Semne care indică faptul că casa ta este păzită de un înger păzitor și cum să cureți o casă dacă te-ai mutat într-o locuință veche

Semne care indică faptul că casa ta este păzită de un înger păzitor și cum să cureți o casă dacă te-ai mutat într-o locuință veche

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 October 2021 in SfaturiSpiritualitateSuperstitii

Toată lumea a auzit de diverse „apartamente cu energii rele”, dar și despre apartamente cu energii bune. Cu alte cuvinte, pline de liniște, cu energie pozitivă, locul în care te poți odihni cu drag, păzite de Îngerul Păzitor.

În cele mai multe cazuri, depinde de oamenii care locuiesc sau au locuit în ele, deoarece viața proprietarilor afectează spațiile în care stau.

Este puțin probabil ca hoții, bețivii, huliganii, bătăușii și persoanele asociate cu infracțiunile să adauge har casei lor. Totul este exact invers: vor crea un mediu cu adevărat insuportabil.

Iar acest lucru nu va fi legat doar de modul lor de viață. Apartamentul va deveni un loc stresant și negativ în fața ochilor oamenilor buni.

Cei care se mută în apartamente vechi, ar trebui să acorde o atenție deosebită ritualurilor de sfințire și binecuvântare din partea preoților și rugăciunile pentru protecție din partea Îngerului păzitor.

În unele apartamente au fost săvârșite acte foarte groaznice, cum ar fi cri ma, vio lul, cineva care s-a spân zur at acolo sau vechii proprietari se ocupau cu magie albă sau neagră, din acest motive fiind necesară o curățare a locului înainte de a te muta!

Care sunt semnele care indică faptul că o casă este păzită de Forțele Superioare?

Totul este calm iar familia trăiește în pace

Nu sunt zgomote de altă lume, bătăi inexplicabile, proprietarii dorm liniștiți noaptea, nu sunt deranjați de coșmaruri sau viziuni. Iar atmosfera, de regulă, este pașnică și prietenoasă: membrii gospodăriei nu se ceartă, se respectă, respectă anumite reguli. Adică familia clar nu este toxică.

O casă în care somnul este plin de vise și coșmaruri, persoanele care locuiesc acolo nu se înțeleg, lucrurile se strică chiar dacă sunt noi indică clar prezența unor energii negative, a unor spirite care fac din acel loc un chin. O astfel de locuință are nevoie de anumite ritualuri de curățare și de rugăciuni către Îngerul păzitor pentru protecție!

Animalele de companie sunt întotdeauna vesele și liniștite

Se știe că prezența spiritelor rele este resimțită în primul rând de pisici și câini: aceștia încep să se agite, să scoată sunete ciudate, să plângă, să scâncească, să mârâie fără motiv, să latre.

Dar dacă apartamentul este curat și prosper, protejat de Îngerul păzitor, atunci animalele de companie se simt foarte confortabil în el.

Sunt relaxate tot timpul, nu văd pe nimeni, nimeni nu-i deranjează.

Ai succes în ceea ce faci

Locuințele protejate de Îngeri îți oferă liniștea sufletească și ideile de care ai nevoie pentru a reuși tot ceea ce își propui. Atunci când te pui cu capul pe pernă te poți odihni cu ușurință iar subconștientul tău găsește răspunsuri la toate problemele care te macină.

Într-o casă plină de influențe negative, toate grijile și fricile tale devin mult mai mari și mai greu de rezolvat, iar tot ceea ce îți propui, pleacă pe calea eșecului și deciziilor rele.

Este ușor să te rogi

Icoane, candele, lumânări, cărți de rugăciuni – toate acestea par să fi fost create pentru un astfel de apartament.

Uneori există locuințe în care Icoanele sfinte cad sau se sparg în mod constant, lumânările încep să scoată fum și să trosnească, candela nu vrea să se aprindă.

Însă atunci când Îngerul are grijă de locuința ta, totul este complet firesc: oamenii se roagă liniștiți dimineața și seara, nimic nu-i deranjează.

Mai mult, întreaga cameră seamănă cu o locuință evlavioasă: casa este relaxantă (indiferent de culoarea varului și a pardoselilor), există prospețime în ea, nu există umezeală și un sentiment de deznădejde.

Astfel, se remarcă urmele prezenței Îngerului Păzitor în casă. Din păcate, nu orice locuință este așa. De multe ori oamenii se plâng că, chiar dacă au sfințit un apartament, nu s-a schimbat nimic.

Acest lucru apare dintr-un motiv simplu: o persoană tratează acest lucru în mod ritualic. Aceasta așteaptă un fel de magie, și nu face nimic ca să schimbe modul în care se poartă.

Atunci când proprietarul este din fire un tip neplăcut și scandalos, își spurcă propria casă cu energia sa negativă. Din acest motiv apar și problemele: lipsa confortului, temerile și lipsa spiritualității.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!