Puterea energetică a fustelor: de ce este important ca femeile să poarte fuste și rochii

Puterea energetică a fustelor: de ce este important ca femeile să poarte fuste și rochii

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 November 2021 in SfaturiSpiritualitateViata

Fusta a fost considerată principalul atribut al feminității. Și motivul pentru acest lucru nu este doar frumusețea unor astfel de haine. Experții din domeniul practicienilor energetici cred că atunci când o femeie îmbracă o fustă, începe să acumuleze energia feminină inerentă. Prin urmare, fusta poartă cu sine și o anumită semnificație sacră pentru fiecare femeie.

Încă din antichitate, femeile purtau exclusiv rochii și fuste. Această modă era adevărată pentru toate popoarele. De exemplu, femeile din Europa purtau fuste până în pământ, femeile indiene purtau eșarfe lungi largi, iar femeile japoneze purtau kimono pe corp. După cum puteți vedea, hainele tuturor femeilor nu implicau purtatul pantalonilor.

În vremurile vechi, oamenii simțeau mai subtil legătura cu forțele naturii. Și toată lumea știa că femeile diferă de bărbați nu numai în ceea ce privește parametrii fizici. Oamenii de diferit gen au energii diferite. Bărbații au fost instruiți să atragă energie din Univers. Iar femeile au luat energie în principal de pe pământ.

Dacă ne amintim concepte precum dragostea, sensibilitatea, grija, mila, tandrețea, atunci, desigur, le vom atribui la o femeie. Însă în raport cu pământul, astfel de definiții vor fi adevărate.

Designul oricărei fuste este de așa natură încât formează un con care se extinde în jos. Iar acest model de fustă nu a fost inventat din întâmplare.

Se credea că un astfel de con ajută o femeie să absoarbă mai bine energia și puterea pământului, să devină fertilă și prosperă din punct de vedere financiar. Energia unei femei, dacă vorbim despre corpul fizic, se acumulează într-un organ special – uterul. Bărbații nu sunt înzestrați cu un astfel de organ prin natura lor.

Iar în ceea ce privește energia, pentru ca un bărbat să primească energia pământului, trebuie să o primească de la o femeie.

Când o femeie îmbracă pantalonii, pare să întrerupă legătura cu pământul. Mișcarea energiei se oprește, iar vasul sacru feminin sub formă de pântece rămâne gol. Drept urmare, femeia nu are nimic de împărtășit cu bărbatul.

Energia feminină este esențială pentru un bărbat. Îl face mai calm, mai echilibrat, mai stabil. Dacă un bărbat are acces la energia feminină, atunci va dori întotdeauna să se angajeze în muncă creativă. Când un bărbat este lipsit de afecțiunea și dragostea feminină, devine agresiv, răutăcios și nemilos.

Sunt multe femei care nu poartă deloc fuste. Se îmbracă exclusiv în pantaloni sau blugi. Dar, din punct de vedere energic, o astfel de femeie își întărește și hrănește spiritul într-un mod străin de ea, adică ca un bărbat.

Ca urmare, interacțiunea unei femei cu un bărbat are loc, de asemenea, ca și cum ar fi un bărbat din fire. Pe planul subtil, acest lucru se exprimă prin faptul că schimbul de energii este perturbat. Acest lucru se poate reflecta pe planul fizic sub forma diferitelor boli, neînțelegeri și certuri în relații.

Femeile, în justificarea lor de a purta pantaloni, pot spune că astfel de haine sunt foarte confortabile, sunt elegante, practice și la modă. Desigur, în blugi va fi mult mai ușor pentru o femeie să facă treaba destinată bărbaților, de exemplu, transportă greutăți, se mișcă repede etc. Comparativ cu pantalonii, o fustă sau o rochie acționează ca o frână naturală.

Dar aceasta este manifestarea marii binecuvântări pentru o femeie, aducându-i pace și armonie. Niciodată unei femei adevărate nu i-ar trece prin cap să facă o muncă grea, să ducă greutăți sau să se grăbească undeva. Va aștepta un bărbat pentru asta, care, ca un adevărat cavaler, nu-i va refuza ajutorul.

Purtând o fustă sau o rochie frumoasă, orice femeie poate simți cât de repede se schimbă starea și starea ei de spirit. Este ca și cum o energie extraordinară și foarte familiară începe să se trezească într-o femeie. Bineînțeles, atenția bărbaților este întotdeauna îndreptată către femeile în fuste și rochii.

Pantalonii pentru femei, deși foarte la modă, trebuie purtați doar ca o excepție.

Lungimea și forma fustei sunt, de asemenea, importante. Înainte, se credea că fusta sau rochia unei femei ar trebui să fie cât mai lungă, așa cum se spune astăzi, până la podea. Astfel a fost mai ușor pentru o femeie să se hrănească și să păstreze energia pământului în sine.

Dacă fusta are margini largi care se balansează atunci când se mișcă și se răsucesc ușor, atunci încep să apară câmpuri de torsiune, concepute pentru a spori energia pământului. Marginea fustei a fost mult timp considerată un fel de cerc de amuletă.

Un astfel de talisman a fost destinat să creeze protecție pentru centrele energetice ale unei femei. Sănătatea organelor reproductive feminine și funcționarea corectă a acestora depind în mod direct de funcționarea corectă a acestor centre.

Imaginea unei femei într-o fustă lungă va aminti întotdeauna de castitate, inocență și puritate. O fustă lungă va salva o femeie de aspectul pofticios. Iar acest lucru este foarte important. Astfel de sunt la fel ca deochiul care poate lăsa o gaură în centrele inferioare de energie.

Dacă se întâmplă acest lucru, atunci femeia își pierde pur și simplu energia. Împreună cu ea, vitalitatea și atractivitatea feminină vor dispărea. Drept urmare, are loc lipsa energetică a femeii. Ea nu mai poate oferi nimic bărbatului ei și, prin urmare, el își pierde interesul pentru ea.

Astăzi, multe femei se întreabă unde au dispărut bărbații adevărați. Dar gândește-te singură, cum să îi mai atragi, dacă femeile înseși au încetat să mai fie femei în sensul deplin al acestui concept?

Femeile renunță în mod deliberat la feminitate îmbrăcându-se în pantaloni și alte îmbrăcăminte masculine. Din fericire, moda ultimilor ani este de așa natură încât oferă femeilor șansa de a reveni la hainele feminine, de a fi hrănite cu puterea pământului și de a le conferi feminitatea bărbatului iubit. Prin urmare, purtați o fustă lungă sau o rochie și obișnuiți-vă să vă simțiți ca o femeie adevărată.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!