Rugăciunea curăță păcatele în familie până la a 12-a generație

Rugăciunea curăță păcatele în familie până la a 12-a generație

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 February 2021 in RugaciuniSpiritualitate

Uneori se întâmplă ca motivele celor mai neplăcute evenimente din viața noastră să vină din trecut. Nu toată lumea știe că păcatele părinților, bunicilor, străbunicilor, până la a 12-a generație, pot avea un impact puternic asupra unei persoane și a vieții sale. Prin urmare, rugăciunile pentru purificarea familiei sunt singura soluție pentru a scăpa de această moștenire neplăcută.

Primul lucru pe care ar trebui să-l facă o persoană care dorește să-și purifice familia până la a 12-a generație este să meargă la biserică de 12 ori într-o lună. La urma urmei, biserica este cel mai bun loc pentru a vorbi cu Domnul Dumnezeu. De fiecare dată când mergeți la biserică, trebuie să spuneți o rugăciune specială de iertare, stând în fața icoanei Fecioarei sau a lui Iisus Hristos în timpul rugăciunii.

Înainte de rugăciune trebuie să cumpărați trei lumânări, care trebuie aprinse și așezate lângă icoană, și să faceți o listă cu oamenii pentru care vreți să vă rugați.

Rugăciune ortodoxă pentru iertarea păcatelor din familie, până la a 12-a generație

Prima lumânare va fi aprinsă pentru sănătatea celor care v-au rănit în mod involuntar sau intenționat.

A doua lumânare va fi aprinsă pentru iertarea tuturor oamenilor pe care i-ați întâlnit în viața dvs.

A treia lumânare va fi aprinsă pentru oamenii cărora le-ați făcut rău în mod involuntar sau intenționat.

De asemenea, timp de 40 de zile, în fiecare seară acasă, trebuie să ne rugăm pentru iertarea păcatelor familiale. Numai în acest fel puteți scăpa de moștenirea păcatelor rudelor voastre. Se recomandă învățarea rugăciunii de iertare pentru a fi spusă din inimă, dar dacă nu o puteți reține, atunci este în regulă și dacă doar o citiți.

Rugăciune pentru iertarea familiei

„ Doamne, îmi cer iertare pentru fiecare dată când am rănit pe cineva, în această viață și în viața mea trecută.

Doamne, îi iert pe toți cei care m-au rănit, intenționat sau neintenționat, în această viață sau în trecut.

Doamne, te rog să-mi ierți toate rudele plecate la cer.

Îmi cer iertare pentru fiecare dată când rudele mele au jignit sau rănit pe cineva într-un fel.

Te rog, Doamne, iartă, binecuvântează și protejează-mă pe mine și pe familia mea. Te rog să faci acest lucru cu puterea Ta și cu ajutorul Duhului Sfânt. Oferă-mi lumină, iubire, armonie, putere și sănătate mie și familiei mele, prietenilor și dușmanilor mei, celor pe care îi cunosc și tuturor oamenilor de pe acest Pământ pe care nu i-am întâlnit niciodată în viața mea.

Doamne, te rog să mă ierți și să mă cureți de păcate.

În numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt. Amin. „

De fiecare dată când spuneți rugăciunea de iertare a familiei, ar trebui să o repetați de trei ori. În cele din urmă, nu uitați să mulțumiți Domnului Dumnezeu pentru tot ce aveți.

„ Doamne, îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit astăzi. Îți mulțumesc că mi-ai oferit o nouă zi, îți mulțumesc că eu și familia mea suntem sănătoși, că am avut ce pune pe masă astăzi, că avem un acoperiș deasupra capului.”Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!