Poate ca exista atat de multa suferinta in lume pentru ca ne-am indepartat de Dumnezeu…

Poate ca exista atat de multa suferinta in lume pentru ca ne-am indepartat de Dumnezeu…

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 September 2020 in PildeSpiritualitate

Un om a mers la frizer ca sa-si tunda parul si sa-si taie barba. În timp ce frizerul si-a început lucrul, ei au început sa poarte o conversatie interesanta. Au vorbit despre multe lucruri si despre diverse obiecte.

În cele din urma au început sa vorbeasca despre Dumnezeu, iar frizerul a declarat :

– Eu cred ca Dumnezeu nu exista.

– De ce spuneti asta? a întrebat clientul.

– Trebuie doar sa iesiti pe strada si veti realiza ca Dumnezeu nu exista. Spuneti-mi, daca Dumnezeu exista, ar fi atâtia oameni bolnavi ? Ar fi atâtia copii abandonati ? Daca Dumnezeu ar exista, nu ar fi nici suferinta si nici durere. Nu-mi pot imagina un Dumnezeu iubitor care sa îngaduie astfel de lucruri.

Clientul s-a gândit un moment, dar nu i-a raspuns deoarece nu a vrut sa stârneasca o cearta. Frizerul si-a terminat treaba, iar clientul a parasit frizeria.

Chiar când a iesit din frizerie, a vazut pe strada un om cu par mare, încâlcit si murdar si o barba mare. Arata murdar si neîngrijit. Clientul s-a întors la frizerie si i-a spus frizerului :

– Stiti ce ? Frizerii nu exista.

– Cum puteti spune asta ? A întrebat frizerul surprins. Sunt aici , sunt un frizer si tocmai te-am aranjat !

– Nu ! a exclamat clientul. Frizerii nu exista, si daca ar exista atunci nu ar fi nici oameni cu par lung si murdar si cu barba netaiata, cum e omul acela de afara.- Ah, dar frizerii exista ! Asta se întâmpla când oamenii nu vin la mine.

– Exact ! a afirmat clientul. Asta e ideea si Dumnezeu exista !
Asta se întampla când oamenii nu vin la El si nu-L cauta pentru a-i ajuta. De aceea este atâta suferinta si durere în lume.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!