Șapte lucruri la care trebuie să fie atentă o femeie atunci când își alege un soț

Șapte lucruri la care trebuie să fie atentă o femeie atunci când își alege un soț

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 December 2023 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăLifeStyleRelatiiSfaturi

Căsătoria este o chestiune serioasă. Cine și-ar dori să se căsătorească doar pentru a divorța ulterior și să caute un nou partener? Nimeni, așa că această alegere trebuie făcută cu grijă și conștiență. Există obiceiuri ale oamenilor pe care nu numai că este dificil să treci peste ele, dar este pur și simplu imposibil.

Iată o listă de obiceiuri ale bărbaților cu care ar trebui să evitați cu orice preț să vă căsătoriți.

1. Este gelos

Nu există nimic mai rău decât un tânăr care nu crede în dragostea voastră, în sinceritatea voastră, care nu vă încredințează în principiu. Astfel de oameni tind să controleze totul, să vă urmărească fiecare mișcare, să vă limiteze independența. Gelozia nu întărește relațiile voastre, ci, dimpotrivă, le distruge.

2. Nu îi plac animalele sau copiii

În legătură  cu primul aspect se poate ajunge la o înțelegere, deși este extrem de ciudat când o persoană nu poate suporta animalele. Acest lucru spune multe despre ea. Dar dacă nu îi plac copiii, acesta este deja un alt subiect. Multe femei cred că așa este la început, dar că în timp se va schimba, însă de obicei nu se întâmplă așa. Și apoi rezultă că nu-l puteți lăsa la jumătatea drumului și nici nu-l puteți duce mai departe.

3. Nu își ține promisiunile

Dacă vă promite că va face ceva și apoi pur și simplu nu o face, ce părere aveți despre el? Probabil este obișnuit să vă calce în picioare, să vă spună minciuni și să știe că nu va avea consecințe. Asta nu este normal nici pentru încrederea voastră în voi înșivă, nici pentru relația voastră.

4. Nu sunteți prioritatea lui

Atunci când cineva vă plasează sub prietenii săi sau sub munca sa, este, fără îndoială, dureros. El nu se grăbește acasă, nu vă anunță că întârzie. În esență, în acest caz sunteți ca o menajeră sau bucătăreasă acasă. Pentru a avea ceva de mâncare când se întoarce acasă.

5. Se consideră perfect

Este cunoscut de mult timp faptul că oamenii perfecți nu există. Toată lumea are defectele sale, unele mai evidente, altele aproape invizibile. Dar cu siguranță nu există nimeni care să fie unic și fără defecte. Amintiți-vă acest lucru și dacă întâlniți o astfel de persoană, trebuie să știți că nu o să puteți să-l schimbați “după voi”.

6. Ascultă, dar nu aude

Mulți bărbați au această problemă, dar pentru unii este o regulă. Puteți să-i povestiți despre problemele voastre, să cereți sfaturi, să vorbiți despre ziua voastră, dar ei nu numai că nu rețin despre ce vorbiți, dar nici nu vor să vă asculte discuțiile plictisitoare.

7. El este prea prezent

Nu este bine când un bărbat vă ignoră, dar când este tot timpul pe lângă voi – nici asta nu este bine. Pentru dezvoltarea voastră personală, pentru o atmosferă bună în relația voastră, trebuie să știți cum să vă descurcați fără celălalt, să vă oferiți un pic de spațiu.

În general, nu toate aceste defecte sunt ireparabile. Cel mai important, dacă observați că aceste defecte nu se pot repara, fugiți cât mai repede posibil pentru a nu vă pierde timpul cu cineva care nu poate să vă iubească cu adevărat.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!