Rugaciune puternica catre Sfantul Arhanghel Mihail pentru ajutor in viata! Sa o spui in fiecare zi !

Rugaciune puternica catre Sfantul Arhanghel Mihail pentru ajutor in viata! Sa o spui in fiecare zi !

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 October 2020 in Spiritualitate

Fiecare inger si Arhanghel are “specializarea” sa. Il poti chema pe Arhanghelul Mihail in ajutor in urmatoarele situatii:

1. Protectie

Arhanghelul Mihail este unul dintre cei mai puternici Arhangheli. El apara puritatea. Cand ceva pur este in pericol, el actioneaza si intervine miraculous. Arhanghelul Mihail protejeaza corpul, oamenii pe care ii iubim, proprietatea si tot ce este asociat cu ce avem noi mai pur.

2. Protectie la drum

Poate ai auzit multe cazuri in care oamenii au scapat miraculous din accidente rutiere. Arhanghelul Mihail ne protejeaza cand calatorim dintr-un loc in altul. E suficient sa zici “Arhanghele Mihail, te rog ajuta-ma!”.

3. Protejarea bunurilor

Frica este un sentiment cu care ne nastem. Este natural sa-ti fie frica. Poti scapa de frica de a-ti pierde bunurile invocandu-l pe Arhanghelul Mihail. El te va ajuta sa nu-ti pierzi sau sa-ti ratacesti bunurile. Nu trebuie decat sa-i ceri acest lucru!

4. Protectie spirituala

Arhanghelul Mihail este guardian zi protector. Scutul sau apara impotriva energiilo rnegative. El are abilitatea de a te intari, de a-ti da putere si credinta. De aceea ar trebui sa crezi in el si sa-i ceri ajutorul. Dumnezeu l-a ales pe Arhanghelul Mihail sa fie pazitorul nostru, iar Dumnezeu nu greseste. Cere-i ajutorul Arhanghelului Mihail si solutiilee se vor vedea imediat.

Pentru a putea beneficia de ajutorul Arhanghelului Mihail nu trebuie decat sa crezi. Credinta este foarte putenica. Chiar daca pare ca rugaciunile tale nu sunt ascultate, iar rezultatele intazie sa apara, nu te demoraliza. Poate fi un test asupra credintei tale. Nu-ti pierde credinta, indiferent ce se intampla!

Rugaciune puternica pentru Arhanghelul Mihail

Pentru a crea legaturi puternice cu Arhanghelul Mihail trebuie sa ai inima pura sis a te rogi. Poti face o rugaciune pentru a-ti purifica mintea, apoi sa te concentrezi solemn pe problema ta. Arhanghelul Mihail comunica foarte clar. Atunci cand iti va spune ce ai de facut, vei sti exact ca ti-a raspuns.

Iata o rugaciune puternica pentru Arhanghelul Mihail.

Sfinte si mare Arhanghele al lui Dumnezeu, Mihaile, care cel dintai intre ingeri stai dinaintea Treimii celei negraite, sprijinul si pazitorul neamului omenesc, care ai zdrobit in Ceruri cu ostile tale capul prea-trufasului diavol si rusinezi pururea pe pamant rautatea si viclenia lui, la tine alergam cu credinta si ne rugam tie cu dragoste: fii pavaza nestricata, pazindu-ne cu spada ta purtatoare de fulgere de toti vrajmasii vazuti si nevazuti.

Nu ne lasa pe noi, o, Arhanghele al lui Dumnezeu, fara ajutorul si ocrotirea ta, pe cei ce laudam astazi sfantul tau nume.

Iata ca, desi mult gresiti suntem, nu voim sa pierim intru faradelegile noastre, ci sa ne intoarcem la Domnul, ca sa ne calauzeasca spre lucruri bune. Lumineaza mintile noastre cu lumina fetei lui Dumnezeu, care straluceste totdeauna pe fruntea ta ca un fulger la aratare, ca sa putem pricepe care este voia lui Dumnezeu, buna si desavarsita, in ceea ce ne priveste, si sa cunoastem toate cate se cuvine noua sa le facem si cate sa le trecem cu vederea si sa le parasim.

Intareste-ne cu harul Domnului vointa slaba si dorirea lipsita de vlaga, ca intarindu-ne in legea Domnului, sa incetam a ne mai primejdui cu cugetele pamantesti si cu poftele trupesti, aplecandu-ne, dupa asemanarea copiilor lipsiti de minte, catre frumusetile degraba pieritoare ale lumii acesteia si uitand in chip nesabuit cele vesnice si ceresti de dragul celor stricacioase si pamantesti.

Iar cand se va apropia ceasul sfarsitului nostru, al slobozirii din legaturile acestui trup pieritor, nu ne lasa pe noi, Arhanghele al lui Dumnezeu, fara de aparare impotriva duhurilor rautatii care sunt in vazduhuri si obisnuiesc a impiedica urcusul sufletului omenesc la cele de Sus, ca paziti fiind prin tine, fara impiedicare sa ajungem in salasurile prea-slavite ale Raiului, unde nu este durere, nici intristare, nici suspin, ci viata fara de sfarsit.

Amin!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!