Semne că ai primit un dar special: Cum să îți dai seama dacă ești un vindecător spiritual

Semne că ai primit un dar special: Cum să îți dai seama dacă ești un vindecător spiritual

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 November 2020 in Spiritualitate

Nu toți oamenii sunt vindecători spirituali, deoarece această calitate este dată unei persoane de la nașterea. Mulți experți subliniază că acest cadou poate fi primit și pe parcursul vieții.

Iată semnele care îți demonstrează că ai puterea de a vindeca oamenii

Oamenii se simt bine în preajma ta

Oamenii devin mai veseli și mai pozitivi când te văd. Acest lucru indică în mod direct că aveți un dar, pentru că le vindecați sufletul și le completați energia. Sunteți un magnet pentru vibrațiile pozitive ale universului. Dacă ți se spune că se simt calmi și liniștiți în jurul tău, ești un vindecător.

Oamenii din apropierea ta se îmbolnăvesc rar

Se crede că energia creativă vindecă rănile, întărește sistemul imunitar și nu numai pe persoana care are darul vindecării, ci și pe cei dragi lui. Dacă nu sunt probleme mari de sănătate în familia ta, înseamnă că cineva este cu siguranță o sursă vie de energie.

Aveți schimbări de dispoziție inexplicabile

Acest lucru se datorează faptului că biocâmpul vindecătorului ia tot ce este mai rău de la o persoana care are energii negative. Acest proces nu trece neobservat – unii oameni experimentează schimbări de dispoziție ciudate și imprevizibile..

Ai dorința de a-i ajuta pe ceilalți

Aproape toți vindecătorii au o dorință irezistibilă de a-i ajuta pe ceilalți și uneori acționează în defavoarea lor, renunțând la confort. Acesta este unul dintre cele mai importante semne că ai un astfel de dar.

Cineva apropiat de tine a fost sau este vindecător

Acest lucru este foarte important, deoarece darul este adesea moștenit. Dacă într-o familie toți vindecătorii erau femei, acest lucru nu înseamnă neapărat că în generația următoare va fi tot o fată. Pe de altă parte, femeile vindecătoare sunt mai frecvente decât bărbații. Nimeni nu știe despre adevăratele motive pentru care se întâmplă acest lucru.

Oboseala după o discuție

Oamenii cu darul vindecării sufletului întâmpină adesea diverse probleme emoționale după discuțiile lungi cu ceilalți. Majoritatea vindecătorilor le place să fie în singurătate, deoarece procesul de vindecare a oamenilor îi epuizează rapid, îi stoarce de energie.

Atragi copiii mici și de animale

Nu faci nimic, dar copiii înșiși vin la tine și nu se tem deloc de tine. Animalele fac la fel și nu prezintă nicio agresiune, deși se comportă diferit cu ceilalți. Acest lucru se datorează faptului că energia vindecătorului este pură.

Oamenii se deschid către tine

Ei fac acest lucru chiar dacă persoana cu darul vindecării nu îi întreabă nimic. Acest lucru se datorează faptului că vindecătorul are un suflet foarte luminos, care radiază pozitiv.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!