Proprietăți unice ale minții: cuvintele redau viața!

Proprietăți unice ale minții: cuvintele redau viața!

Publicat de Larisa Moldovan pe 2 February 2024 in CuriozitățiLifeStyleSanatateSpiritualitateStiinta

Cuvintele obișnuite au puterea de a reda viața. În timpul cercetărilor, oamenii de știință au fost uimiți de cât de puternică este energia cuvintelor. A fost efectuat un experiment în care s-a studiat impactul cuvintelor creative asupra negativității.

Cum reușesc cuvintele să învie celulele moarte?

Ei bine, totul s-a întâmplat treptat. În mijlocul secolului trecut, Enrico Fermi și câțiva colegi ai săi au studiat sistemele oscilatorii. Caracteristicile lor erau direct legate de procesele care aveau loc în ele în acel moment. În unele stări, aceste sisteme au început să se comporte diferit față de modul obișnuit. S-a descoperit că aveau loc procese de memorare! Informația obținută era păstrată pentru o perioadă lungă de timp. Un exemplu elocvent este ADN-ul.

Atunci, toți oamenii de știință încercau să ghicească cum poate fi stocată informația într-o moleculă care nu avea sistem nervos. Mai târziu, au fost descoperite solitonele misterioase.

Solitoanele misterioase

Solitonul a devenit numele pentru o undă stabilă și constantă, care se afla în acele sisteme. Oamenii de știință au fost extrem de surprinși. S-a constatat că acțiunile acestor unde erau asemănătoare cu cele ale ființelor raționale.

Și abia după jumătate de secol au putut să meargă mai departe în cercetarea acestei probleme. Scopul experimentului a fost să se verifice traseul de deplasare al undelor în structura ADN-ului cu ajutorul unor dispozitive speciale.

În timpul deplasării, unda primea toate informațiile. Acest lucru este asemănător cu felul în care o persoană citește o carte, dar mult mai atent.

Toți cercetătorii s-au confruntat cu aceeași întrebare: ce determină comportamentul solitonilor și ce îi ghidează? Cercetarea a continuat. Solitonii au fost supuși influenței vorbirii umane.

Rezultatele au fost incredibile: cuvintele păreau să dea viață. S-a efectuat un experiment: mai multe unde au fost direcționate către semințele care nu erau fertile, iar ADN-ul lor era deteriorat.

După aceasta, semințele au reușit să crească perfect. S-a descoperit că ADN-ul s-a refăcut. Cu alte cuvinte, cuvintele simple au reușit să readucă la viață celulele moarte. Existenta unei puteri cu adevărat vindecătoare a fost dovedită de-a lungul timpului de către cercetătorii din America, Franța și Marea Britanie.

Datorită specialiștilor, a apărut un program unic care transforma vorbirea în oscilații și acționa asupra ADN-ului diferitelor plante. După aceasta, dezvoltarea și creșterea lor au fost semnificativ accelerate.

În colaborare cu cercetătorii americani și indieni, au fost efectuate experimente pentru a descoperi cum acționează gândurile umane asupra Pământului.

Au participat sute de oameni care trebuiau să își îndrepte gândurile creative către un punct specific al Pământului. Atunci s-a ales Bagdadul, deoarece la acea vreme avea loc un război. În timpul experimentului, s-a observat o creștere semnificativă a energiei pozitive. Cercetătorii susțin că au reușit să demonstreze puterea revigorantă a gândurilor.

Rezultatul aplicării unei astfel de puteri depinde de alegerea fiecărui individ. Acesta poate crea sau distruge totul cu gândurile sale negative.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!