Poate chiar tu ești alesul? 7 calități esențiale ale războinicilor spirituali

Poate chiar tu ești alesul? 7 calități esențiale ale războinicilor spirituali

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 December 2022 in Spiritualitate

Războinicii Spirituali sunt suflete alese de Univers pentru a ajuta la trezirea spirituală a oamenilor de pe Pământ. Oamenii nu sunt capabili să se trezească spiritual singuri, pentru aceasta avem nevoie de războinici spirituali. Acțiunile lor și însăși prezența lor ne ajută să ne eliberăm de capcanele vieții de zi cu zi.

Poate ești și tu unul dintre cei aleși?

Fiecare dintre noi are un destin pe care îl dobândim chiar înainte de naștere, iar unii dintre noi sunt destinați să joace un rol important în trezirea spirituală a oamenilor. Și dacă am primit această sarcină, trebuie să mergem până la capăt pe această cale grea – o cale plină de sacrificii și încercări.

Dar să știți că, dacă este așa, atunci sufletul nostru a preluat această povară – știind că suntem capabili să o suportăm. Într-adevăr, pe de o parte, va trebui să experimentăm multe pentru a ne aminti datoria și destinul nostru, iar unele dintre aceste încercări ar putea foarte bine să-i distrugă pe cei mai slabi în spirit. Dar, pe de altă parte, cunoașterea că trebuie să jucăm un rol important în tranziția lumii către o nouă etapă de dezvoltare este incredibil de inspirată.

Sensul vieții războinicilor spirituali este de a căuta modalități de a obține iluminarea completă și universală. Ei sunt cei care sunt în fruntea celor care apără drepturile omului în întreaga lume și uneori chiar își sacrifică propria viață pentru asta.

Ei sunt cei care luptă constant pentru libertatea de exprimare, drepturile civile, dreptul de a profesa orice religie sau de a nu profesa vreuna sau, de exemplu, încearcă să îndrepte mintea celor dragi sau chiar a străinilor către bunătate și lumină.

De-a lungul vieții, lumea adesea râde de ei și îi consideră „corbi albi” dintr-o turmă neagră obișnuită, dar ei sunt cei care mai târziu intră în istorie ca profesori și mentori cu adevărat mari și înțelepți.

Dacă aveți 5 sau mai multe dintre aceste calități, cel mai probabil sunteți un Războinic Spiritual.

Deci, iată 7 semne ale unui războinic spiritual:

1. Un războinic spiritual se iubește pe sine și urmărește doar adevărul.

Iar dacă adevărul nu le este încă cunoscut, este gata să facă orice pentru a-l scoate la lumină. Războinicii spiritului sunt întotdeauna extrem de sinceri. Ei știu că uneori adevărul lor fără compromis îi rănește pe alții, dar cred că această durere este necesară pentru creșterea și dezvoltarea noastră.

Ei știu că adevărul este o armă incredibil de puternică care poate îndepărta obstacolele și învinge monștri și îl poartă cu mândrie toată viața!

2. Adevărații războinici spirituali nu renunță niciodată, indiferent de obstacolele care le stau în cale.

Un războinic spirituali este întotdeauna plin de energie fierbinte, pasională și, prin urmare, nu se oprește niciodată în drumul către propriul său scop, încercând în același timp să fie un exemplu pentru toți cei din jurul lui. Nici trauma, nici invaliditatea, nici falimentul, nici despărțirea dureroasă nu-i pot zdrobi spiritul.

El va face față cu siguranță consecințelor oricărui dezastru personal și, făcând acest lucru, va insufla speranță în inimile tuturor celor care îl văd.

3. Un războinic spiritual nu urmărește niciodată opinia publică, el își urmează propria inimă.

Deoarece sufletul și conștiința lor sunt în contact direct cu universul, ei au o intuiție incredibil de puternică și cu siguranță își cred instinctele! Ei știu că, dacă li se pare ceva, atunci cel mai probabil este așa, deoarece energia universală nu minte.

Chiar dacă inamicul lor încearcă să se ascundă sub masca unui prieten, nu va reuși. Ei știu că inima nu greșește niciodată, ceea ce înseamnă că nici mesajele ei nu mint.

4. Războinicii spirituali, aleși de soartă, trăiesc și respiră dragoste.

Dragostea este baza personalității oricărui războinic al luminii. Ei știu că iubirea este cheia adevăratei înțelepciuni și a limbajului universal. Un zâmbet brusc, o îmbrățișare sau chiar o strângere de mână prietenoasă poate fi o armă incredibil de puternică împotriva întunericului.

5. Războinicul spiritual își îmblânzește fricile interioare.

Este imposibil să-ți trăiești întreaga viață complet fără teamă și, prin urmare, din păcate, chiar și războinicii spirituali se tem. Dar asta nu înseamnă că ei nu încearcă cu toată puterea să îmblânzească aceste umbre și să îi împiedice să ia în calea scopului ales.

Războinicul luminii este întotdeauna gata să privească acolo unde tuturor celorlalți le este frică să se uite și să meargă mai departe decât îndrăznesc.

6. Războinicul spirituali este gata să înceapă iar și iar dacă este necesar.

Războinicii spirituali sunt ca o pasăre Phoenix. În drumul lor prin viață, ei pot arde aproape până la pământ și, totuși, acest lucru nu îi va distruge. Circumstanțele vieții pot încerca să-i zdrobească ca pe un insectă din nou și din nou, dar ei știu că, cât timp sunt în viață, nimic nu este pierdut.

7. Războinicul spiritual își alege propriile bătălii.

Sunt multe nedreptăți în jurul nostru, dar cu toată dorința noastră nu le putem corecta pe toate deodată. De aceea, răbdarea este una dintre principalele virtuți. Un războinic al luminii nu își va irosi niciodată energia în zadar, pentru că știe că energia trebuie direcționată către fapte și fapte înțelepte. Deci, războinicul spiritual așteaptă întotdeauna momentul potrivit înainte de a acționa.

Un războinic al luminii trebuie să fie înțelept, luminos și să se trateze cu maximă dragoste și respect. Scopul lui este să schimbe lumea în bine și pentru asta trebuie să fie în cea mai bună formă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!