Psihologia sacra a sufletelor pereche. Cele trei nivele ale sufletelor pereche

Psihologia sacra a sufletelor pereche. Cele trei nivele ale sufletelor pereche

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 July 2018 in Secrete

Sufletele pereche sunt sufletele si oamenii deosebiti cu care legam relatii, comuniuni si iubiri care trec prin timp si spatiu… Pentru ca am iubit atat de intens si de profund pe cineva la un moment dat in existenta noastra, pentru ca sufletele umbla libere in marea calatorie numita viata, pentru ca la orice cauza exista un efect, pentru ca avem infinite lectii de invatat de la viata, pentru ca ni se da sansa de a face intr-o noua viata ceea ce nu am putut in cea precedenta.

Pentru ca nimic nu este intamplator, ci se supune legilor destinului, pentru ca trebuie sa avem o menire pe lume, pentru ca trebuie sa continuam intr-una din vieti ceea ce nu s-a incheiat in alta… poate ca ar trebui sa credem in sufletele pereche.

Pentru ca am gresit fata de o anume persoana sau mai multe si nu am stiut sa ne rascumparam greselile, pentru ca ni s-a gresit atat de mult incat sufletul nostru nu a putut ierta, pentru ca ne putem plati datoriile si asuma responsabilitatile greselilor noastre intr-o alta dimensiune temporala, pentru ca este de datoria noastra sa fim fericiti in existenta actuala, pentru ca putem ferici la randul nostru pe altii, pentru ca o singura viata este insuficienta pentru a stabili echilibrul perfect cu tine si cu cei din jurul tau.

Pentru ca suntem capabili sa contribuim la evolutia altor spirite, pentru ca unele suflete pereche se afla aici pentru a servi ca legatura intre alte suflete pereche… poate ca ar trebui sa credem in intalnirile cu sufletele pereche si in rostul pe care oamenii deosebiti il au in existenta noastra, in rolul pe care noi il avem in existenta oamenilor alesi …

Suflete pereche. Relatii si iubiri care trec prin timp si spatiu.

Sufletele pereche pot exista sub o forma sau alta in viata noastra, isi pot face aparitia pentru un scurt timp sau un timp indelungat in viata noastra, pot sa plece la fel de repede si neasteptat cum au venit, iti pot arata un drum, te pot salva de un pericol. Comunicarea cu ele se realizeaza cu usurinta, firesc, ca si cum v-ati cunoaste dintotdeauna, ca si cum ati impartasit lucruri si experiente comune intr-o alta viata, ca si cum era menit sa va intalniti si sa interactionati.

Nivelul de intelegere, de perceptie, de comunicare cu sufletul pereche transcede latura fizica, sexuala, transcede ratiunea si legile atractiei. Comunicarea cu sufletele pereche are loc la un nivel mai intim, mai profund, mai spiritual, iar energia pozitiva pe care o simti venind dinspre ele este covarsitoare. Sufletul pereche nu impovareaza, nu provoaca durere, nu te face sa suferi, ci iti poate arata subtil o lectia a destinului pe care o ai de invatat.

Nu trebuie neaparat sa traiesti o poveste de iubire cu sufletul tau pereche, nu trebuie ca sufletul tau pereche sa fie de sex opus, nu trebuie neaparat te casatoresti sau sa ramai impreuna cu el. Sufletul pereche poate fi un prieten, o sora, frate, o ruda, o cunostinta, un om deosebit, etc. ll poti avea alaturi pret de 30 de de ani sau pret de 3 ore. Insa impactul sufletului pereche in evolutia ta spirituala este covarsitor, imposibil de uitat. Influenta sa este una de factura pozitiva. Sufletele pereche sunt sufletele si oamenii deosebiti cu care legam relatii, comuniuni si iubiri care trec prin timp si spatiu… Daca simtim totusi anumite piedici, sentimente negative sau daca intalnirea cu el ne provoaca suferinta atunci probabil ca am confundat intalnirea cu sufletul pereche cu o intalnire karmica. Intalnirile karmice pot fi si negative.

Caci da, exista mai mult tipuri de suflete pereche si mai multe tipuri de relatii pe care le stabilim cu aceste suflete, fara sa fie neaparat o poveste de iubire. Exista mai multe clasificari ale sufletelor pereche. Prima imparte sufletele pereche in trei categorii: suflete pereche gemene, suflete pereche camarade si suflete pereche flacara gemene. Conform celei de-a doua clasificari, sufletele pereche sunt de trei tipuri: suflete pereche karmice, suflete pereche surori, suflete pereche varfuri.

