Se spune ca pisicile reprezinta karma buna. Iata care sunt avantajele omului daca stau in preajma unei pisici

Se spune ca pisicile reprezinta karma buna. Iata care sunt avantajele omului daca stau in preajma unei pisici

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 January 2020 in Spiritualitate

“Nu există un înţeles universal la care să ajungem cu toţii, nu există decât înţelesul pe care îl dăm noi vieţii noastre.” — Anais Nin

Majoritatea oamenilor au o atitudine pozitivă față de pisici, deși există persoane cărora le displac acestea. Ele simt o anumită iritabilitate și disconfort când se află în preajma acestor animale.

Nu poate să ne uimească aceasta. Putem să spunem că atitudinea față de pisici este un lucru ce ține de preferință. Dar atitudinea față de pisici poate dezvălui despre tine mai mult decât crezi.

Pisica, la fel ca și câinele, a locuit alături de om de-a lungul unei lungi perioade istorice. Însă dacă funcțiile câinilor au fost clare de la început – să vâneze și să apere – atunci cele ale pisicilor pot părea mai puțin evidente.

Omorârea șoarecilor și a altor rozătoare a devenit o funcție complementară, cea mai importantă era alta. Pisica este posesoarea unui sistem bioenergetic uimitor. Ea poate să se conecteze la câmpurile energetice ale oamenilor și să rezoneze cu ele. Ele pot folosi această abilitate pentru a îmbunătăți aura umană.

Mulți stăpâni ale pisicilor au afirmat că a fost de ajuns ca ei să petreacă un anumit timp cu ele ca să se simtă mai bine și să nu aibă dureri de cap. Fiecare dereglare care are loc la nivel biologic influențează aura energetică, fenomen care este sesizat de pisici.

Însă acesta nu este unicul talent al pisicei. Ea este și un indicator al stării de bine a omului. Când în viața individului totul este în regulă, atunci pisica este liniștită, doarme și mănâncă mult.

Dacă însă animalul tău de companie este iritat și nervos, înseamnă că există o problemă nesoluționată în viața ta. Cel mai sensibil pisica reacționează la certurile în familie, întotdeauna fiind mai blândă cu cel care este victima în acel conflict.

Relația dintre pisică și om este una bilaterală. Pisica este capabilă să simtă la nivel energetic starea omului, dar la fel poate și el. Anume din acest motiv, nu există oamenii care să fie absolut indiferenți față de aceste animale. Ori simți simpatie față de ele, ori nu.

După unele observații se poate constata că majoritatea oamenilor care suferă de dependență de alcool au o atitudine negativă față de pisici. Femeile care constau în realții toxice simt aversiune față de ele și încearcă să le evite. Copiii care au fost victimele unei atitudini ostile din partea părinților sau colegilor întotdeauna au avut un comportament violent față de pisici.

Se poate cu încredere de afirmat că oamenilor care au o karma negativă, pisicile nu le pot plăcea. Aceste persoane au nevoie cu adevărat să mediteze asupra lucrurilor pe care trebuie să le schimbe în viață. Atunci pisicile nu le vor provoca nici o altă emoție decât bucurie.

Pisicile iau energie de la oameni dar numai cand trebuie si cat trebuie. Este suficient sa va luati pisicuta in brate si sa-I mangaiati blanita moale, ca durerea de cap care v-a chinuit intreaga zi incepe treptat sa va lase.

De ce? Pentru ca se normalizeaza presiunea sangelui din cauza careia va durea capul. Pisica este capabila sa absoarba energia de care nu aveti nevoie la un moment dat, determinand vasele sanguine din corpul dumnevoastra sa se ingusteze sau sa se relaxeze, in functie de presiunea arteriala pe care o aveti.

Atunci când pisica simte spiritele în casă, primul lucru pe care îl face este să le urmeze pentru a le afla intențiile.

Pentru a se asigura că acele entități astrale nu le amenință teritoriul, pisica va face orice posibil să le alunge.

Dacă acest lucru nu este posibil, felina va bloca entitatea cu energia sa pozitivă și o va conduce afară din casă.

Sursa: psihologiadeazi.ro

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!