Să nu uitați că rugăciunea este cea mai puternică armă împotriva tuturor necazurilor

Să nu uitați că rugăciunea este cea mai puternică armă împotriva tuturor necazurilor

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 November 2020 in RugaciuniSpiritualitate

Doamne, am apărut în fața Ta astăzi pentru a mă ruga. Stau aici cu eșecurile, luptele și suferința mea .

Uneori, greutățile vieții face să-mi pierd răbdarea, iar durerea mă face să simt că nu mai rezist. Necazurile se apropie de mine în fiecare zi. Dar voi continua să am încredere în Tine, Dumnezeul meu.

Nu îmi voi pierde credința în Tine. Astăzi mă rog Ție Doamne, să fii puterea, înțelepciunea și piatra de temelie a mea. Ori de câte ori mă simt rău, amintește-mi să nu renunț, că sunt un om puternic.

Ori de câte ori mă simt abandonat, amintește-mi că nu sunt singur. Și când sufăr, amintește-mi că mă pot baza pe Tine ca Mântuitor al meu.

Amin.

Cea mai puternică rugăciune către Dumnezeu

Călăuzește-mi pașii, Doamne, și mă conduce spre Speranța veșnică. Mă rog pentru toate acestea în numele Domnului nostru Isus Hristos, amin.

”Suntem încolțiți in toate chipurile, dar nu la strâmtorare; in grea cumpănă, dar nu deznădăjduiți; prigoniți, dar nu părăsiți; trântiți jos, dar nu omorați. Purtam întotdeauna cu noi, in trupul nostru, omorârea Domnului Isus, pentru ca si viața lui Isus sa se arate in trupul nostru. Caci noi, cei vii, totdeauna suntem dați la moarte din pricina lui Isus, pentru ca si viața lui Isus sa se arate in trupul nostru muritor. Astfel ca, in noi lucrează moartea, iar in voi viață.” – Corinteni 4: 8-12

”Întărește-mi pașii in cuvântul Tau si nu lăsa nicio nelegiuire să stăpâneasca peste mine!” – Psalmul 119: 133.

Dacă ai timp să-ți faci griji, ai timp și să te rogi. Amin.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!