Puterea a șapte generații: de ce trebuie să cunoști istoria strămoșilor tăi?

Puterea a șapte generații: de ce trebuie să cunoști istoria strămoșilor tăi?

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 December 2022 in NumerologieSpiritualitateViata

Știi cine au fost strămoșii tăi? Care erau numele lor, ce soartă a avut? Dacă ți s-ar cere să completezi un arbore genealogic chiar acum, câte generații ți-ai aminti? Practica arată că 90% dintre oameni își amintesc cu greu numele străbunicilor și, din păcate, ei pot spune puțin despre viața lor. Însă, în mod ideal, o persoană ar trebui să-și cunoască strămoșii până la a șaptea generație!

Nu e de mirare că, cuvântul „familie” este format din șapte litere. Tradiția cunoașterii și cinstirii strămoșilor a fost bine cunoscută generațiilor anterioare și complet uitată în timpul nostru. Nu mai înțelegem de ce este necesar acest lucru și pentru ce și, prin urmare, am încetat complet să fim interesați de rădăcinile noastre. Însă nu este, viața noastră depinde de asta!

Nu degeaba istoria familiei este înscrisă în arborele genealogic. Trunchiul copacului ne simbolizează pe noi, frunzele sunt copiii noștri, iar rădăcinile sunt strămoșii noștri. Acum imaginează-ți că ai urmași mari și sănătoși, iar copacul tău arată înalt și puternic. Dar nu știi aproape nimic despre strămoși și nu ai fost niciodată interesat. Cum sunt rădăcinile unui astfel de copac?

În cazul unei furtuni, acestea nu vor putea ține copacul în pământ, să-l protejeze de vremea rea. Este exact ceea ce se întâmplă în viață. Dacă o persoană nu este interesată de trecut și nici măcar nu înțelege de ce are nevoie să-și cunoască strămoșii, atunci pierde ajutorul și sprijinul familiei, puterea care îl poate ajuta să își îndeplinească scopul pentru care a fost trimis pe pământ!

Însă doar a ști care au fost urmașii tăi nu este suficient. Dacă o persoană în viață a dezvoltat o relație rea cu părinții săi, bunicii, tocmai în acest loc este blocat fluxul de energie care te ține pe loc în dezvoltare. Resentimentele, mânia, ura nu numai că împiedică energia familiei, ci și transformă această energie într-una negativă și distructivă.

Sigur ai auzit de blestemele din naștere? Prin urmare, este atât de important să construiești relații cu cei dragi dacă încă sunt în viață sau să-i ierți dacă au murit.

Dar nu acesta este singurul motiv pentru care trebuie să-ți cunoști strămoșii și să menții relații bune cu ei (chiar dacă au murit, având gânduri bune despre ei, stabilim un canal de naștere prin care ne hrănesc cu energie). Șapte generații ale familiei simbolizează cele șapte centre energetice ale sale – chakre.

Fiecare generație modelează anumite aspecte în viața noastră:

Prima generație.

A doua generație (părinți – 2 persoane) – formează corpul, sănătatea, transmit scenarii familiale.

A treia generație (bunicii – 4 persoane) – sunt responsabili de inteligență, abilități, talente.

A patra generație (străbunici – 8 persoane) sunt păstrătorii armoniei, bucuriei în viață și bunăstării materiale.

A cincea generație (părinții străbunicilor – 16 persoane) – sunt responsabili pentru siguranța în viață.

A șasea generație (bunicii străbunicilor – 32 de persoane) – asigură o legătură cu tradițiile.

Cei 32 de oameni din a șasea generație simbolizează 32 de dinți, unde fiecare dinte este asociat cu fiecare strămoș. Dacă aveți probleme cu dinții, ar trebui să îmbunătățiți relațiile cu strămoșii voștri, să vă rugați pentru ei.

A șaptea generație (străbunicii străbunicilor – 64 de persoane) – sunt responsabile de țara, orașul, casa în care trăim. Dacă cele 64 de persoane sunt analizate din perspectiva numerologiei, atunci iată ce se întâmplă:

6+4 = 10 -˃ 1+0 = 1 – Prima generație din nou. Astfel, cercul familiei de șapte generații este închis.

Pentru a îmbunătăți relațiile cu familia ta, în primul rând, trebuie să cunoști numele fiecărei persoane, viața și trecutul ei. Nu uita să citești rugăciuni pentru fiecare strămoș, să te rogi pentru iertarea păcatelor lor Lui Dumnezeu. Doar așa putem să primim sprijin de la strămoșii noștri, o binecuvântare pentru împlinirea celor mai prețuite dorințe.

Îți cunoști strămoșii?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!