Poartă o brățară neagră pe încheietura mâinii pentru a te proteja de deochi și oameni care îți vrea răul

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 November 2020 in Spiritualitate

Mulți au auzit de firul roșu care aduce noroc. De data aceasta ne vom concentra pe firul negru, care are proprietăți diferite, dar la fel de bune. Experții au spus cum să legăm corect un astfel de fir și cum să-l folosim.

Cum ne ajută firul negru?

Trebuie remarcat imediat că firul negru de pe încheietura mâinii este cea mai puternică amuletă împotriva oricărui rău. Culoarea neagră în bioenergie înseamnă stabilitate, concentrare și calm. În plus, negrul este considerat un fel de barieră care nu permite trecerea undelor negative. Din acest motiv, majoritatea pietrelor amuletei sunt negre.

Firul negru de pe încheietura mâinii merge bine cu bijuteriile de argint și cupronichel, care au și o funcție de protecție a energiei. O combinație excelentă este un fir negru și o brățară din argint sau cupronichel.

Firul negru protejează în primul rând o persoană de deochi. Deochiul poate fi neintenționat. Nu este deloc necesar să citiți câteva conspirații negre pentru a deteriora o persoană. Mulți oameni au un deochi și doar o energie negativă foarte puternică care îi infectează pe ceilalți, provocând probleme cu dispoziția, norocul și chiar sănătatea.

Firul negru protejează împotriva dușmanilor. Aceasta este o componentă foarte importantă a acțiunii sale defensive, deoarece nu știm întotdeauna cine din jurul nostru este inamicul nostru sau un prieten prefăcut. Firul negru ajută la detectarea acestor persoane pentru a vă asigura că sunt ținuți la distanță. De asemenea, firul negru ajută la respingerea atacurilor vampirilor energetici . Astfel de oameni atrag puterea și energia, și de cele mai multe ori acționează neobservați.

Firul negru sporește intuiția și curăță mintea. Al șaselea simț este un element de succes foarte important pentru orice persoană. Culoarea neagră ajută mintea să ofere indicii potrivite unei persoane. Firul negru este capabil să o facă astfel încât purtătorul să poată lua deciziile corecte și importante mult mai repede.

Cum să porți corect firul negru

Se poartă pe orice mână și fără a-l scoate. Singura zi în care îl poți da jos este atunci când Luna este Plină sau Nouă. În acest caz, firul este îndepărtat și plasat peste noapte pe pervazul ferestrei, de asemenea, între două oglinzi. Acest lucru se face pentru reîncărcare suplimentară. Puteți efectua un astfel de mini-ritual o dată la câteva luni.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon
Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!