Se spune ca o iubire mare vine doar după o greseala mare…

Publicitate

“Poate greșelile noastre ne creează soarta, poate ar trebui mai întâi să te zdrobești, pentru ca în final să devii un tot întreg”, – spunea Carrie Bradshaw.

Există un tip de dragoste, acela când îţi faci speranțe, depui multă energie, doar pentru a realiza că acest lucru este inutil. Inima se frânge într-un milion de bucăți, și-ţi pui întrebarea, de ce nu a ieșit nimic?

Da, deseori facem greșeli în dragoste.

Alegem oamenii în baza acelor lecții, pe care ar trebui să le învețe sufletul nostru. Nu ne putem schimba ușor, nu putem deschide creierul şi corecta ce e necesar. Aceasta se poate întâmpla doar atunci când rămânem doar cu regretele. Poate aceasta nu e atât o greșeală, cât necesitatea de a înțelege cine eşti, cum iubești, ce ai nevoie de la iubire. Deși, există şi iubire pe care am dori s-o reîntoarcem. Aceasta însă, nu schimbă faptul că într-o zi ne-a frânt inima.

Adevărul e că avem nevoie de o greșeală mare, care ne va apropia de IUBIREA vieții noastre. Avem nevoie să ne zdrobim în bucăţi, pentru a înțelege că dorim să ne “strângem” înapoi.

Şi, deseori această greșeală mare – este relația pe care nici nu trebuia s-o începem, sau cel puţin trebuia să plecăm mai devreme din ea. Însă nu am făcut acest lucru, şi nu din motivul că acea iubire era soarta noastră, ci pentru că fără ea nu am fi înțeles niciodată, ce este iubirea adevărată.

Publicitate

Întotdeauna avem alegerea de a rămâne într-o relație, iar aceasta este o luptă continuă a idealurilor şi caracterelor. Deși, avem așteptări că de această dată totul se va termina altfel, nu se întâmplă aşa.

Pentru că nu e predestinat.

Greșeala noastră trebuie să se termine, foarte, foarte amar sau extrem de dureros. Scopul ei – de a ne zdrobi până la ultima bucățică pentru a ne provoca idealurile despre iubire.

Trebuie să ne punem întrebarea, ce nu a mers, ce este de fapt iubirea pentru noi. Iar acest lucru nu se întâmplă peste noapte, ci doar atunci când conștientizam adevărul şi nu ne mai ascundem de el.

Este starea, când știm, că putem dărui cuiva iubirea noastră, dar deasemenea putem pleca cu capul sus şi cu încrederea că vom găsi pe cineva mai destoinic.

Pentru că IUBIREA vieţii noastre ne așteaptă, iar când o vom întâlni, nu ne vom mai pune întrebarea de ce trebuia să trecem prin atâtea suferințe din cauza dragostei.

Această iubire va veni când în sfârșit vom avea încrederea că-l merităm pe cel pe care îl dorim. Aceasta va fi altfel. Pentru că şi noi trecând printr-o despărțire dureroasă, deja o vom trata diferit.

Vom căuta liniște şi pace, nu pasiune şi foc. Nu vom avea pretenții faţă de aspect, ci vom acorda atenţie energiei pe care persoana o aduce în viaţa noastră. Vom înțelege că nu este important cine e persoana, ci ce persoană trezește în noi. Ea trebuie să ne facă mai buni. Ea trebuie să ne inspire.

Şi, doar atunci ne vom da seama că cea mai mare greșeală a vieții noastre, a devenit lumină călăuzitoare către cea mai mare Iubire a vieții noastre.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!

Sursa: dragostesidor.ro

Publicitate
Alte Articole
Relatii

Leacul minune din batrani – Acest sirop este cel mai puternic antibiotic natural! Inamicul Nr. 1 al infectiilor si bacteriilor

Publicitate

Putem lupta impotriva bolilor, bacteriilor si a infectiilor cu ajutorul antibioticelor. Din nefericire, aceasta nu este cea mai buna solutie, deoarece antibioticele pot avea o multime de efecte secundare, iar in unele cazuri pot deveni ineficiente, deoarece nu pot lupta impotriva virusilor rezistenti la medicamente. Cea mai buna optiune este, fara indoiala, consumul de remedii naturale, deoarece nu vor exista efecte secundare sau reactii adverse, totodata intarindu-ne sistemul imunitar si redandu-ne sanatatea.

Cu siguranta trebuie sa incercati siropul de usturoi facut in casa…Este super sanatos si poate cel mai natural remediu,el oferind cele mai multe beneficii pentru sanatate. Siropul de usturoi este simplu si usor de facut deoarece contine ingrediente putine si nu este costisitor.

Asa cum am spus aceasta reteta este simplu de facut si aveti nevoie de urmatoarele ingrediente pentru prepararea lui:

  • otet de mere
  • usturoi
  • miere organica

Toate cele trei ingrediente au beneficii puternice pentru sanatate si daca sunt amestecate obtineti efecte nemaipomenite.
Iata de ce ar trebui sa beti acest sirop…
Acest sirop super sanatos stimuleaza sistemul imunitar,reduce nivelul tensiunii arteriale si nivelul de colesterol.

Reteta siropului de usturoi facut in casa:

Ingrediente

  • 8 catei de usturoi decojiti si tocati
  • 200 ml otet de mere
  • 200 ml miere organica

Preparare

In primul rand trebuie sa tocati bine usturoiul. .Adaugati mierea si otetul,iar apoi mai amestecati timp de un minut.Turnati tot amestecul intr-un borcan de sticla si depozitati-l in frigider timp de 5 zile.

Publicitate

Nota: Asigurati-va ca amestecati siropul in fiecare zi,iar dupa 5 zile il puteti consuma.

Cum trebuie consumat acest sirop:
Adaugati 2 lingurite de sirop intr-un pahar cu apa si beti din el dimineata pe stomacul gol,imediat dupa ce v-ati trezit.Ar trebui sa stiti ca acest sirop este extrem de puternic si nu trebuie consumat in mod direct. De aceea se amesteca cu apa. Usturoiul este unu dintre cele mai sanatoase alimente de pe planeta. Are puternice efecte anti-bacteriene si proprietati anti-virale.

Usturoiul ajuta la stimularea sistemului imunitar si contine alicina, una dintre cele mai puternice antibiotice de pe planeta. Ar trebui consumat in fiecare zi deoarece este incarcat cu substante nutritive sanatoase. Mierea, acest ingredient sanatos are proprietati anti-virale,anti-bacteriene si anti-fungice puternice. Acest ingredient super sanatos este adesea folosit de multi oameni pentru a ameliora tusea cronica.

Otetul de mere este incarcat cu multi fitonutrienti diferiti,care sunt utili si benefici in prevenirea cancerului si crampelor la picior. Acest ingredient puternic contine cantitati mari de acid citric care ajuta la topirea pietrelor de la rinichi. Acest sirop de usturoi facut in casa nu trebuie consumat numai cand sunteti bolnavi sau nu va simtiti bine.

Siropul de usturoi previne raceala si gripa,redandu-i organismului sanatatea optima de care are nevoie.Ati vazut mai sus ca este foarte usor de facut si cred ca aveti deja in casa aceste ingrediente.Asadar apucati-va de treaba ca vine toamna si incepe sa se racoreasca afara,iar sistemul imunitar este expus la multe schimbari din cauza temperaturii.

Sursa: andreilaslau.ro

Daca ti-a placut articolul, te rugam sa distribui si tu mai departe! Iti multumesc si te astept din nou cu alte informatii!

Publicitate
Alte Articole
Sanatate