Se uită la tine sau în altă parte? Un test psihologic subtil care va arăta cum vezi lumea

Se uită la tine sau în altă parte? Un test psihologic subtil care va arăta cum vezi lumea

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 December 2022 in PersonalitatePsihologieSanatateTeste de Personalitate

Testele psihologice ne demonstrează că, creierul nostru este un organ uimitor, capabil de lucruri pe care nici nu le bănuiam. Acest test poate părea simplu la prima vedere. Trebuie doar să te uiți la fotografie și să răspunzi la o întrebare: unde se uită bărbatul la tine sau în altă parte? Iar răspunsul tău va dezvălui acele laturi ale personalității tale pe care nici nu le-ai putea bănui!

Sunteţi gata?

Privește cu atenție imaginea de mai jos și analizează privirea bărbatului. Unde se uită?

Iată ce înseamnă răspunsurile tale:

1. Bărbatul se uită în altă parte.

Poate ai decis asta pentru că ai observat mai întâi nasul și gura, ceea ce înseamnă că ai evitat „contactul vizual”. Asta vorbește despre timiditatea ta. Nu-ți place să fii în centrul atenției, îți este greu să stabilești contactul cu străinii.

De regulă, nu ai prea multă încredere în oameni, rămâi mereu alert și închis. Preferi să petreci timpul cu o companie mică de oameni cunoscuți, nu-ți plac petrecerile și întâlnirile zgomotoase, conversațiile sociale despre nimic.

Pentru a te deschide către o altă persoană, trebuie să o cunoști mai bine. Prietenia ta nu are preț. Ești un prieten și tovarăș credincios, gata să vină în ajutor în orice necaz.

Fii mai încrezător în tine, ai încredere în intuiția și cunoștințele tale. Ești capabil(ă) de multe lucruri. Nu trebuie să taci atunci când vei să spui ceva, exprima-ți cu îndrăzneală punctul de vedere, nu-ți fie teamă să o faci.

Din păcate, încrederea în oameni ți-a adus de multe ori suferință, pentru că lumea nu este ceea ce pare a fi. Nu îți mai spune secretele și gândurile, nu îi mai lăsa să știe ce vrei să faci, și ai să vezi cum viața ta se va schimba. Ferește-te de omul lingușitor, tuturor ne place să primim laude, însă cei care exagerează cu siguranță nu o fac din plăcere, ci au un scop.

Nu uita că această lume aparține celor cărora nu le este frică să-și asume riscuri!

2. Bărbatul se uită la tine.

Te-ai uitat mai întâi în ochii bărbatului? Asta înseamnă că ești o persoană sinceră și deschisă, nu ți-e frică niciodată să spui tot ce gândești, nu o iei pe ocolișuri, îți exprimi deschis părerea și știi să o aperi.

Îți place să cunoști și să comunici cu oameni, prietenii tăi te consideră o persoană imparțială și foarte sociabilă. Ești mereu înconjurat de oameni. Cu toate acestea, uneori ai tendința de a fi excesiv de controlant. Îți place ca lucrurile să fie în felul tău.

Ai o intuiție bună care te ajută să înțelegi oamenii, să stabilești dacă ți se potrivesc sau nu. Prin urmare, le este aproape imposibil să te manipuleze. Oamenii te admira. În mediul tău, acționezi, de regulă, ca lider și sufletul companiei.

Ai în inimă o durere de care știi doar tu, și a venit timpul să treci peste, încearcă să-ți vindeci rana și să mergi mai departe.

Deși ar părea că ești o persoană perfectă, nimeni nu îți cunoaște sufletul și suferințele prin care ai trecut. Nimeni nu știe cât ai muncit pentru a ajunge la succes, și de multe ori cred că ai primit asta deagata. Nu asculta gura lumii, oricum mereu vor avea ceva de criticat, bucură-te de tot ce ai pentru că meriți din plin. Știi cum se spune, „gura lumii nu o astupă nici pământul” așa că, ai grija de tine și nu le da satisfacție dușmanilor.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!