Se spune ca cea mai frumoasă formă de iubire este atunci când omul drag te cheamă să te cuibărești în sufletul său și să rămâi acolo pentru totdeauna

Se spune ca cea mai frumoasă formă de iubire este atunci când omul drag te cheamă să te cuibărești în sufletul său și să rămâi acolo pentru totdeauna

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 January 2020 in Relatii

Cea mai frumoasă fomă de iubire e atunci când omul drag te îmbrățișează și îți poartă de grijă. Cea mai sinceră declarație de dragoste e atunci când te simți pierdut printre gânduri și celălalt te ajută să te regăsești, să te iubești și să depășești momentele complicate din viața ta.

Cea mai frumoasă formă de iubire e atunci când omul drag îți susține visurile, crede în tine și de fiecare dată când ești la pământ te ajută să te ridici. Te ține de mână oricând și oriunde.

Cea mai frumoasă formă de iubire e atunci când știi că omul tău te vede alături de el în prezent și în viitor, că motivul zâmbetului său ești tu, că el este cel care îți umple sufletul cu pace, liniște și iubire. Te simți fericit pentru faptul că îl ai în viața ta. Încerci să-i mulțumești pentru tot ce face și a făcut de dragul tău. Îi demonstrezi prin fapte că-ți pasă ceea ce simte și trăiești aceleași emoții.

Cea mai frumoasă formă de iubire este atunci când omul drag te cheamă să te cuibărești în sufletul său și să rămâi acolo pentru totdeauna. E frumos să știi cât ești de important pentru cineva. Devii încrezut și plin de curaj când știi că te așteaptă și te iubește. Te iubește așa cum ești: cu imperfecțiuni, cu mofturi și cu cearcănele alea oribile când te trezești dimineața. Te simți un om norocos și uneori îți este frică ca această frumoasă poveste dintre voi să nu se termine.

Poveștile se sfârșesc cu „Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, iar asta e cea mai frumoasă formă de iubire, când doi oameni sunt împreună și se iubesc sincer. Luptă împreună. Sunt răbdători unul cu celălalt. Ambii și-au acceptat trecutul. Nu trăiesc după regulile lumii și nu cedează niciodată. Împart aceleași gânduri, idei, visuri. Nu le este frică de schimbări și rezolvă orice neînțelegere cu ajutorul comunicării. E frumos când doi oameni se iubesc până la moarte și după.

Sursa: viataverdeviu.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Iubirea nu este un sistem de beneficiu reciproc

Din păcate, ceea ce majoritatea oamenilor înțelege prin iubire este doar un sistem de beneficiu reciproc.

Într-o zi, un om pe care îl chema Shankaran Pillai* a mers într-un parc. Acolo era o femeie drăguță care stătea pe o bancă. El a mers și s-a așezat pe aceeași bacă. După câteva minute, s-a dat puțin mai aproape de ea. Ea s-a mutat mai încolo. El a așteptat câteva minute și s-a mutat și mai aproape. Ea se mutase deja către marginea băncii. El a urmat-o și a pus mâna pe ea. Ea s-a scuturat. El a stat așa o vreme, apoi s-a așezat în genunchi, a smuls o floare, i-a dat-o și i-a spus: “Te iubesc, te iubesc așa cum nu am iubit pe nimeni în viața mea.”

Ea s-a topit. Natura a preluat controlul și ei au găsit drumul unul către celălalt. Era deja târziu în noapte, Shankaran Pillai s-a ridicat și a spus: “Trebuie să plec. Este ora opt. Soția mea mă așteaptă. ”

Ea a spus: “Ce?! Pleci?! Tocmai ai spus că mă iubești!”

“Da, dar e timpul. Trebuie să plec. ”

În general, am construit relații între anumite cadre, care sunt confortabile și profitabile pentru noi. Oamenii au nevoi fizice, psihologice, emoționale, financiare sau sociale. Unul dintre cele mai bune moduri de a îndeplini aceste nevoi este de a spune oamenilor “te iubesc.” Așa-numita “iubire” a devenit ca o mantră: Sesam, deschide-te! Încercați să obțineți ceea ce vreți spunând asta.

Fiecare acțiune pe care o facem, o facem într-un anume fel ca să ne îndeplinească anumite nevoi. Dacă sunteți conștienți de acest lucru, este posibil să puteți dezvolta în voi iubirea ca o calitate naturală. Dar oamenii continuă să se păcălească, să creadă că relațiile pe care le-au format pentru comoditate, confort și bunăstare, sunt, de fapt, relații de iubire. Nu spun că nu există nici o experiență de iubire în toate aceste relații, dar ea este între anumite limite. Nu contează cât de mult “te iubesc” a fost spus, în cazul în care câteva așteptări și necesități nu sunt îndeplinite, lucrurile se vor destrăma.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!