Pune 5 picături pe mână și masează-ți fața pentru a șterge ridurile și petele în 15 zile

Pune 5 picături pe mână și masează-ți fața pentru a șterge ridurile și petele în 15 zile

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 December 2022 in FrumuseteRemedii NaturisteSanatate

Timpul este fără milă chiar și pentru femeile frumoase. Anii desenează riduri și uneori pete de îmbătrânire pe fețele lor frumoase. Cu cât aceste probleme apar mai devreme, cu atât pielea unei femei este mai uscată. Prin urmare, cosmetologii recomandă hidratarea și hrănirea acestuia în mod regulat. Uleiurile naturale fac față acestei sarcini mai bine decât orice cremă chimică.

Vă prezentăm topul celor mai populare uleiuri pentru pielea feței.

1. Ulei de jojoba

Jojoba este o plantă veșnic verde care se găsește în deșerturile nord-americane. Uleiul extras din această plantă are o compoziție unică. Conține acid eicosenoic, care îmbunătățește schimbul celular și regenerarea țesuturilor pielii, iar acizii behenic, oleic și nervonic sunt de ajutor pentru piele. Conține ți colagen, aproape identic cu cel produs de oameni.

2. Ulei de ricin

Ketamina este adesea folosită pentru a întări părul, sprâncenele și genele. Dar uleiul este foarte sănătos și pentru pielea din jurul ochilor. Contine acizi oleic, linoleic, ricinoleic, care se absorb rapid. Spre deosebire de alte uleiuri, atunci când se usucă, nu creează o peliculă grasă pe față.

3. Ulei de măsline

Acesta este un remediu universal care este de ajutor atât intern, cât și extern. Uleiul de măsline hidratează mai mult decât hrănește pielea. În plus, uleiul de măsline este considerat bază și poate fi combinat cu alte produse cosmetice. De exemplu, adăugați câteva picături în crema de noapte.

4. Ulei de migdale

Migdalele sunt un alt aliment cu beneficii nesfârșite. Sunt bogate în proteine ​​și grăsimi nesaturate care hrănesc organismul din interior. La fel și vitamine liposolubile, magneziu, calciu și alte minerale care hrănesc pielea din exterior. Uleiul de migdale are un efect ușor de albire. Reînvie pielea decolorată și îi redă tonusul.

5. Ulei din semințe de in

Uleiul din semințe de in diferă de alte uleiuri prin faptul că conține proteine. Acest lucru se datorează efectului său de întinerire asupra pielii feței. Prin utilizarea regulată a uleiului de in, se observă un efect de lifting. O față tonifiată ovală fără intervenție chirurgicală este ceea ce visează multe femei.

6. Ulei de măceșe

Uleiul de măceș conține mai mult de cincisprezece tipuri de acizi grași. O pondere mare de masă revine acizilor linoleic și linolenic, care măresc forțele de protecție ale epidermei. Acest ulei este, de asemenea, bogat în vitamina A, care luptă împotriva modificărilor pielii legate de vârstă, și vitamina C, care protejează pielea de radicalii liberi și o oxigenează.

7. Ulei de cătină

Uleiul de cătină conține fosfolipide care restabilesc metabolismul grăsimilor în țesuturi. După utilizare, pielea nu devine grasă și nu strălucește. De asemenea, este bogat în steroli, substanțe antiinflamatoare care funcționează ca antiseptic. Acizii din fructe ai uleiului de cătină au un efect de întinerire și vindecare: uniformizează culoarea pielii, promovează vindecarea rănilor și ameliorează iritația.

8. Ulei de piersici

Vitaminele A și E, care sunt conținute în uleiul de piersici, măresc tonusul pielii, o hidratează ușor și o netezesc. Vitamina B15 îmbunătățește fluxul sanguin în țesuturi. După folosire, pielea devine plăcută și catifelată, ca o piersică.

9. Ulei de cocos

Acizii miristic și lauric, care sunt conținuți de uleiul de cocos, creează un efect de întinerire a pielii feței. Acidul folic și tiamina combate erupțiile cutanate și acneea. De asemenea, uleiul de cocos este folosit pentru combaterea arsurilor și ca protecție împotriva razelor solare. Regenerează și reînnoiește pielea la nivel celular.

Ce ulei este mai bun pentru fața ta depinde de tine și de problemele cu care te confrunți. Toate sunt naturale, deci nu vor provoca niciun rău.

Trebuie doar să vezi cum reacționează pielea ta la utilizarea uleiului. După utilizare, ar trebui să devină mai mai elastică, mai strânsă, netedă și plăcută la atingere. Și ceea ce este foarte important – nu ar trebui să devină grasă și acoperită cu o peliculă.

În prezent, recenziile femeilor indică faptul că cele mai bune uleiuri pentru față sunt uleiul de măsline și cel de nucă de cocos. Aceste uleiuri sunt folosite de majoritatea femeilor. Poate și pentru că sunt cele mai comune și mai ieftine. Și asta dovedește încă o dată că tot ce este mai bun se găsește în natură.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!