protejează de diferite necazuri, ne sprijină în momentele dificile și ne ajută să mergem pe calea cea bună. Dar atunci când geamul casei tale se sparge în mod neașteptat, este un semn că necazurile se apropie de familia ta. Crăpătura aceasta anunță discordie în familie, divorț, boală și pierdere.

Dar nu trebuie să disperi, deoarece din orice situație întotdeauna poți găsi o soluție. În cazul în care geamul casei tale s-a spart, trebuie să-l înlocuiești cât mai curând posibil, nu mai târziu de șapte zile, iar când arunci geamul vechi, rostești următoarele cuvinte:

“Geamul spart se duce împreună cu necazul pe care la adus. Îndepărtez problemele, aduc norocul în casă.”

Pasărea lovește parbrizul mașinii.

Unele păsări sunt vestitoare ale necazurilor și chiar ale morții iminente. Uneori se întâmplă ca o pasăre să lovească în mod neașteptat parbrizul mașinii și să moară, acesta fiind un semn sigur că în curând vei avea parte de necazuri mari. De multe ori, acest semn prezice un accident sau chiar decesul șoferului.

Prin urmare, nu ar trebui să ignori această avertizare. Dacă ți s-a întâmplat așa ceva, ar trebui să te oprești, să cureți bine parbrizul, să faci semnul crucii de trei ori și să spui:

“Doamne ai milă de mine. Să nu întâlnesc necazuri, să nu atrag nenorociri. Amin.”

După aceasta, poți să-ți continui drumul fără să-ți faci griji că vei avea parte de necazuri.

Ceasurile oferite drept cadou.

Cred că mulți dintre voi ați auzit că nu ar trebui să oferiți ceasuri drept cadou. Cu toate acestea, multe persoane nu cred în semne și superstiții și destul de des oferă ceasuri drept cadou. Un astfel de cadou prezice discordie în familie, certuri și chiar deces, pe care le vor atrage tocmai cei care au primit ceasurile. Desigur, refuzul unui cadou este inconfortabil pe de o parte și neplăcut pe de altă parte.

Prin urmare, poți accepta acest cadou și să dai măcar o monedă în schimb sau să efectuezi un ritual.

În aceeași seară în care ți s-au oferit ceasurile în dar, trebuie să îl înfășori într-un material verde și să rostești următoarea incantație:

“Cum acoperă materialul ceasul, așa și necazurile sunt acoperite. Ceasurile să meargă, să nu aducă necazuri în casă.”

Apoi, lași ceasul înfășurat pe pervazul ferestrei peste noapte. Dimineața poți folosi cu încredere cadoul primit.

Bradul din curte depășește înălțimea casei.

După cum se știe, dacă în curtea ta crește un brad care depășește înălțimea casei, acesta prezice o moarte rapidă pentru proprietar sau cineva din familie. De aceea, oamenii de mult timp au evitat să planteze brazi în apropierea caselor lor, deoarece în trecut, casele nu erau înalte și brazi cresc repede, depășind acoperișul. Dar dacă s-a întâmplat așa și nu vrei să tai copacul, atunci efectuează următorul ritual.

Săpătură o mică groapă sub copac, pune în ea șapte monede și o lumânare, apoi spune:

“Șapte monede aduc ca dar, șapte probleme îndepărtez de la mine. Aprind o lumânare și pleacă de la proprietarul casei. Duhurile copacului, acceptați darul și protejați proprietarul casei și familia.”

Astupă groapa și nu-ți mai face griji cu privire la nimic.

Șopârla în casă.

Există încă un vechi semn care spune că dacă o șopârlă a intrat în casa ta, acesta prezice probleme financiare în scurt timp și sărăcie. Dacă ți s-a întâmplat așa ceva, atunci trebuie mai întâi să scapi de șopârlă, să o eliberezi afară, apoi să presari sare pe prag și să spui:

“Sarea este puternică, semnele nefericirii de la șopârlă le îndepărtează. Necazul să nu mai vină în casă, să nu pierd prosperitatea financiară.”

Vă doresc tuturor o zi frumoasă!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!