Pisicile au puteri telepatice, cele pe care oamenii le-au pierdut de mult!

Pisicile au puteri telepatice, cele pe care oamenii le-au pierdut de mult!

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 November 2020 in Spiritualitate

Nu degeaba pisicile sunt înzestrate cu puteri mistice. Este probabil pentru că au abilități care nu se încadrează în ceea ce s-ar putea numi obișnuit.

De mult se știe că felinele își pot vindeca stăpânii și le pot îmbunătăți starea emoțională. Ele și-au luat de mult timp un locul în medicină, care a fost numită terapie cu animale de companie. Pentru că îi ajută pe oameni să se recupereze atât mental, cât și fizic. Comunicarea cu un animal poate aduce alinare și putere celor care au obosit să lupte.

Dar astăzi aș vrea să vorbesc despre faptul că pisicile pot comunica cu noi fără a folosi alte mijloace.

Când o pisică se uită în ochii tăi, poți simți exact ce nevoie are. Dar cum? De ce nu se gândește nimeni la asta? La urma urmei, asta nu este un accident și nici o coincidență.

O persoană citește în mod foarte corect ceea ce îi cere animalul de companie. Și funcționează în ambele sensuri. Omul doar s-a gândit și pisica a făcut deja. Să fie pură întâmplare? Sau, totuși, pisicile își pot transmite gândurile și le pot citi?

Acest fenomen poate fi urmărit și între oameni, dar nu la fel de des ca la pisici. Acestea sunt în permanență adaptate nouă.

Ce este gândirea în esență? Gândul este o undă îndreptată într-o direcție strict definită, focalizată.

Prin urmare, cu capacitatea de a se concentra și de a nu fi distras (ceea ce este dificil pentru o persoană, gândurile sale sar de la unu la altul), este foarte posibil să stăpânești telepatia. Animalele de companie cu coadă par să poată face acest lucru bine. Și totuși dezvoltarea pisicilor în acest sens este pur și simplu uimitoare.

Însă mai avem multe de învățat de la ele. Și apoi, desigur, vom putea, de asemenea, să citim și să transmitem gândurile noastre într-un mod telepatic.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!