Reguli pentru comunicarea cu îngerul păzitor: cum să vorbești cu el, astfel încât să te ajute de fiecare dată

Reguli pentru comunicarea cu îngerul păzitor: cum să vorbești cu el, astfel încât să te ajute de fiecare dată

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 November 2020 in GanduriRevista SufletuluiRugaciuniSfaturiSpiritualitateViata

Îngerul păzitor aude fiecare persoană și nu este necesar să îi vorbești direct, deoarece el știe gândurile tale. Experții în bioenergie ne vor explica cum să comunicam corect cu îngerul păzitor, astfel încât acesta să ne ajute cât mai des.

Trebuie să știi cum să îi ceri ajutor

Dacă rostești o rugăciune, atunci va trebui să o rostești și în gând. Trebuie să ții cont că majoritatea rugăciunilor ortodoxe folosesc cuvinte pe care mulți dintre noi nu le cunoaștem semnificația.

Oamenii le citesc adesea fără a le cunoaște sensul și nu înțeleg ce spun. Solicitarea trebuie să fie clară, dar nu pentru lucruri materiale. Nu poți cere bani îngerului păzitor. Poți cere ajutor în găsirea unui loc muncă, motivație, succes.

Ai încredere în îngerul tău, dar nu aștepta să facă minuni fără ca tu să nu faci nimic

Dacă o persoană îi cere lui Dumnezeu sau unui înger păzitor, dar el însuși nu face nimic pentru a realiza acest lucru sau pentru a rezolva o situație dificilă din viață, atunci nu va primi nimic.

Forțele eterice te susțin în momentele dificile, te ajută să treci peste suferință, dar nu pot face totul pentru o persoană.

Nu vă supărați pe îngeri dacă o dorință nu vi s-a împlinit

Uneori, unei persoane i se poate părea că toată lumea s-a întors împotriva sa. Asta nu înseamnă că îngerul păzitor a plecat de la el. Dimpotrivă, acest lucru poate însemna că încearcă cu toată puterea să o salveze de pe calea greșită pe care a pornit.

Un înger păzitor nu te ajută să realizezi ceva, dacă acel lucru te poate duce la pierzanie! Apoi, peste câteva zile, săptămâni sau ani, persoana își va da seama cât de norocoasă este că dorința de atunci nu a devenit realitate. Nu tot ceea ce cerem ne și este de folos!

Nu trebuie să vă fie frică de dorințele și cererile voastre

De multe ori oamenii le cer îngerilor să-i ajute într-o anumită problemă sau în îndeplinirea unor dorințe, deși, de fapt, în sufletul lor se tem de ce va urma. Le este frică să-și urmeze propriul drum, să facă față problemelor și dificultăților. Aceasta poate fi o frică de responsabilitate, de critici sau că vor eșua. Astfel de gânduri blochează acțiunile îngerilor păzitori. Drept urmare, nu vă pot ajuta în niciun fel.

Nu-ți fie frică să ceri ajutor

A ne ajuta este singura sarcină a îngerilor. Sunt ca părinții noștri, care trebuie să ne protejeze în timp ce suntem mici și fără apărare, dar îngerii fac asta toată viața. Nu-ți fie teamă să-ți dorești ceva, pentru că îngerul nu-ți va cere nimic în schimb, deoarece sarcina sa este de a face o persoană fericită, mulțumită de sine și de viața sa.

Nu uita să mulțumești îngerului tău păzitor

De multe ori poate nici nu realizezi ajutorul oferit de acesta în viața ta. Îngerul tău păzitor a fost alături de tine în toate momentele tale grele și mereu a făcut tot posibilul ca tu să fii bine. Nu îți ia mult timp ca înainte de a te pune la somn, să mulțumești pentru tot ajutorul din ziua care a trecut, și să-i ceri ajutor pentru zilele care urmează!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!