Principii simple pentru o viață mai bună pe care toată lumea ar trebui să le respecte

Principii simple pentru o viață mai bună pe care toată lumea ar trebui să le respecte

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 July 2022 in Dezvoltare PersonalaGanduriPersonalitatePsihologieSfaturiViata

O bună cunoaștere poate schimba absolut totul dacă este folosită. De aceea, vă oferim câteva principii importante care vă vor permite să deveniți o versiune mai bună a dvs. Thomas Oppong, fondatorul AllTopStartups și expert în carieră, cu accent pe auto-îmbunătățire și creativitate, a împărtășit pe blogul său Medium principiile cheie pe care trebuie să le urmezi pentru a obține mai mult în viață și a fi mai fericit.

Potrivit acestuia, după ce a citit multe cărți minunate și eseuri lungi, a adunat lecții și reguli de viață, care reprezintă o mare investiție în sine și în propria sa dezvoltare.

15 principii simple pentru o viață mai bună:

1. Viața ta actuală este o reflectare a amintirilor, obiceiurilor, credințelor, gândurilor, fricilor și grijilor din trecut. Dacă doriți un rezultat diferit, este timpul să vă actualizați percepția despre viață și să vă schimbați propriile acțiuni.

2. Creșterea carierei și a vieții începe cu autocunoașterea. Nu degeaba a spus Lao Tzu că „cunoașterea altora este înțelepciune, cunoașterea de sine este iluminare”.

3. Adevărata înțelepciune este înțelegerea ignoranței cuiva. Presupuneți întotdeauna că nu înțelegeți pe deplin un lucru. Acest lucru vă va permite să aflați mai multe și să învățați ceva în afara viziunii dvs. despre lume.

4. Ia-ți timp să faci o pauză. Pauză pentru minte. Pauză pentru a simți progresul. Pauză pentru a controla totul. O pauză de calitate vă permite să vă relaxați și să reporniți.

5. Efortul de a fi o persoană valoroasă este cel mai bun mod de a reuși . Nu degeaba Einstein a spus că nu trebuie să încerci să ai succes, este mai bine să fii valoros.

6. Trăiește momentul, în ciuda numeroaselor griji din trecut și viitor. Este mai ușor de spus decât de făcut, dar abilitatea de a surprinde momente este secretul unei vieți fericite.

7. Moderația este cheia satisfacției vieții. A trăi cu măsură înseamnă să-ți alegi acțiunile cu înțelepciune. Principalul lucru este să nu uităm de abundența bucuriilor vieții.

Citește continuarea pe pagina 2 >


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!