Puterea rugăciunii unei mame: Cum să te rogi pentru copilul tău

Puterea rugăciunii unei mame: Cum să te rogi pentru copilul tău

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 September 2021 in RugaciuniSfaturiSpiritualitate

Puterea rugăciunii unei mame pentru copilul ei este echivalat cu un miracol. Rugăciunea unei mame primește o mare binecuvântare și putere de la Domnul Însuși. Puterea rugăciunii unei mame va fi ajutorul vostru pentru a vă salva copiii de orice greutăți din viață.

Mamei i s-a dat o binecuvântare atât de mare – nașterea unui copil. Părintele își încarcă copilul cu puritate spirituală, înțelepciune populară eternă și abilități pentru a supraviețui în viața de zi cu zi. Nu degeaba oamenii au venit cu o asemenea zicală, când Dumnezeu nu a avut timp să țină evidența tuturor celor de pe Pământ, atunci a creat-o pe mamă

Mama este cea care dă viață unei noi persoane și este conectată pentru totdeauna cu ea prin „cordonul ombilical”, prin urmare, poartă o responsabilitate infinită în fața Lui Dumnezeu pentru viața și destinul copilului său.

Pentru ca o mamă să-și poată ajuta copilul în toate problemele, Dumnezeu a oferit o rugăciune mamei, care este atât de puternică încât Domnul o va auzi întotdeauna și îl va ajuta pe copil la cererea mamei.

O persoană va primi mereu răsplata în funcție de credința sa. Credința este principala condiție pentru îndeplinirea rugăciunii. Chiar și atunci când o mamă rostește o rugăciune „cu propriile cuvinte”, dar cu credință, va putea atrage atenția Domnului asupra problemelor fiului sau fiicei sale.

Credința mamei este cea mai mare forță! Apelul ei către Dumnezeu o va ajuta să primească binecuvântarea fiicei sale pentru o căsătorie fericită, sau pentru ajutor la o sarcină sau naștere ușoară. O rugăciune pentru un fiu îl poate salva de înșelăciune, dușmani înverșunați, îl poate salva de ispite, de intrigi diabolice.

Sfintele Scripturi spun că și copiii ar trebui să-și cinstească părinții. Se spune că, dragostea pentru părinți prelungește longevitatea oricărei persoane. „Pe ochiul* care îşi bate joc de tatăl său şi nesocoteşte ascultarea de mamă îl vor scobi corbii de la pârâu şi îl vor mânca puii de vultur. (Prov. 30:17)”.

Cui să se roage o mamă pentru soarta copilului

Vă puteți ruga tuturor sfinților, deoarece ei sunt reprezentanții copiilor în fața Lui Dumnezeu. Dar totuși, pentru copilul tău trebuie să te rogi în primul rând Domnului și Maicii Domnului.

Rugăciune către Iisus Hristos pentru copii, astfel încât viitorul lor să fie bun

Doamne Iisuse Hristoase, trezește-ți mila Ta pentru copiii mei (nume), păstrează-i sub acoperișul Tău, ferește-i de orice poftă rea, alungă de la ei pe toți dușmanii și rău voitorii, deschide-le urechile și ochii inimii, dăruiește inimii lor tandrețe și smerenie.

Doamne, noi toți suntem creația Ta, miluiește copiii mei (nume) și întoarce-i la pocăință. Mântuiește, Doamne, și miluiește copiii mei (nume) și luminează-le mințile cu lumina minții Evangheliei Tale și îndrumă-i pe calea poruncilor Tale și învață-i, Mântuitorule, să facă voia Ta, precum Tu ești al nostru Dumnezeu.

Amin.

La ce sfânt să te rogi pentru binele copiilor tăi

Dacă un copil mic este foarte bolnav, atunci pune Icoana Sfântă a Fecioarei la capul patului lui. Maica Domnului, va avea grijă de copiii bolnavi, și se va ruga înaintea Fiului Său pentru sănătatea lor.

Mucenicul Trifon vă va ajuta copilul în cazul în care copilul a fost lovit de o boală gravă și are de făcut o operație dificilă. O rugăciune adresată Sfântului îl va ajuta pe copil să treacă cu bine prin operație și să-și revină mai repede.

Sfântul Nicolae din Mira (Nicolae Făcătorul de Minuni) trebuie rugat atunci când copilul tău pleacă într-o călătorie sau la serviciu militar.

Sfântul Nicolae Făcătorul de Minuni este un sfânt iubit de Dumnezeu.

Prin urmare, va ajuta cu siguranță copilul:

  • – să aibe viață personală liniștită;
  • – ajutor în depistarea și vindecarea de boli;
  • – în dificultăți financiare;
  • – ajută copiii să găsească un loc de muncă bine plătit;
  • – în caz de probleme financiare;
  • – va ajuta la eliberarea persoanelor pedepsite (pe nedrept)

Sfaturi pentru mame

Fiecare părinte speră că rugăciunea ei va fi împlinită pe loc. Domnul aude totul, dar El Însuși decide de ce are nevoie fiecare persoană în acel moment. Nu vorbiți împotriva lui Dumnezeu, acesta este un mare păcat. Rugați-vă fără să vă îndoiți, cu credință adevărată, apoi veți fi răsplătiți după credința voastră. În familie, prin propriul tău exemplu, crește în copii credința și dragostea pentru Hristos, învață să te rogi.

Cum să te rogi acasă

Cel mai bine este să te rogi la Biserică pentru că în casa domnului sufletul se deconectează mai ușor de tot ce este în jurul său și nu mai este întrerupt, dar dacă acest lucru nu este posibil, atunci te poți ruga acasă. Alegeți-vă un colț din cameră unde vă veți ruga mereu. În timp, acest loc va căpăta o forță incredibilă.

Dacă vă îmbolnăviți, și nu puteți citi cuvintele de rugăciune în timp ce stați în picioare sau în genunchi, atunci faceți-o în timp ce stați în pat sau pe scaun, dar nu încetați să vă rugați.

Când spuneți cuvintele: „În numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt” faceți cruce. Când menționați numele lui Isus Hristos, la fel, trebuie să vă faceți cruce.

Vă puteți adresa sfinților sau Mântuitorului nu numai în fața icoanelor, ci și fără ele.

Începeți și terminați, de asemenea, fiecare rugăciune către Mântuitor cu adevărată credință în ajutorul său, și astfel cu siguranță vă va auzi. Dacă nu ai încredere că ceea ce ai cerut, vei primi, atunci înseamnă că nu ai credință în Dumnezeu, iar Dumnezeu dă fiecăruia după credința sa!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!