Se spune că în viaţă ne îndrăgostim de 3 ori – şi de fiecare dată diferit! La ce etapă eşti tu?

Se spune că în viaţă ne îndrăgostim de 3 ori – şi de fiecare dată diferit! La ce etapă eşti tu?

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 April 2020 in Relatii

După cum se știe, pe parcursul vieţii omul se îndrăgostește de 3 ori. Însă fiecare iubire e diferită şi are un scop diferit. Totul are un motiv.

Prima iubire.

Prima iubire apare la o vârstă fragedă, uneori în ultimele clase de liceu. Această iubire întruchipează visurile tinereții, este o iubire idealizată – ca în povești. E iubirea care satisface mai mult așteptările societății. Ne aruncăm în ea irațional, crezând că e unica, şi ne insuflăm că aşa ar trebuie să fie.

A doua iubire

Următoarea iubire, a doua – e cea mai grea. Ea ne dă lecții despre noi înșine şi despre faptul că într-o relație trebuie să te simți iubit. Această iubire aduce cu sine o mare durere – durerea pierderii, înșelăciuni și minciuni.vÎn acestă relație creștem; pentru prima dată simțim durerea adevărată şi începem a înțelege ce ne dorim cu adevărat într-o relație. Această iubire este bolnavă. Uneori asociată cu violenţa emoţională şi chiar fizică, cu diferite forme de manipulații. Această iubire este o dramă continuă, care nu ne permite să renunțăm la ea. Drama provoacă obişnuinţă şi nu putem rupe cercul vicios. Această iubire e construită pe dorința puternică ca relația să meargă, contrar realității. Vrem să credem că această iubire va fi veșnică.

A treia iubire

Ultima iubire apare pe neașteptate. Această iubire ni se dă atât de uşor, încât noi înșine nu putem înțelege cum iubirea poate fi atât de firească, fără complicații. În această iubire parcă ar fi totul perfect adaptat. Relația e simplă şi fără mari așteptări. Se pare că perfecțiunea e absolut reală, când nimeni nu te presionează şi eşti fericit să-ţi petreci restul vieții în această relație. Simțiţi că totul merge aşa cum trebuie. Această iubire ne-a bătut demult la uşă – trebuia doar să reacționăm. Această iubire ne învaţă să iubim şi să fim iubiţi. Probabil, încă nu aţi simţim toate tipurile de iubire, pentru că nu sunteţi pregătiţi. Iubirea nu poate fi grăbită – ea va veni singură, la momentul potrivit.

ELIMINĂ aceste 8 LUCRURI din viața ta şi vei avea mai mult SUCCES!

E plăcut să crezi că cea mai bună metodă pentru a-ţi atinge obiectivele în viaţă – sunt deprinderile şi cunoștințele acumulate. Uneori însă, renunțând la obiceiurile vechi care te sustrag, poţi atinge succesul mult mai rapid.

1. Încetează să inventezi scuze

Dacă ţi s-a întâmplat un lucru nereușit, nu încerca să dai vina pe angajați sau pe cei apropiați. Trebuie să înțelegi că doar tu eşti responsabil de ceea ce ţi se întâmplă în viaţă. Dacă vei inventa scuze, doar te vei minți, iar aceasta nu-ţi va face viaţa mai reușită.

2. Scapă de perfecționism

Perfecțiunea este imposibil de atins – e timp pierdut în zadar. Nimeni nu e perfect, însă orice persoană poate face pași mici, pentru a deveni mai bun.

3. Scapă de frică

Mulți oameni se subestimează. Ei tac atunci când ar dori să spună ceva. Niciodată nu-şi asumă riscuri, de frica că se va întâmpla ceva rău. Acest comportament, doar te încurcă să-ţi descoperi potențialul. Scapă de frică şi pășește cu încredere spre visurile tale.

4. Scapă de necesitatea de a controla totul

Nu vei putea controla totul. Aceasta nu te va ajuta să ai mai mult succes, ci îţi va aduce mai mult stres, te va întrista şi dezamăgi.

5. Schimbă-ţi părerea

Mulți oameni se țin toată viaţa de una şi aceeași opinie, fără să depună efort pentru a afla mai multe şi a-și schimba percepția. Încearcă să obţii cât mai multe cunoștințe şi experiențe, pentru că întotdeauna poţi deveni mai înțelept.

6. Evită oamenii toxici

Încearcă să comunici mai mult cu oamenii optimiști care te vor susține în drumul spre visurile tale. Aceasta îţi va da încredere şi vei scăpa de stres.

7. Nu te baza doar pe noroc

Desigur, norocul poate juca un rol foarte important în atingerea succesului, dar nu-l aștepta cu mâinile în sân.

8.Încetează să le spui tuturor “da” (când în realitate îţi doreşti să spui “nu”)

Dacă întotdeauna accepți totul, înseamnă că îţi pierzi timpul în zadar, făcând ceea ce de fapt nu-ţi dorești să faci. Găsește în tine curaj şi forțe să spui NU.

Sursa: relatii. netDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!