Image

Puterea vindecătoare a apei sfințite (beneficii + rugăciune)

Publicat de Patricia Esca pe 19 February 2021 in SanatateSpiritualitate

Apa sfântă este o parte a harului lui Dumnezeu. Aceasta îi curăță pe credincioși de păcatele spirituale, îi sfințesc și îi întăresc datorită slavei lui Dumnezeu.

Există multe cazuri în care oamenii și-au putut trata bolile cu ajutorul apei sfințite. Proprietățile sale vindecătoare funcționează numai la oamenii care au credință în Dumnezeu și chiar în ei înșiși.

Dar cum se folosește apa sfințită în viața de zi cu zi?

Apa sfințită se ia de obicei dimineața pe stomacul gol sau seara înainte de culcare.

În cazul în care o persoană suferă de o boală foarte severă sau dacă o persoană se află într-o stare intensă de  depresie, atunci poate bea apă sfințită în cantități nelimitate, indiferent de momentul zilei sau dacă a mâncat deja. Cel mai important lucru este că, după ce bei, trebuie să te rogi pentru vindecare.

În cazul în care te doare ceva sau dacă ai vreo zona inflamată, poți aplica o compresă umezită cu apă sfințită pe locul afectat.

Citeste si  6 alimente de evitat dacă aveți probleme cu tiroida!

În timp ce bei apă sfințită trebuie să spui această rugăciune:

„Doamne, Dumnezeul meu, să fie sfințit numele tău, deoarece această apă este sfântă, pentru iertarea păcatelor mele, pentru luminarea minții, pentru întărirea sufletului și a trupului, pentru sănătate și tăria duhului. Doamne, ascultă-mi rugăciunea și ajută-mă cu o viață nouă, mai dreaptă, plină de har și sănătate. Amin! ”

Apa sfântă are o mare putere de vindecare

Au existat cazuri când doar câteva înghițituri de apă sfințită, turnate în gura unui pacient inconștient, l-au trezit și l-au ajutat să se vindece mai repede.

Când medicamentele sunt luate cu apă sfințită, efectul lor crește. Combinația dintre apa sfințită și medicina oferă rezultate excelente în tratamentul unora dintre cele mai grave boli. De asemenea, este foarte bine să pui sau să aplici apă sfințită pe răni, erupții cutanate și plăci psoriazice.

Apa poate fi folosită pentru a stropi camerele casei, patul celui bolnav, mașina, hainele, animalele de companie și multe alte lucruri (în timp ce se citește rugăciunea).

Citeste si  Cum să nu fim robii superstiției: câteva trucuri simple pentru a scăpa de negativitate

Odată sfințită, apa rămâne întotdeauna sfântă

În cazul în care avem o cantitate mică de apă sfințită și avem nevoie de ea, o putem combina cu apa obișnuită, astfel toată apa va deveni sfințită.

În cele din urmă, cel mai important lucru este: apa sfințită nu ne va aduce niciun beneficiu dacă nu avem credință și dacă ne petrecem viața departe de Dumnezeu. Dacă vrem să-L simțim pe Dumnezeu în viața noastră, să simțim ajutorul Lui, participarea Lui la vindecările noastre, trebuie să fim creștini în esență, nu numai să ne numim.

A fi un bun creștin înseamnă

– Să asculți poruncile lui Dumnezeu, să-l iubești pe Dumnezeu și pe aproapele tău;

– Să participi la tainele bisericii și să te rogi acasă;

– Să lucrezi la îndreptarea sufletului tău, să depășești obiceiurile proaste și să îți poți controla furia.


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon