Proprietățile magice ale mentei. Atrage abundența banilor, relației și sănătății

Proprietățile magice ale mentei. Atrage abundența banilor, relației și sănătății

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 February 2021 in Spiritualitate

Menta este o plantă folosită încă de pe timpurile zeilor pentru a atrage abundența banilor, pentru a îmbunătăți o relație sau pentru a găsi partenerul potrivit.

Cum vă poate ajuta menta:

1. Pentru a atrage întotdeauna banii și norocul la bani, puneți o frunză de menta în portofel, în locul cu bancnote. Aroma de mentă va face ca energia banilor să aibă mult mai multă putere iar abundența financiară va veni în viața ta.

2. Dacă vrei să ai un vis profetic sau să afli într-un vis răspunsul la o întrebare despre viitorul tău, atunci bea ceai cu mentă înainte de culcare și pune câteva frunze sub pernă. Înainte de a adormi, gândește-te la ceea ce te îngrijorează și la ce întrebare vrei să primești un răspuns. În vis, vei primi răspunsul la ceea ce te-ai gândit.

3. Pentru a atrage un bărbat, ia cu tine o crenguță de mentă la întâlnire. Pune-l în poșetă sau buzunar, astfel încât mirosul să fie abia simțit, dar în același timp să se răspândească în jurul tău.

4. Pentru a îmbunătăți relațiile într-o căsătorie, păstrați întotdeauna o frunză de mentă în dormitor. Relațiile vor deveni armonioase și puternice. Invidia celor din jur nu vă va mai afecta relația.

5. Dacă vrei să atragi iubirea și să-ți găsești sufletul pereche, atunci fă baie cu frunze de menta cât mai des. Adăugați frunzele acestei plante în apă în cantități egale cu rozmarin și lavandă. Această baie pe bază de plante vă va face să fiți dorit/ă și atractiv/ă.

6. Dacă doriți să atrageți o sumă mare de bani, atunci luați o frunză de mentă, țineți-o în palme și mișcați ușor ca toată aroma mentei să vă pătrundă în piele. Astfel mâinile or atrage bogăție!

7. Dacă doriți să vă curățați casa de energie negativă, preparați o cantitate mică de ceai și pulverizați-l peste tot în cameră. Acest lucru vă va permite să aduceți liniștea și bucuria înapoi în casa voastră.

8. Dacă doriți să atrageți noroc în orice afacere, înainte de a merge undeva, mâncați o frunză de mentă. Acest lucru vă va oferi energie și încredere. Norocul va fi de partea ta.

MENTA – planta zeilor

Numele acestei plante provine de la numele nimfei Muntelui Mente din Elis, iubita zeului lumii de dincolo, Hades. Soția lui Hades, Persephone, a transformat-o într-o plantă – o mentă parfumată. Prima mențiune scrisă a mentei a fost înregistrată în 1119 în Evanghelia după Matei.

Fiind de fapt o plantă divină, menta pur și simplu nu putea să nu facă minuni. Și chiar face . Într-adevăr, beneficiile medicale sunt recunoscute de mult timp. Menta ajută la dilatarea vaselor coronare , a vaselor cerebrale, a canalelor vezicii biliare. Acționează ca un agent diaforetic, coleretic, sedativ, antiinflamator.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!