Scrisoare pentru barbatul care nu a stiut sa ma aprecieze la timp si m-a pierdut

Scrisoare pentru barbatul care nu a stiut sa ma aprecieze la timp si m-a pierdut

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 January 2020 in Relatii

Acum stiu ca ce am de oferit este pentru cineva care ma poate iubi asa cum sunt. Si da, sunt speciala!

Nu ai stiut ce sa faci cu relatia noastra. Te-am pus pe un piedestal; te-am laudat pentru tot ce ai facut si, chiar si atunci cand ai gresit, eu tot am crezut ca esti cel mai bun.

Vezi tu, stiu cum este sa apreciezi persoana pe care o ai in viata ta. Am iubit si am pierdut. Si cand te-am gasit si am stiut ce este in sufletul tau am inceput sa ma indragostesc de tine. Dar am gresit pentru ca tu nu esti asa cum am crezut eu. Tu esti asa cum vrei tu sa fii.

Ai purtat o masca in fiecare zi. Te-ai dat in spectacol pentru toti cei din jurul tau. Foarte bine! I-ai convins ca esti cel mai tare. Dar pe mine? Sincer, nu prea ai reusit! Te-am provocat sa te gandesti cu adevarat la persoana care vrei sa devii. Persoana pe care nu o arati si celorlalti. Si, pentru o perioada, chiar ai fost acea persoana pentru mine. Am avut parte de cea mai frumoasa varianta a ta. Si a fost minunat.

Dar in momentul in care ai hotarat ca nu merita sa depui efort pentru a ma trata cu respect si dragoste, totul s-a dus pe apa sambetei. Cand nu ai mai apreciat timpul petrecut cu mine si conversatiile frumoase pe care le-am avut impreuna, ai reusit sa ma jignesti. Ai ras de mine cand am vrut sa te scot din zona de confort. Ai ras pentru ca ti-am luat din timpul pretios. Ai ras de efortul depus pentru a te convinge sa fii o persoana mai buna. Ai ras de faptul ca sunt prea emotionala… si a fost dureros.

Asta imi place la mine. Nu ma las atat de usor mintita sau impresinata. Nu vreau sa fiu cu o persoana mediocra sau mai putin buna decat sunt eu. Vreau langa mine un barbat caruia sa nu ii fie teama sa spuna ce simte pentru mine. Vreau pe cineva care este capabil sa recunoasca ca sunt un premiu. Vreau pe cineva care sa imi aprecieze sfaturile si parerile. Vreau pe cineva care sa fie dispus sa accepte iubirea mea.

Nu sunt o persoana fara cap. Sunt o femeie inteligenta, cu opinii si ganduri. Sunt o persoana iubitoare si darnica. Accept mereu provocari, am mereu rabdare si intotdeauna sunt generoasa. Iubirea mea este rara. De cele mai multe ori pentru ca iubesc fara impune conditii. Si nu vei gasi asa ceva oriunde.
Emotiile mele nu au fost niciodata jucarii pentru tine. Am avut incredere ca vei avea grija de mine. Ti-am dat unele dintre cele mai pretioase parti ale sufletului meu, dar ai jucat prost. M-ai lasat ranita, cu o inima franta si nimic care sa imi aminteasca de timpul petrecut impreuna.

Am ajuns sa accept adevarul. Ceea ce am avut de oferit a fost prea mare pentru ceea ce ai fost dispus sa dai inapoi. Nu erai pregatit pentru dragostea mea. Te-ai speriat; am vrut sa cresc alaturi de tine. Am vrut sa invat alaturi de tine. Am vrut sa te fac un om mai bun, sa te rasfat, sa te iubesc… dar tu, din nou, mi-ai aratat ca nu meriti nimic. Am fost nevoita sa ma ridic din propria suferinta si sa merg mai departe… fara tine.

Acum stiu ca ceea ce am de oferit este pentru cineva care isi da seama cat de speciala sunt. Pacat ca tu nu ai stiut sa apreciezi dragostea mea.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!