Secretele energetice: cum să formulăm corect dorințele, astfel încât acestea să se îndeplinească

Secretele energetice: cum să formulăm corect dorințele, astfel încât acestea să se îndeplinească

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 November 2020 in Revista SufletuluiSpiritualitate

Fiecare persoană își dorește ca dorințele sale să fie îndeplinite cât mai rapid posibil. Universul te poate ajuta în acest sens dacă îți formulezi corect dorințele și le tratezi corect.

Mulți oameni au în minte blocaje și bariere care îi împiedică să obțină succesul în afaceri, dragoste și muncă. Este necesar să înțelegem un adevăr simplu: lipsa de credință în faptul că dorințele sunt îndeplinite duce la faptul că multe dintre visele oamenilor rămân cu adevărat doar vise. Trebuie să crezi că minunile se întâmplă în fiecare zi.

Dorința fără o perioadă realistă nu are sens

Mulți oameni își spun sau își doresc: „Îmi doresc să îmi cumpăr o casă”. Această dorință se va îndeplini la un moment dat, dar nu se poate ști când se va întâmpla. Experții recomandă să îți pui dorința cu un termen cât mai realist, pentru că altfel aceasta se va împlini, dar nu atunci când aveți cea mai mare nevoie.

Este mai corect să îți pui o dorință de astfel: „Îmi doresc să îmi cumpăr o casă în acest an”. Timpul este foarte important, dar asta nu înseamnă că se va îndeplini imediat. Trebuie să stabilim termene realiste. Altfel soarta nu va avea timp să pregătească dorința ta, ea nu va cădea din cer, ci drumurile vieții te vor ajuta să obții ceea ce vrei!

Folosește prezentul

Acest sfat rezultă din cel anterior. Dacă o persoană nu știe cât timp va dura pentru a i se îndeplini o dorință, atunci puteți folosi pur și simplu timpul prezent. De exemplu, dacă vrei să îți găsești persoana potrivită, poți scrie sau spune „îți doresc să atrag iubirea” sau „îmi doresc să fiu iubit/ă”.

Dorința ar trebui să fie simplă

Nu ar trebui să-ți pui o dorință ca aceasta: „îmi doresc ca toți oamenii să devină amabili”. Nu se poate face asta și nu ține de tine. Simplitatea dorinței este una dintre condițiile principale pentru realizarea sa într-un timp cât mai scurt. Cu alte cuvinte, o persoană trebuie să ajute Universul să-i ofere ceea ce vrea.

Fără dorințe folosind negația

Dorințele precum „Nu vreau să fiu sărac”, „Vreau ca acest bărbat să nu iubească acea femeie” și așa mai departe – toate acestea sunt lucruri imposibile, deoarece Universul nu răspunde la cuvântul „nu”. Trebuie să formulați dorințele corect pentru a nu atrage probleme în loc de bine.

De asemenea, trebuie menționat aici că dorința nu ar trebui să facă rău altor oameni. Dacă, în dorința ta, ceri ca cineva să sufere, nu se va îndeplini. Nici direct, nici indirect, dorința unei persoane nu trebuie să îi afecteze negativ pe ceilalți.

Sfaturi utile

Vă recomandăm să vă scrieți dorințele pe o bucată de hârtie cât mai des. Pentru a face acest lucru, puteți începe un carnețel separat sau o foaie mare pe care vor fi trecute toate dorințele actuale și cele îndeplinite.

Funcționează ca un ritual, deoarece, scriindu-ne dorința, deja, în această etapă, oferim gândurilor noastre o formă. Acest lucru este foarte important, deoarece mai devreme sau mai târziu, gândurile trebuie să se materializeze.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!