Rugăciunea bogăției: “Dumnezeu îți va da de o sută de ori mai mult!”

Rugăciunea bogăției: “Dumnezeu îți va da de o sută de ori mai mult!”

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 June 2023 in CredințăRugaciuni

Indiferent care este dorința ta, scopul, visul tău – singurul lucru pe care poți și trebuie să-l faci pentru a-l realiza cât mai curând este să fii deschis ideilor și oportunităților care apar.

Pentru asta, este necesar să:

  • – distribui energia corect,
  • – să cunoști sursele de amplificare a ei,
  • – să te îndrepți spre scop / să-ți asculți intuiția și să faci acțiuni inspirate sau, dimpotrivă, să renunți la ceva pe care îl faci în mod persistent,
  • – să îți transformi credința și încrederea în cunoaștere,
  • – astfel vei obține ceea ce îți dorești prin mijloace bune, pe care încă nu le cunoști.

Nu există îndoieli că vei primi bogăția dorită, însă până în momentul primirii ei trebuie să te pregătești, să devii persoana care este pregătită să dețină bogăția și să trăiască în realitatea în care există ceea ce îți dorești.

Dacă nu primești încă ceea ce îți dorești, înseamnă că nu ești pregătit. Poate ceri o daruire care nu-ți aparține, nu renunți la control, credința ta nu s-a transformat în cunoaștere sau energia ta este scăzută.

Realitatea ta actuală nu este un rezultat final predestinat al vieții.

Este alegerea ta, făcută în trecut, pe baza anumitor setări interne, sub influența cuiva sau a ceva, a înțelegerii tale despre tine într-un anumit moment, a viziunii tale asupra lumii și a dorințelor tale conștiente sau inconștiente, a fricii și a lipsei de iubire față de tine însuți…

Schimbi alegerea schimbându-te pe tine însuți și astfel creezi realitatea ta viitoare.

Spațiul vieții tale se schimbă, la fel și dorințele tale. Dacă ai dorit ceva, în interior știi că deja acum este nou, ceva ce intră în viața ta, noua ta treaptă, deja există în spațiul Destinului.

Deschide-te primirii. Fii în armonie cu Destinul tău.

Totul este creat pentru tine cu dragoste, fii în acord cu dragostea și primește darurile dragostei.

Bogăția vieții există, este în jurul tău, dă-i voie să intre în viața ta și să fie a ta.

Orice lucru pe care îl faci cu Dumnezeu în minte trebuie făcut cu curaj. Dacă te gândești la ceva și în același timp te gândești și la Dumnezeu, nu poți să nu reușești. Nu este posibil ca Dumnezeu să nu-ți ofere ceea ce ceri cu gânduri bune! El îți va da de o sută de ori mai mult!… Ai nevoie de înțelepciune, deoarece El știe totul despre ce avem nevoie.

Pregătire înainte de citirea textului de rugăciune:

Puteți scrie următoarele frazele, ca declarații, în comentarii, să le utilizați ca afirmații sau să le citiți separat de textul de rugăciune.

Bogăția vieții este creată pentru mine. Ea există deja.

Mă reinnoiesc prin rugăciune și sunt pregătit să primesc bogăția în viața mea.

Noua mea realitate, bogată, se manifestă acum.

Sunt deschis să primesc bogăția și ea vine la mine în abundență.

Primesc darurile iubirii, deoarece sunt pregătit pentru binecuvântările bogate și abundente.

Rugăciune:

Doamne, binecuvântează-mă să cunosc adevărul – toată bogăția și abundenta a fost creată pentru mine de către Tine cu dragoste.

Binecuvântează-mă să devin armonios în interior, să mă deschid, să eliberez controlul și temerile, neliniștile și să intru în liniștea inimii.

Astăzi credința mea s-a transformat în cunoaștere. Știu că bogățiile destinate și dorite de mine sunt destule în spațiul Voinței Tale și se realizează deja în viața mea. Pentru că am ales asta.

Am hotărât să trăiesc o viață bogată și prosperă. Astăzi mă rog și primesc ceea ce cer. Astăzi aleg să fiu pregătit pentru darurile bogate ale iubirii Lui Dumnezeu și fac pași încrezători către aceste daruri.

Doamne, acum reînnoiește, completează și întărește energia mea prin harul Tău divin. Puterea Ta este puterea mea.

Pot realiza orice atunci când Tu mă întărești. Fiecare dorință a mea primește întreaga putere a harului divin și puterea de a fi realizată.

Știu că primesc toată bogăția pe care sunt pregătit să o primesc și pe care o voi administra cu înțelepciune și măiestrie, astăzi și întotdeauna.

Amin.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!