Puterea privirii: Deochiul – cum să te aperi de el

Puterea privirii: Deochiul – cum să te aperi de el

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 August 2023 in SpiritualitateSuperstitii

Privirea poate răni și chiar ucide, și asta nu sunt doar cuvinte, ci o realitate pe care o recunosc mulți ezoteriști, oameni spirituali și chiar unii oameni de știință.

Ochii sunt probabil unul dintre cele mai puternice instrumente de influență, atât asupra oamenilor, cât și asupra animalelor. Oamenii pot atrage și menține atenția asupra lor doar prin privire, dar pot și fermeca, blestema, inspira frică, transmite boli, prin intermediul emoțiilor negative, dar și pozitive.

Astfel de abilități sunt de obicei atribuite vrăjitorilor și magicienilor. Despre ochiul rău, mai cunoscut sub numele de “deochi”, au auzit, probabil, toți.

Există oameni al căror privire intensă îi poate face pe ceilalți să se simtă incomod și neliniștiți. Privirea lor poate pătrunde literalmente prin tine: hotărâtă și concentrată, este atât de puternică încât este dificil de suportat.

Astfel de oameni pot influența și chiar supune voinței lor pe cei din jur cu ușurință. Se știe că o mare parte din informațiile despre lumea înconjurătoare sunt percepute de oameni prin ochi, dar ceea ce este mai puțin cunoscut este procesul invers.

Dacă informația poate fi preluată prin ochi, atunci poate fi și transmisă tot prin ochi. Asta este un fapt interesant. În ochi se află o putere colosală, capabilă de multe, care depășește înțelegerea standard a lumii.

Dacă o femeie deține o privire magică, ea atrage întotdeauna atenția, în special a genului opus, și poate să îl farmece în așa fel încât să fie mereu atras de ea.

Deci, puterea privirii poate fi mare, și depinde de cine o deține, în ce direcție este îndreptată: către bine sau către rău. Unele persoane pot cauza daune intenționate celor pe care îi privesc cu gânduri rele: pot suprima psihicul, blestema, aduce ghinion sau chiar omorî.

Conform credințelor străvechi, din ochi emană raze de energie, a căror putere variază de la o persoană la alta. Deochiul apare atunci când ochii emit energii negative, încărcate cu gânduri și emoții negative.  Această energie negativă afectează atât obiectele materiale, cât și cele nemateriale.

Deochiul mai poate fi denumit și drenajul forței energetice prin ochi. Oricine poate să extragă, să suprime energia și să trimită energie negativă prin privire, dar de multe ori oamenii fac asta subconștient, ghidați de emoții. Astfel, privirea unei persoane foarte emoțională poate deveni extrem de periculoasă pentru viață.

Din perspectiva influenței energetice, un anumit spectru de frecvențe prezent în razele vizuale, atunci când afectează o persoană, perturbă funcționarea normală a centrelor energetice ale acesteia, ceea ce duce la tulburări în funcționarea organelor și sistemelor adiacente.

Efectul depinde de caracterul fluxului informațional energetic direcționat. Astfel, fluxurile energetice emise de ochi pot avea o mare putere, influențând direct o persoană sau un animal. Prin urmare, ochii sunt un instrument puternic, care poate afecta în mod specific cei din jur.

În funcție de persoană, puterea privirii sale poate emana și energie pozitivă, capabilă să îmbunătățească starea de spirit, să aducă bucurie, căldură și lumină, iar în cazuri rare, chiar să vindece.

Prin privirea lor îndelungată, femeile stabilesc o conexiune cu bărbații, atrăgându-i spre ele, dar și cu copiii lor, înainte să învețe să vorbească.

Privirea magică este mai mult decât o privire fixă, concentrată într-o direcție; este privirea unei persoane care deține o voință puternică și neclintită. Cei care întâlnesc o astfel de privire își vor simți imediat puterea interioară imensă.

Metode simple de autoapărare împotriva ,,ochiului rău”.

Nu este întâmplător faptul că oamenii, de multe ori, nu pot rezista privirii acuzatoare și adesea își ascund ochii sau chiar își întorc privirea. Astfel, ei se retrag din calea fluxului de energie negativă și, în consecință, se protejează.

Prin urmare, cel mai simplu mod de a te apăra este să nu privești direct în ochii cuiva expus la furie și alte emoții negative. În caz de extremă necesitate, ar fi mai sigur să privești spre vârful nasului sau fruntea lui.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!