Se spune ca femeile sunt cele mai fericite in 5 zile din viata lor!

Se spune ca femeile sunt cele mai fericite in 5 zile din viata lor!

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 October 2020 in Curiozități

În viața unei femei este suficient loc pentru Fericire. Fericirea noastră e plină de dragoste, inocență și pace sufletească. Fericirea nu ne costă mai nimic. Poate doar puțină voință și curaj.

Fericirea, pentru o femeie, se oglindește în cele mai importante etape de viață. Care sînt acestea, aflați în cele ce urmează.

Ziua primului Te iubesc reciproc – nu-i nimic mai dulce pe lume pentru o femeie decît dragostea. Dragostea sinceră, profundă, înălțătoare și reciprocă. Dragostea care încălzește, mîngîie, sărută, ocrotește și se dăruiește pe sine fără a aștepta ceva în schimb.

Ziua nunții – visul oricărei femei e să îmbrace o rochie de mireasă și să joace o nuntă ca-n povești. Atunci cînd acest moment important își face apariția în viețile noastre, sîntem cele mai fericite. Sîntem fericite pentru că în acea zi noi sîntem regine. Pentru că în acea zi toată lumea ne asaltează cu complimente, pentru că acea zi e ziua noastră și sîntem în drept să o trăim așa cum ne-o dorim.

Ziua primului salariu – cei mai buni prieteni ai femeilor sînt banii. Prin urmare, cum poate fi o femeie cînd își are alături prietenii cîștigați cu puțin efort și răbdare ? Desigur că fericită! Acum ea își poate satisface toate poftele, fără să dea cuiva socoteală pentru banii cheltuiți.

Ziua cînd devii mamă – a fi mamă e o bine cuvîntare.E un sentiment care umple golul din viețile noastre, ne face mai puternice, mai pline de bunătate, de înțelepciune … Prin urmare, ziua în care îți ții pentru prima dată în brațe copilul e o zi fericită, o zi în care existența ta capătă sens. O zi în care învățăm să privim cu zîmbetul pe buze viața, cu bune și cu rele, cu speranță și deznădejde, cu multă multă dragoste de care nici nu credeam că sîntem capabile.

Ziua cînd devii bunică- nepoții sînt cea mai frumoasă alinare a bătrîneții. Atunci cînd aceștia vin pe lume, aduc cu sine un soi de tinerețe și poftă de viață din care toată lumea își dorește să guste. A fi bunică nu-i o ocupație ușoară, dar, în schimb, e atît de plină de zîmbet, inocență și bunătate, că ai impresia că viața a fost atît de generoasă cu tine și nu ai cuvinte să-i mulțumești pentru raza de soare pe care ți-a dat-o la capăt de drum.

Autor – Cristina PopaDistribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!