Cele trei nivele ale sufletelor pereche: Nivelul 1: Imaginea ta reflectata – Sufletele pereche de acest tip pot veni de-a lungul existentei tale intr-un mod neasteptat, ciudat, rapid si rascolitor. Situatiile, evenimentele si intamplarile din viata noastra incep sa se schimbe pentru a inlesni momentul intalnirii celor doua suflete pereche. Acest nivel este unul dintre cele mai puternice si intense nivele ale sufletelor pereche. Dorintele, interesele si asteptarile pe care cele doua persoane le au in viata sunt de multe ori identice sau foarte asemanatoare. La acest nivel, cele doua persoane vor observa ca simt si gandesc la fel, in multe dintre cazuri una dintre acestea fiind capabila chiar sa continue o fraza din punctul in care cealalta a intrerupt-o. Fiecare din cele doua suflete este o oglinda, o oglinda in care fiecare, chiar daca nu neaparat asemanator cu celalalt, isi vede propria reflexie. Cei doi se afla pe aceeasi lungime de unda si isi accepta firesc si cu iubire vulnerabilitatile si punctele forte.

Nivelul 2 – Sufletul Pereche Sustinator (Omul tau frumos) – Daca te vei uita cu atentie in jurul tau, vei observa ca astfel de suflete pereche sunt peste tot. Uita-te bine la oamenii care te inconjoara, uita-te la acele persoane care ti-au fost alaturi in momentele grele, cruciale, la acele persoane care te-au calauzit in situatiile “de viata si de moarte”, la acele persoane care te-au ajutat chiar atunci cand a fost nevoie, care ti-au luat din povara de pe umeri sau din suflet. Poate ca la acest nivel, gestul sufletelor pereche poate parea infim si deloc spectaculos, insa este gestul menit sa-ti asigure suportul moral, spiritual sau chiar fizic de care ai nevoie in momentul respectiv. Chiar daca constientizam sau nu pe moment, aceste suflete pereche aduc linistea, confortul in viata noastra, aduc un strop de bine, frumos sau speranta intr-un moment in care paream pierduti, intr-un moment in care aveam o nevoie astringenta de sustinere si ocrotire. Sprijinul poate veni din partea unor persoane la care nu ne-am fi asteptat. Ajutorul acestui suflet pereche, chiar daca concret, este total dezinteresat. Afectiunea sa este una neconditionata.

Nivelul 3 – Furnizorul (Sufletul Pereche Pazitor) – Intalnim astfel de suflete pereche de mai multe ori in viata, in situatii care pot parea ciudate, in locuri la care nu ne-am fi asteptat sau in momente in care ne-am fi asteptat mai putin. Le-am putea la fel de bine numi “ingerii nostri pazitori”. Aceste suflete pereche nu stau un timp indelungat in viata noastra, iar intalnirile cu ele sunt temporare sau de scurta durata.

Scopul lor este sa ne ajute, sa ne ghideze sau sa ne indrume pe drumul nostru si sa paseasca in continuare pe drumul lor. Intalnirea cu un astfel de suflet pereche poate avea loc oriunde, in timp ce stai pierdut in ganduri pe o banca, in timp ce meditezi la lucrurile care s-au intamplat in viata ta, in timp ce te afli in cautarea unui nou loc de munca, in timp ce mergi in drum spre serviciu, etc.

Astfel de intalniri nu au intensitatea primului nivel al sufletelor pereche, insa sunt revelatorii, mai ales dintr-un punct de vedere spiritual.

Sufletul tau pereche furnizor se afla acolo pentru a-ti transmite un mesaj, pentru a te ajuta sa intelegi ceva anume, pentru a-ti clarifica anumite nelamuriri sau sentimente, pentru a te ghida si a te indruma in luarea unei decizii in privinta careia esti confuz/a, pentru a te ajuta sa gasesti raspunsurile la acele intrebari care te chinuie intr-o anumite perioada a vietii.

Intersectarea drumurilor voastre are loc pe neasteptate, iar senzatia pe care o ai fata de aceasta persoana este de recunostinta si gratitudine. Sufletul tau pazitor iti influenteaza destinul, chiar daca nu neaparat intr-un mod concret, palpabil. Iti poate schimba insa perceptia asupra vietii si iti poate intoarce destinul la 180 de grade. Sufletul pereche sustinator te poate ajuta sa te refaci dupa ce te-ai confruntat cu pericolul. Sufletul pazitor te poate face sa iti dai seama de existenta unui pericol pentru a-l putea evita.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!