Psiholog: 12 reguli ale unei femei puternice, care nu îți vor rezolva toate problemele, dar îți vor schimba atitudinea față de ele

Psiholog: 12 reguli ale unei femei puternice, care nu îți vor rezolva toate problemele, dar îți vor schimba atitudinea față de ele

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 December 2022 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologie

O femeie puternică poate face absolut orice își propune, o femeie puternică știe ce vrea de la viață și dacă o persoană nu merită să fie în viața ei, atunci o va alunga imediat, o femeie puternică nu se lasă manipulată și condusă de nimeni.

Iată care sunt regulile după care trăiesc femeile puternice:

1. Orice persoană, cu excepția rudelor apropiate, poate fi înlocuită. Nimeni nu trebuie să stea în viața ta dacă nu merită acest lucru. Lasă oameni noi să intre în viața ta, cunoaște-i, iar dacă nu sunt pe aceeași lungime de undă cu tine, poți să te îndepărtezi oricând de ei.

2. Învață mereu lucruri noi, citește cărți, citește lucruri interesante, perfecționează-te. Creierul este făcut în așa fel încât se lenevește dacă nu este pus la treabă. Cu cât este solicitat mai mult, cu atât va fi mai strălucit. Nu-l lăsa să se lenevească, învață întotdeauna ceva nou, mai ales atunci când simți că nu ai chef. Într-o zi vei realiza cât de mult te ajută acest lucru.

3. Iartă-i pe cei pe care poți, iar apoi scoate-i din viața ta și uită-i. Uitarea este cea mai bună pedeapsă și cel mai bun medicament. Nu trebuie să te cerți cu nimeni, e mai bine să îi ignori și gata.

4. Nu grăbi lucrurile. Tot ceea ce se întâmplă prea rapid nu durează mult. Dacă vrei cu adevărat ceva, acel lucru se va întâmpla la momentul potrivit. Iar dacă nu se va întâmpla, înseamnă că nu trebuia să se întâmple.

5. Dorința este foarte importantă în viața unei persoane. Dacă nu ar exista dorințe, nu am mai munci pentru nimic. Iar speranța susține dorința, lasă speranța să trăiască înăuntrul tău și veghează asupra ei. Nu o lăsa să se piardă niciodată.

6. Nu renunța niciodată la ceea ce îți dorești, nu lăsa eșecul să te demoralizeze. Orice eșec este o lipsă de experiență și este compensată cu experiență. Trebuie doar să te îmbunătățești și să continui să încerci. Curajul și riscul îți vor da experiență. Persistența, toleranța, capacitatea de a ierta, independența – toate acestea aduc experiență. Numai cu ajutorul experienței vei putea deveni mai bun.

7. Nimic nu se sfârșește, chiar și sfârșitul este doar o continuare, pentru că începe mereu altceva. Atunci când o ușă se închide, altă ușă se deschide, astfel drumul tău nu se va sfârșii niciodată. Amintește-ți asta atunci când te simți disperat,  atunci când te simți trist, atunci când îți amintești de o persoană care te-a părăsit.

8. Fiecare zi este o minune, faptul că te trezești în fiecare dimineață este o minune. Apreciază fiecare zi. Nu amâna niciodată lucrurile pentru altă zi.

9. Ascultă mereu de nevoile corpului tău. Dacă îți este somn, atunci dormi, nu contează că este miezul zilei. Dacă îți este foame, atunci mănâncă, nu contează că este miezul nopții. Ai grijă de corpul tău și îndeplinește-i mereu nevoile, numai în acest fel vei putea rămâne sănătos.

10. Ultimul lucru pentru care ar trebui să-ți faci griji este ceea ce vor crede oamenii despre tine. Nu poți mulțumi niciodată pe toată lumea, mereu se va trezi cineva să comenteze despre viața ta. Așadar, fă tot ceea ce îți place și tot ceea ce vrei și nu te preocupa de ce spune lumea despre asta. Este viața ta, nu a lor, așa că trăiește-o cum vrei

11. Ai încredere în tine. Încrederea de sine este cea mai importantă. Dacă ai încredere în tine poți să faci absolut orice îți propui.

12. Alege-ți bine prietenii și apoi ai grijă de ei. Prietenii de calitate sunt o binecuvântare. De cele mai multe ori te poți înțelege mai bine cu prietenii decât cu propria familie. Trebuie doar să găsești persoane cu care rezonezi, iar în acest fel vei putea forma relații de prietenie în care există respect reciproc, ajutare reciprocă și iubire prietenească.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!