Să fii singură după vârsta de 30 de ani înseamnă că ce este mai bun urmează să vină

Să fii singură după vârsta de 30 de ani înseamnă că ce este mai bun urmează să vină

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 November 2020 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieViata

Majoritatea femeilor încep să simtă o ușoară senzație de deznădejde, realizând că la 30 de ani nu sunt încă căsătorite – dar de fapt nu este nimic de îngrijorat !

Mai mult, libertatea la 30 de ani are multe avantaje! Iată primele cinci:

1. Aveți mai multă libertate financiară.

Când nu aveți nevoie să cumpărați cadouri, să cheltuiți bani pentru întâlniri scumpe în restaurante și să călătoriți cu soțul / soția, tot timpul vă aparține doar dvs.! Este mult mai ușor pentru o femeie liberă să își planifice bugetul, iar Dumnezeu însuși a poruncit ca omul să se mai răsfețe din când în când.

2. Puteți face ceea ce doriți.

… și purta orice îți place, indiferent de opiniile altora. Unii tipi iubesc să-și controleze partenerele prea mult, tratându-le ca pe proprietatea lor. Este mai bine să fii singură decât să trăiești cu cineva care nu te tratează ca pe un egal.

3. Vă puteți bucura de alte lucruri și oameni.

Cine a spus că fericirea completă necesită un bărbat? Nu începe o relație doar pentru a te simți împlinit; aveți prieteni și familie care vă iubesc, așa că nu le luați ca fundal. Și o femeie liberă poate încerca oricând ceva nou, ceea ce și-a dorit întotdeauna, dar cumva nu a avut parte până acum.

4. Nu aveți „romantism pentru romantism”.

Când ajungi la treizeci de ani, știi deja cât valorezi și ce vrei de la relație. Nu ai nevoie de o poveste de dragoste întâmplătoare pentru că este o pierdere de timp.

5. Înseamnă că tot ceea ce este mai bun urmează să vină!

Iubirea nu poate fi grăbită; Omul „tău” va apărea când tu însuți vei fi gata. Nu întâmplător relația ta din trecut s-a destrămat: doar că nu a venit încă timpul. Ai răbdare și totul se va rezolva!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!