Principalele pericole ale toamnei 2021: La ce să fie atente semnele zodiacale

Principalele pericole ale toamnei 2021: La ce să fie atente semnele zodiacale

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 September 2021 in Astrologie

Începe una dintre cele mai dificile perioade ale anului. Astrologii au vorbit despre ce trebuie să se ferească reprezentanții diferitelor semne ale zodiacului și despre cum să depășească problemele viitoare.

Venus și Mercur vor fi principalii instigatori ai problemelor în această toamnă. Pericolele ne pot aștepta oricând, dar astrologii cred că cea mai dificilă perioadă va fi perioada de la 1 septembrie până la 18 octombrie. În acest moment se va încheia perioada retrogradă a lui Mercur. Moment în care, restul planetelor, începând cu a doua jumătate a toamnei, vor începe să scape rapid de mișcarea inversă.

Berbec

Prima jumătate a toamnei pentru Berbec va fi o perioadă de neplăceri și probleme minore. Fără îndoială, ar trebui să fie atenți atunci când au de-a face cu persoane neplăcute, precum și cu străini. În această toamnă, astrologii recomandă cu tărie să vă împărtășiți planurile și să spuneți despre visele voastre doar oamenilor de încredere.

Taurul

Taurul ar trebui să se ferească de lene. Perseverența și munca grea sunt principalii prieteni ai reprezentanților acestui semn în această toamnă. Aceștia ar trebui să nu amâne nimic pe mai târziu, și vor putea merge mai departe și lăsa în urmă toți concurenții lor. Cel mai bun moment de lucru începe în prima zi de toamnă.

Gemenii

Gemenii vor avea multe oportunități noi, dar vor avea și multe pericole. De exemplu, comportamentul prietenilor, al dușmanilor sau doar al celor cunoscuți vă poate scoate din sărite. Pericolul va sta într-o reacție urâtă la ceea ce se întâmplă. Merită să economisești energie și putere.

Rac

Aproape toată toamna, Racii se pot aștepta la diferite surprize. Cele mai multe dintre ele se vor dovedi a fi neplăcute, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă așteptați doar la trucuri negative de la Univers și de la stele. Racii nu ar trebui să înceteze niciodată să creadă în minuni și să-și piardă optimismul natural.

Leu

Principalul pericol din această toamnă vine de la oamenii apropiați. Aceasta nu înseamnă că Leii trebuie să-și ascundă capul în nisip și să nu vorbească cu nimeni. Poți interacționa cu ceilalți. Dar este mai bine să urmeze principiul „dacă vrei să faci ceva bine, fă-l singur”. Nu trebuie să cereți ajutor celorlalți, cel puțin până în noiembrie.

Fecioară

Se remarcă faptul că această toamnă pentru Fecioare va fi destul de productivă și interesantă, dar nu fără probleme. Vitalitatea Fecioarei îi poate părăsi rapid pe cei din aceasta zodie. Pentru a rămâne în formă, vor trebui să schimbe periodic atitudinea. Acest lucru îi va ajuta la activarea rezervelor ascunse ale corpului.

Balanță

Balanțele se despart cu greu de sezonul cald. În această toamnă trebuie să acționeze cât mai hotărât posibil. Acest lucru se aplică atât sferei iubirii, cât și celei financiare. Inacțiunea va echivala cu eșecul. De asemenea, în septembrie și octombrie, este mai bine să evitați o călătorie lungă. Problemele de sănătate pot apărea pe parcurs.

Scorpion

Scorpionii se confruntă cu un pericol atunci când au în preajmă oameni toxici și prieteni falși. Este important să învățăm să le spunem „nu” celor care vor cere fără să merite ajutor și vor profita de bunătatea ta. Tot în septembrie, Scorpionii ar trebui să ia temporar o pauză în domeniul iubirii. În luna Octombrie, acordați o deosebită atenție pe plan financiar, atenție la investiții!

Săgetător

Sănătatea este cea de care ar trebui să aibă grijă Săgetătorul în această toamnă. Principalul pericol îl poate aștepta în această zonă. Vechile probleme nerezolvate pot reveni, în cel mai nepotrivit moment. Dacă rezolvați probleme de acest fel acum, viața va deveni mai ușoară mai târziu.

Capricornul

Toamna pentru Capricorni va fi periculoasă în ceea ce privește comunicarea. Sunt posibile întâlniri cu persoane negative. Este important să luați o poziție defensivă, dar nu să vă închideți complet, deoarece printre mulți oameni răi pot fi și cei care îi vor ajuta pe Capricorni să scape de probleme și de gândurile rele.

Vărsător

Noi responsabilități, probleme și ghinioane pot cădea asupra Vărsătorului în această toamnă. Va trebui să lucrați mai mult, dar acest lucru nu este de speriat, deoarece vărsătorii știu să se concentreze asupra afacerilor. Este mai bine să folosiți fiecare minut liber cât mai mult pentru odihnă.

Pești

Peștii ar trebui să înceapă să facă din vechile lor planuri o realitate. Principalul pericol al acestei perioade este afluxul de lene și amânare. Le va fi greu să facă față dorinței de a pierde timpul fără rost, dar cu puțină ambiție vor putea să găsească calea sper succes. Trebuie doar să te înconjori de oameni motivați și muncitori.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!