Raspunde la aceste 4 intrebari care iti vor aduce schimbari miraculoase in viata ta

Raspunde la aceste 4 intrebari care iti vor aduce schimbari miraculoase in viata ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 November 2017 in Dezvoltare PersonalaSfaturi

Vorbesc despre schimbari reale, radicale si practice, pe care le poti pune in aplicare in viata ta. Vorbesc despre schimbari profunde care te vor face sa te simti treaz si iubit, atunci cand vei inainta in calatoria ta. Am analizat mult asupra intrebarii de ce au nevoie oamenii ca sa isi schimbe viata. si m-am gandit si la metodele care ar putea fi puse in practica pentru a ne schimba viata.

Calatoria fiecarei persoane e unica, insa toate lucrurile se reduc la patru intrebari foarte importante:

1. Ce pot sa fac cel mai bine acum?

Gaseste un minut liber pentru a-ti da aceasta intrebare. Ce poti sa faci acum pentru tine? Asta nu trebuie sa fie un lucru mare, grandios. Chiar si cel mai mic gest iti poate schimba ziua si viata.

Trebuie sa te asezi pentru un minut? Ai nevoie de o cana cu ceai? Trebuie sa privesti filmulete cu pisici? Trebuie sa crezi in tine si in ceea ce faci?

incearca sa dai un raspuns bazandu-te pe momentul actual. Atunci cand vei gasi raspunsul, du-te si fa acel lucru. Fa din asta o prioritate pentru a iti mentine spiritul in timpul zilei si adreseaza-ti aceasta intrebare ori de cate ori ai nevoie pentru a continua.

Daca vrei sa iti schimbi viata, adreseaza-ti aceasta intrebare de cel putin 4 ori pe zi si respecta de fiecare data raspunsul. in cel putin o saptamana vei vedea rezultatul.

2. Daca intr-adevar m-as iubi, ce as face sau ce mi-as spune in acest caz?

Noi toti trebuie sa ne iubim sincer, insa multi dintre noi uita cat de important este sa ne iubim pe noi insine. Aceasta intrebare te va ajuta sa abordezi toate deciziile tale cu incredere si iubire. Opreste-te pentru un minut si adreseaza-ti aceasta intrebare: Daca intr-adevar m-as fi iubit sincer, ce mi-as fi spus? Sau ai putea sa te gandesti la cineva pe care il iubesti cu tot sufletul. Ce sfat i-ai da?

Cea mai mare schimbare pe care trebuie sa o faci in viata ta este sa te iubesti, sa te accepti si sa ai incredere in tine. Odata ce vei pune aceasta baza, viata ta va lua o alta intorsatura.

3. De ce trebuie sa port responsabilitate pentru propria viata?

Tu si doar tu porti responsabilitate pentru viata ta. Porti responsabilitate pentru gandurile tale, pentru actiunile si cuvintele tale. Porti responsabilitate pentru energia pe care o emani celor din jur. Atunci cand iti accepti responsabilitate fata de propria viata, incepi sa pretinzi altceva – putere.

Atunci cand vei fi gata sa iti domini propria viata, vei putea face schimbari importante in viata ta. Atunci cand accepti aceste responsabilitati, poti sa vezi ce se afla sub controlul tai si ce nu. Nu putem controla fiecare aspect al vietii noastre, insa odata ce ne-am asumat anumite responsabilitati, ne putem concentra atentia asupra lucrurilor pe care le putem schimba.

4. Ce lucruri / obiceiuri / sentimente nu imi mai apartin?

Ia o foaie si un pix si fa o lista cu acele lucruri, ganduri, sentimente, relatii, emotii sau obiceiuri pe care nu le mai utilizezi.

Atunci cand vei analiza lista, vei vedea doar cateva lucruri pe care nu le mai utilizezi. si astfel vei putea sa gasesti metode ca sa schimbi situatia in care te afli.

Chiar daca nu o poti controla, probabil, atunci vei trebui sa le accepti. Daca o situatie sau alta se afla sub controlul tau, intreaba-te ce schimbari ai putea sa faci pentru a imbunatati acest proces. insa daca nu detii controlul total, se pare ca ar fi bine sa scapi de acea situatie cat mai repede.

Lucrand asupra acestor 4 intrebari, vei incepe sa vezi schimbari miraculoase si profunde care se vor petrece in viata ta, arata dozadesucces.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!