Profesor: 70 la sută dintre oameni mor din cauza alegerilor lor greșite față de mâncare

Profesor: 70 la sută dintre oameni mor din cauza alegerilor lor greșite față de mâncare

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 December 2022 in Articole

Profesorul Hristo Mermerski este genetician, medic și fost diplomat la Washington. Este specializat în Anglia, Germania și SUA. Autor a zece cărți. A predat la 200 de universități din 63 de țări. Continuă să țină prelegeri în întreaga lume și călătorește adesea în America, unde locuiește, fiul său este și un om de știință celebru. Amandoi lucrează în tandem, iar munca lor este pe desktop-ul multor oameni din întreaga lume.

Mănâncă corect, bucură-te de fiecare moment al vieții și FII SĂNĂTOS!

Bătrânețea nu este o stare naturală. Potrivit multora, aceasta este o boală. O invocăm singuri, luându-ne corpul ostatic. Este suficient să urmezi câteva reguli alimentare simple.

Alimentația de bază – fără excese, câte puțin din toate.

70% dintre oamenii din lume mor din cauza atitudinii lor criminale față de mâncare. Guta, diabetul, boala ulcerului peptic, atacul de cord, accidentul vascular cerebral, ateroscleroza sunt flagelul civilizației.

Astfel, am evidențiat 11 grupe în enciclopediile pentru alimente anti-îmbătrânire.

Principalele sunt legumele, fructele, strugurii, iaurtul, vinul.

– Vin?

– Da, vinul, iaurtul este singurul său rival. Ei bine, asta nu înseamnă că ar trebui să abuzezi de asta. În Franța, carnea este în mod tradițional preparată cu vin roșu. Un mod corect!

– Iaurturile noi sunt făcute după rețete franceze, germane, daneze, italiene – drojdie și lapte.

– Salata de morcovi și usturoi este un substitut direct al vitaminelor pentru frumusețe. Un experiment în Azerbaidjan a dovedit proprietățile unice ale usturoiului. Un cățel de usturoi a fost pus într-un pahar, iar o substanță care conținea 80 de microbi cauzatori de boli a fost pusă într-un alt pahar. După câteva ore, nu s-au mai găsit urme de germeni. Propolisul arată același efect dacă vă clătiți gura cu el în fiecare zi. Copacii au și proprietăți antivirale. Nucul, frasinul, fagul, stejarul distrug bacteriile.

– Când cumpărați produse, citiți bine etichetele și chiar și cele mai mici simboluri. Nu este de mirare că unele nu pot fi citite nici măcar cu lupa. Suplimentele sintetice cu nitrat de sodiu și nitrit de sodiu sunt unul dintre cei mai mari ucigași ai tinereții și a sănătății. Sunt cunoscuți drept cei mai periculoși conservanți, precum și hidroxitoluenul butilat și butilhidroxianisolul. Aceștia sunt folosiți împotriva râncezirii.

Sunt adăugați la prăjiturilele din magazine, guma de mestecat, bomboane, paste pentru a păstra prospețimea și durata de valabilitate. Acestea sunt produse pe care majoritatea copiilor le iubesc. Ele provoacă ca n cer și alergii. La fel și zahărul. Acesta duce la dezvoltarea ca n cerului de vezică urinară, iar zahărul rafinat este și mai periculos. Este mai bine să bei cafeaua amară. Ei bine, nu mai mâncați?!?

– În primii 10 ani ai secolului trecut, oamenii au mâncat de 5 ori mai puțin zahăr decât acum. Zahărul se mai numește și blestemul alb. Doar americanii mănâncă mai mult zahăr decât noi – o cantitate fantastică de 46 kg de zahăr per persoană pe an. Zahărul este motivul pentru o inimă bolnavă, plămâni, rinichi, stomac.

Este deosebit de periculos să mănânci chipsuri sau biscuiți sărați pe stomacul gol – înlocuitori frecvenți pentru micul dejun. Un exemplu clasic de mic dejun periculos sunt alimentele prăjite, sărate și dulci – acesta este cuiul din sicriu. Același lucru este valabil și pentru floricelele de porumb la microunde. Uită de suc.

  1. Mănâncă câte un măr în fiecare zi.
  2. Bea apă rece și ceai de plante.
  3. Muncește activ.
  4. Duș zilnic.
  5. Dormi într-o cameră răcoroasă.
  6. Mers pe jos sau cu bicicleta 10-15 km în weekend.
  7. Înconjoară-te de prieteni, petreceri, râde des.
  8. Nu crede sau spune că ești bătrân.

Există un ritual chinezesc foarte interesant pentru curățarea corpului, care se face o dată pe zi pe stomacul gol.

Ia o lingură de ulei în gură. Dar nu înghiți nicio picătură. Mișcă uleiul prin gură încet, timp de 10-15 minute. La început uleiul se va îngroșa și deveni apos, iar în cele din urmă se va albi și trebuie să-l scuipi pentru că este toxic. Procesul este complet atunci când culoarea este alb lăptos. După procedură, trebuie să vă clătiți bine gura cu apă caldă. Acest mic secret ajută la conservarea celulelor.

– Mâncarea ar trebui să fie medicamentul nostru, vindecă 66% din boli. Mâncărurile fast-food sunt o crimă împotriva corpului.

Doamnele pot pregăti o rețetă pentru păr frumos, unghii și piele – amestecați părți egale de miere, nuci, caise uscate, stafide, lămâie, puneți amestecul într-un borcan de sticlă și luați câte o linguriță de 3 ori pe zi.

Informațiile au doar scop informativ și educațional și nu înlocuiesc sfatul, diagnosticul sau tratamentul medical profesional. Acest material nu are efect terapeutic dovedit științific. Consultați întotdeauna medicul dumneavoastră cu orice întrebări pe care le puteți avea despre sănătatea dumneavoastră.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!