Pisicile empatizează cu voi și vă pot vindeca mintea, corpul și sufletul.

Pisicile empatizează cu voi și vă pot vindeca mintea, corpul și sufletul.

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 September 2021 in CuriozitățiLifeStyleSpiritualitate

Pisicile sunt unul dintre cele mai vechi animale de pe planetă. Dar oare sufletul lor s-a schimbat între timp? După ce au văzut evoluția vieții pe planetă, este posibil.

Desigur, dacă aveți o pisică acasă, atunci știți deja cât de drăgălașe și minunate sunt aceste animale de companie. Dar asta nu este tot. Legătura lor cu lumea spiritelor este mult mai strânsă decât cea a oamenilor și, prin urmare, sunt foarte atente față de nevoile noastre și de nevoile spiritelor din jurul nostru.

1. Fiecare casă ar trebui să aibă ca animal de companie o pisică

În Egiptul antic, în fiecare casă era prezentă câte o pisică. În mitologia indiană, pisica era Wakhana a zeiței Shashti. Chiar și astăzi, în diferite culturi africane, pisicile fac parte din diferite ceremonii și ritualurile.

Înțelepciunea felină este considerată o binecuvântare. Se spune că până și spiritele rele stau departe de pisici, deoarece energia emisă de pisici sperie răul și alungă energia negativă din casă. Multe legende spun că fiecare familie care are copii, în special bebeluși, ar trebui să aibă ca animal de companie o pisică.

2. Animalele de companie, mai ales pisicile, îți pot simți emoțiile

Ai observat că animalele de companie îți pot simți emoțiile? Pisicile sunt empatici naturali. Chiar dacă ești fericit sau trist, pisicile vor fi primele care vor afla despre asta. Acest lucru este valabil mai ales pentru tristețe, ele simt că ești trist și se așază lângă tine ca să le mângâi. Nu-i așa că te simți puțin mai bine după ce îți mângâi animalul de companie? Știu pisicile de ce recurg la această tactică.

Nu ar trebui să ne mire faptul că animalele de companie sunt mai pline de compasiune decât majoritatea oamenilor. Data viitoare când te simți trist, amintește-ți că cel mai bun prieten al tău te așteaptă acasă, pisica ta.

3. Pisicile pot simți dacă urmează să se întâmple ceva rău

Există o strânsă legătură între empatie și abilitățile psihice. Credeți sau nu, pisicile pot prezice viitorul. Nu, nu vor încerca să vă transmită vreun mesaj, dar, în funcție de anumite aspecte din comportamentul pisicii, vă puteți da seama dacă urmează să se întâmple ceva rău.

De exemplu, pisicile pot simți cutremurele dinainte ca acestea să aibă loc. Dacă observați că pisica devine brusc foarte agitată, fiți vigilenți! De asemenea, dacă o pisică privește într-un punct fix pentru o perioadă mai lungă de timp, este posibil ca această să semnaleze prezența unei energii negative în casă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!