Reconstrucția lumii: de ce timpul a accelerat și ce se va întâmpla în continuare

Reconstrucția lumii: de ce timpul a accelerat și ce se va întâmpla în continuare

Publicat de Larisa Moldovan pe 31 March 2023 in CuriozitățiSpiritualitateStiintaViata

Cu siguranță mulți au simțit, înțeles și realizat că ceva nu este în regulă cu timpul. Dacă înainte exista senzația că o zi are 24 de ore, acum pare că zilele devin tot mai scurte. Nu mai avem timp să facem toate lucrurile pe care le făceam cândva. Nici măcar rutina obișnuită de zi cu zi nu se mai încadrează în graficul nostru.

Mulți spun că acest lucru este legat de vârstă, dar până și copiii și tinerii observă că timpul s-a schimbat și a devenit altfel. Există anumite motive pentru acest lucru.

După cum știm, timpul este una dintre dimensiunile lumii noastre. Zeul timpului este Saturn sau Cronos. El ne arată că oamenii sunt limitați în timp și că nu au putere asupra lui. Saturn personifică limitele clare, granițele, comprimarea și restricția.

Exact din acest motiv, Saturn este ultima planetă vizibilă cu ochiul liber de pe Pământ, ca și cum ar arăta omului acele limite în interiorul cărora trebuie să existe și timpul este unul dintre factorii asupra cărora omul nu are putere.

Ce se întâmplă cu timpul acum?

De ce s-a schimbat percepția și senzația noastră de timp? Mulți cred că acest lucru a devenit mai evident începând cu a doua jumătate a anului 2015. Dacă stăm să comparăm câte puteam face în timpul unei zile din 2014 și acum, ne vom da seama că răspunsul este complet diferit.

În trecut reușeam să facem foarte multe lucruri și le făceam destul de repede, adică spațiul părea să nu se opună eforturilor noastre. Acum avem senzația că ne aflăm într-un mediu inert, unde trebuie să depunem mult mai multe eforturi decât înainte pentru a obține rezultate foarte mari.

Au apărut vibrații noi în lume

Problema este că acum are loc reconstrucția lumii, procese profunde și subterane. Lumea s-a schimbat și nu va mai fi niciodată la fel ca înainte. Vibrațiile lumii se schimbă și asta ne influențează pe noi toți.

Vibrațiile pe care le primește lumea noastră devin din ce în ce mai ridicate. Corpul nostru le percepe cu dificultate și este greu să ne adaptăm la ele. Pentru aceasta, simțim nevoia să ne odihnim, probabil că izolarea globală recentă a contribuit mult la aceasta.

Lumea noastră trece la ceea ce se numește ,,planurile mentale”. Acest lucru poate fi numit era Vărsătorului, era Aerului. Ideea este că vibrațiile pe care le primea lumea noastră și în care trăiam s-au schimbat, iar acum informația va guverna lumea.

Epoca trecută a fost epoca Peștilor. Peștii sunt sentimente și emoții profunde. Valoarea principală erau emoțiile, trăiam pentru ele. Acea lume era mai lipicioasă, în consecință, vibrațiile erau mai joase și corpul nostru fizic putea exista doar în aceste vibrații.

Acum totul s-a schimbat, vine era informațională, era Vărsătorului. Această eră va fi guvernată de informație. Se răspândește foarte rapid datorită tehnologiei moderne. Prin urmare, în vibrațiile schimbate ale lumii noastre, trebuie să ne adaptăm corpul nostru, dar acest lucru nu este atât de simplu.

Ce s-a schimbat?

Care sunt semnele lumii schimbate pe care le simțim?

Primul semn – înainte părea că totul este clar și concret, iar acum lumea pare un fel de haos. Dar haosul pentru mediul informațional este normal. Lumea nu va mai fi atât de concretă, definită și emoțională ca înainte, și trebuie să ne obișnuim cu asta.

Al doilea semn – mulți observă că primesc informații imediat după ce li se formează o întrebare în minte. De exemplu, s-au gândit la ceva, apoi au deschis internetul și au văzut imediat informația necesară. Adică nici măcar nu ați căutat acel subiect sau ați vorbit despre el, iar informația a fost deja primită. În această lume nouă, tot ce are legătură cu informațiile va avea loc foarte repede.

Al treilea semn – observăm că într-o zi trece timpul mai repede și nu mai reușim să facem tot ceea ce făceam înainte. Mulți simt că nici nu mai există 24 de ore într-o zi, ci aproximativ 16-18.

Al patrulea semn – schimbări în alimentație. Pentru a se adapta mai ușor la vibrațiile schimbate, corpul nostru trebuie să treacă la vibrații de nivel mai ridicat. Iar cel mai simplu mod de a face asta este prin alimentație.

Al cincilea semn – este somnul. Uneori, oamenii se confruntă cu insomnie, iar alteori dorm mult și se trezesc cu senzație de greutate, obosiți și apatici. Acest lucru este, de asemenea, normal, deoarece corpul nostru percepe cel mai bine schimbările și informațiile când dormim.

Ce se va întâmpla mai departe și cum ne vom adapta la lumea schimbată?

În noua lume, totul se va întâmpla foarte simplu și foarte rapid. Dacă simțiți că sunteți pe un drum cu multe straturi, complicat și plin de obstacole, înseamnă că ați ales o direcție greșită.

Încercați să scăpați de tiparele și modelele de viață care v-au fost insuflate în copilărie. Adică renunțați să faceți lucrurile într-un anumit fel doar pentru că ați făcut întotdeauna așa. Aceste metode nu vor mai funcționa acum. Trebuie să vă adaptați la prezent.

Desigur, asta nu înseamnă că totul va fi diferit și întors cu susul în jos. Dar vor fi foarte multe schimbări și trebuie să ne adaptăm la ele. Ceea ce vedem acum este doar vârful ghețarului. Schimbările sunt mult mai profunde decât putem concepe.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!