Ruptura energiei gospodăriei: modul în care problemele din gospodărie ne fură norocul

Ruptura energiei gospodăriei: modul în care problemele din gospodărie ne fură norocul

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 November 2020 in SfaturiSpiritualitate

Adesea, lucrurile pot arăta dacă în casă domnește o atmosferă negativă. Dacă becurile încep să se ardă într-o locuință, se strică încuietorile ușilor și apar și probleme cu robinetele, ar trebui să fiți atenți la astfel de semne pentru a evita scurgerea norocului din casă.

Din timpuri vechi, oamenii au menținut ordinea în case și au încercat să-i aducă confort. Reparațiile la timp, curățenia și lucrurile sparte creează o energie pozitivă în casă, iar relațiile armonioase din familie vă permit să trăiți fericiți și să atrageți prosperitatea în casă.

Cu toate acestea, problemele apar adesea în case, și este recomandat să le acordați atenție. Acestea pot indica faptul că există dezechilibre energetice în casă care apar din diverse motive. Inclusiv datorită prezenței energiei negative în casă .

1. Încuietoarea sau ușa blocată arată faptul că în casă s-a acumulat energie negativă. Locuitorii sau oaspeții răspândesc emoții negative care fură fericirea. În cazul apariției unor probleme atunci când vă mutați într-un apartament nou, este important să îl curățați de energia locatarilor din trecut , pentru a nu trăi sub influența energiilor altor persoane.

2. Robinetele care pierd, bateriile, mașina de spălat sau mașina de spălat vase, precum și problemele cu o baie vă vor arăta despre o situație dificilă cu banii. Astfel de defecțiuni trebuie remediate cât mai repede pentru a exclude fluxul de bani din casă, precum și pentru a învăța cum să gestionați economiile, astfel încât banii să nu vă scape prin degete .

3. Becurile care se ard sau explodează brusc indică faptul că proprietarii nu pot face față dificultăților și nu pot găsi compromisuri. Astfel de defecțiuni fură norocul, iar locatarii ar trebui să construiască relații pentru a trăi în armonie unul cu celălalt.

4. Faptul că există energii negative în casă este dovedit de defectarea aparatelor de uz casnic, precum și de uscarea plantelor de interior. Astfel de evenimente neplăcute nu pot fi ignorate, iar gospodinele ar trebui să protejeze casa pentru a elimina negativul.

5. Prăbușirea acoperișului, scurgeri prin acesta sau tencuiala căzută de pe tavan sugerează că nu există dragoste și înțelegere în familie. Aceste defecțiuni duc la o deteriorare a relației dintre membrii familiei. Pentru cei care au început să observe astfel de probleme, este important să rezolve problemele cât mai repede posibil pentru a restabili contactul cu cei dragi.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!