Se spune ca pisicile reprezinta karma buna. Iata care sunt avantajele omului daca stau in preajma unei pisici

Publicitate

“Nu există un înţeles universal la care să ajungem cu toţii, nu există decât înţelesul pe care îl dăm noi vieţii noastre.” — Anais Nin

Majoritatea oamenilor au o atitudine pozitivă față de pisici, deși există persoane cărora le displac acestea. Ele simt o anumită iritabilitate și disconfort când se află în preajma acestor animale.

Nu poate să ne uimească aceasta. Putem să spunem că atitudinea față de pisici este un lucru ce ține de preferință. Dar atitudinea față de pisici poate dezvălui despre tine mai mult decât crezi.

Pisica, la fel ca și câinele, a locuit alături de om de-a lungul unei lungi perioade istorice. Însă dacă funcțiile câinilor au fost clare de la început – să vâneze și să apere – atunci cele ale pisicilor pot părea mai puțin evidente.

Omorârea șoarecilor și a altor rozătoare a devenit o funcție complementară, cea mai importantă era alta. Pisica este posesoarea unui sistem bioenergetic uimitor. Ea poate să se conecteze la câmpurile energetice ale oamenilor și să rezoneze cu ele. Ele pot folosi această abilitate pentru a îmbunătăți aura umană.

Mulți stăpâni ale pisicilor au afirmat că a fost de ajuns ca ei să petreacă un anumit timp cu ele ca să se simtă mai bine și să nu aibă dureri de cap. Fiecare dereglare care are loc la nivel biologic influențează aura energetică, fenomen care este sesizat de pisici.

Însă acesta nu este unicul talent al pisicei. Ea este și un indicator al stării de bine a omului. Când în viața individului totul este în regulă, atunci pisica este liniștită, doarme și mănâncă mult.

Dacă însă animalul tău de companie este iritat și nervos, înseamnă că există o problemă nesoluționată în viața ta. Cel mai sensibil pisica reacționează la certurile în familie, întotdeauna fiind mai blândă cu cel care este victima în acel conflict.

Publicitate

Relația dintre pisică și om este una bilaterală. Pisica este capabilă să simtă la nivel energetic starea omului, dar la fel poate și el. Anume din acest motiv, nu există oamenii care să fie absolut indiferenți față de aceste animale. Ori simți simpatie față de ele, ori nu.

După unele observații se poate constata că majoritatea oamenilor care suferă de dependență de alcool au o atitudine negativă față de pisici. Femeile care constau în realții toxice simt aversiune față de ele și încearcă să le evite. Copiii care au fost victimele unei atitudini ostile din partea părinților sau colegilor întotdeauna au avut un comportament violent față de pisici.

Se poate cu încredere de afirmat că oamenilor care au o karma negativă, pisicile nu le pot plăcea. Aceste persoane au nevoie cu adevărat să mediteze asupra lucrurilor pe care trebuie să le schimbe în viață. Atunci pisicile nu le vor provoca nici o altă emoție decât bucurie.

Pisicile iau energie de la oameni dar numai cand trebuie si cat trebuie. Este suficient sa va luati pisicuta in brate si sa-I mangaiati blanita moale, ca durerea de cap care v-a chinuit intreaga zi incepe treptat sa va lase.

De ce? Pentru ca se normalizeaza presiunea sangelui din cauza careia va durea capul. Pisica este capabila sa absoarba energia de care nu aveti nevoie la un moment dat, determinand vasele sanguine din corpul dumnevoastra sa se ingusteze sau sa se relaxeze, in functie de presiunea arteriala pe care o aveti.

Atunci când pisica simte spiritele în casă, primul lucru pe care îl face este să le urmeze pentru a le afla intențiile.

Pentru a se asigura că acele entități astrale nu le amenință teritoriul, pisica va face orice posibil să le alunge.

Dacă acest lucru nu este posibil, felina va bloca entitatea cu energia sa pozitivă și o va conduce afară din casă.

Sursa: psihologiadeazi.ro

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
Spiritualitate

Nu lasa sa treaca o zi fara sa te bucuri, cauta mereu motive de bucurie, pentru ca cele de tristete vin singure! – “Te-ai născut cu aripi. De ce preferi să te târăști prin viață?” – Jalaluddin Rumi

Publicitate

“Dacă fiecare zi este la fel ca și cea precedentă, este pentru că oamenii pierd din vedere lucrurile bune care se întâmplă în fiecare zi.” – Paulo Coelho

Din calendarul vietii s-a mai desprins o foaie. O noua zi, o noua luna, sute de ganduri. Trecerea timpului ne ingrijoreaza in aceeasi masura in care ne si bucura. Indiferent cat de mult timp s-a scurs din viata noastra continuam sa ne bucuram, sa simtim si sa traim fiecare clipa ca si cand ar fi ultima picatura.

O zi in care nu ne-am bucurat, o zi care a trecut fara sens, este o zi pierduta. Nu merita sa irosim atata timp, atata fericire si implinire, atata frumusete doar fiindca grijile cotidiene ne acapareaza din ce in ce mai mult atentia. Cele mai frumoase momente sunt cele petrecute alaturi de oameni dragi, de familie, de cei iubiti si nici un alt moment nu le va putea inlocui in inimile noastre. Fiecare este unic in felul sau si nu le putem suplini in ciuda straduintelor noastre.

Ziua de ieri s-a dus, insa avem ziua de astazi la dispozitia sufletului nostru. Intotdeauna mi-a placut sa-mi doresc lucruri noi la inceput de luna. Este ca un fel de deadline al sufletului. Sa-ti propui o multime de lucruri de realizat, lucruri care te fac sa zambesti, lucruri care iti reimprospateaza gandurile si sa le realizezi in acel interval.

O luna, zic eu, este timp suficient pentru a bifa fiecare gand, fiecare dorinta de pe ” to do list-ul personal ”. Sa nu mai amanam nici o secunda fericirea noastra pentru ca fiecare clipa este importanta in felul ei.

Ce pline de vraja sunt momentele petrecute alaturi de oamenii dragi sufletului nostru, ce dulci si minunate sunt amintirile si ce parfum sublim poarta clipele in care inima capituleaza in fata mintii!!!

Curajosi sunt acei oameni care in ciuda tuturor greutatilor reusesc sa renasca din propria cenusa.

Publicitate

Curajoase sunt acele suflete care iarta, iubesc si nu-si pierd speranta intr-o viata mai buna.

Curajoase sunt acele minti care nu contenesc sa caute solutii, care nu se opresc din calculul matematic al vietii, care incearca sa descifreze cu talent si pricepere misterele zilei de maine.

Curajoase sunt acele inimi peste care timpul nu poate trece, care bat tot mai puternic in ciuda a tot ce au avut de infruntat, care daruiesc neincetat zambete, vorbe si sentimente frumoase.

Curajosi sunt oamenii care nu inceteaza sa viseze si sa lucreze fara incetare la realizarea celor mai frumoase clipe din vietile lor.

Curajosi sunt oamenii care stiu ce vor de la viata, care gandesc cu maturitate si optimism, oamenii care stiu sa predea lectia invatata de ei pe parcurs.

Curajosi sunt oamenii care pastreaza in sufletul si mintea lor doar acele amintiri placute, doar acele clipe frumoase si care zi de zi fac tot posibilul pentru a adauga colectiei si alte suveniruri pretioase.

Curajosi sunt acei oameni care infrunta viata, timpul si necunoscutul cu fermitatea si vitejia unui luptator.

Curajosi sunt oamenii loviti de soarta, abandonati de familie, neiubiti de nimeni, singuratici, goi, tristi si murdari.

Curajosi sunt copiii nostri care zi de zi aduc sufletelor noastre mangaierea, fericirea si implinirea prin simpla lor existenta.

Curajosi sunt aceia care in ciuda furtunilor si a marii agitate pe care calatoresc stau neclintiti in fata furiei dezlantuite care ii pune la incercare.

Curajos este cel care crede in forta sa si nu se lasa ingenuncheat decat de bunul Dumnezeu si asta in momente de rugaciune.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet